Menipäs nämä postaukset nyt herkuttelun puolelle, mutta täytyi tulla teille vinkkaamaan
yksi ihastuttava kakkuvinkki. Mangojuustokakku sopii täydellisesti Pääsiäisen ajalle sen raikkaan
maun ja kauniin keltaisen värinsä vuoksi. Leivoin kyseisen kakun muutama viikko sitten
äitini synttärikakuksi ja eikä aikaakaan mennyt, kun kakku oli jo syöty. Sopii moneen makuun
ja tosiaan kakku ei ole liian makea, joten sitä voi hyvin ottaa parikin palaa kahvin kanssa ;)
Kakun ohje löytyy ihastuttavasta Annin uunissa blogista.
Itse pidän siitä, että juustokakut ovat korkeita ja sen puolesta näyttäviä. Tein tämän kakun pieneen
18cm irtopohjavuokaan ja vaikka täytteen määrä on iso niin kakku hyytyi kyllä hyvin.
Kakun voi koristella monella eri tapaa. Pienet, värikkäät pääsiäismunat sopisi myös hyvin
tämän kakun koristeiksi. Itse laitoin koristeeksi ananaskirsikoita, marenginmurua, valdelmia
sekä limen viipaleet. Olen aiemmin tehnyt saman tyylistä mangojuustokakkua, mutta tämä
ohje on kyllä ehdottomasti paras! Suosittelen kokeilemaan. Ohjeeseen pääset tuolta yläpuolella
olevasta linkistä. Itse olen vielä kahden vaiheilla teenkö pääsiäiselle tämän vaiko kinderkakun.
Molemmat olisi hyviä vaihtoehtoja! Mutta hei, olisiko teillä vinkkejä Pääsiäisen pyhien
ruokiin? Mitä teillä yleensä syödään? Jotakin hyvää olisi mukava laittaa, kun on useampi
pyhäkin siinnä. Itse tehty kebabliha on ollut monena pääsiäisenä meidän ruokalistalla, sillä
sitä tekee helposti isomman määrän ja sitä syökin useamman kerran eri lisukkeiden kanssa.
Mutta nyt lepäilemään, vielä olisi pari tiukkaa työpäivää edessä. Huomenna pitkä päivä
ja Torstaina pääsenkin jo hyvissä ajoin Pääsiäisen viettoon.
Mukavaa viikon jatkoa!
Oi kuinka mielettömän näköinen kakku. Menee kyllä kokeiluun. Hyvää pääsiäisen aikaa sinulle.
VastaaPoistaIhanaa jos lähdet testaamaan ohjetta, sillä tämä on niin herkullista <3 Kiitos samoin <3
Poista