6. toukokuuta 2017

Valo


Oi mikä ihana lämpö meitä eilen helli! Nytkin on kaunis auringonpaiste,
mutta lämmöstä ei ole tietoa. Viikon mittaan oon saanut ikkunanpesut ja kevät
siivoukset alulle. Keittiö sai kesäverhot eli sivuverhojen tilalle vaihdoin salusiinit.
Ilmavat ja kevyet, aamulla valo tulvi oikein keittiöön. Löysin parin viikon
takaiselta Oulun reissulta ison korin keittiöön, edukas löytö Granitista.


 
Vihreyttä kotiin keittiöön tuo pienet muraattikaaret sekä miniruusu. Muraatti
on suhteellisen helppo pitää hengissä, mutta noi ruusut ei mulla kauan säily.
Olisko teillä vinkkiä niiden suhteen?


Mukavaa viikonloppua ja toivotaan, että se 
lämpö palaa!
 


14 kommenttia:

 1. Ihanan korin löysit!
  Keittiösi on niin kaunis <3 Täällä ei ole pesty vielä yhtäkään ikkunaa, vähän myöhemmin sitten. Mukavaa viikonloppua sinne! Meillä täällä tuulee kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö oo kiva♡ kiitos ihana ja mukavaa viikkoa♡

   Poista
 2. Ihana valoisuus todellakin täyttää teijän keittiön ❤️
  Niin kauniilta näyttää!
  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♡ voi, että miten nautinkaan tuosta valosta ♡

   Poista
 3. Ihana valo todellakin! Meillä oli eilen aurinkoista mutta viileää, tänään täysi helle :)
  Mulla on viime vuotiset ruukkuruusut säilyneet ja kasvavat hyvin ja myös tämän keväinen näyttää viihtyvän. Laitan niille melkein samantien isomman ruukun, paljon lannoitetta ja reilusti vettä...en oikein muuta osaa neuvoa. Mutta onneksi nuo ruusut ei ihan miljoonia maksa jos ne ilahduttavat joskus vain hetken :)
  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti vinkistä, täytyykin vaihtaa isompaan ruukkuun! Ja uskon, että kastelen liian harvoin. Kiitti vinkeistä ja kivaa viikkoa 😊

   Poista
 4. Miten sä saat muratit pysymään hengissä? Meillä kaksi ja toinen kasvaa rehottaa joka suuntaan mutta toinen on vähän jo sieltä täältä kuivahtanut.Sä oot ollut reippaana, saisimpa itsekin ikkunat pestyä.Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun muraatit on pysyneet hengissä kerranpari viikossa kastelulla. Jos kuivia tulee niin nykin ne irti. Oon myös vaihtanut isommam muraattikaaren isompaan ruukkuun. Juu täällä on reippailut ikkunanpesujen suhteen jatkunut 😃

   Poista
 5. Ihanan näköistä! Meilläkin on aloiteltu ikkunoiden pesut ja miten ihanasti valo tuleekaan puhtaista ikkunaruuduista! <3

  Mulla kesti muratti kaksi talvea, mutta tänä keväänä se kertakaikkiaan tiputti loputkin lehdet ja kuoli kasaan :( Ihan surku tuli sen takia. Pakko oli heti käydä ostamassa uusi ja nyt vahdin ja lannoitan sitä kuin silmäterää :D Pelargonia sen sijaan selvisi talvesta kellarin kylmällä ikkunalla ja tekee nyt kovasti uusia lehtiä <3 Ihanaa kun tulee kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanat pelargoniat♡ mulla kuoli tänä talvena muutaman vuoden vanhat, upeat Mårbackat 🖓voi kyllä on ihana, kun kesä tulee! Mukavaa viikkoa♡

   Poista
 6. Itsellä ollut sama ongelma ruusun kanssa. Viimeisimmän kun ostin, kertoi myyjä kukkien ja nuppujen kuolevan jos multa pääsee kuivahtamaan. Reilu kastelu pari kertaa viikossa ja lannoitetta, oli ohje. :) Rauhallista pyhäpäivää ja iloa alkavaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa ongelmana olla tuo, että en muista säännöllisesti kastella ja lannoite jää laittamatta. Nyt täytyykin ryhdistäytyä 😊 mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista