22. marraskuuta 2010

Hiljalleen joulua..

.. alkaa tulla meidänkin kotiin. En koskaan näin ajoissa oo tavannut alkaa laittaa mutta tänä vuonna ajattelin hiljalleen sitä mukaan kun ompelupajasta syntyy niin laitella esille. Ehtiipä nauttia pidempään kun mä en taas jaksa kovin kauaa joulun jälkeen tonttuja ym. katella vaan sitten on mukava saada pian koti normi tilaan :) Viikonloppuna vietellään pikkujouluja ja laitellaan sisälle jouluvalot ja jouluverhot. Ihanaa aikaa tämä kaikki valmistelu ja touhuilu! Joulu tuntuu taas joululta kun on pienet murut jotka jännityksellä iltaisin kurkkii ulos näkyykö tonttuja. Joulupukin kirjeet on jätetty ja tonttu ne hakikin jo. Joulusukkiin alkaa pian pujahdella ylläreitä ja sekös on muruista jännää.


Ihka ensimmäisen Tildan tonttusen ompelin, tälle olis tarkotus ommella vielä kaveriksi poikatonttu.. Pienen pienet luistimet pääsivät koristamaan kranssia ja pieni suloinen kuusi lasipurnukkaan tuomaan väriä ja tuoksua.


Mielettömän lämpimät kiitokset edelliseen postaukseen kommanneille! Jokaisen kommentin luen niin mielelläni. Ihana kun käytte täällä! Niin ja nyt olis sata kirjautunutta lukijaa täynnä, ehkäpä jossakin välissä laittelen teille ihanat jotain pientä arvontaa :)
Mukavaa viikkoa, voikaahan hyvin!

23 kommenttia:

  1. Kyllä joulun jo tuntee,sehän on melkein ovella!:) Täytyy myöntää etten minäkään ennen ole näin aikaisessa ollut..Mutta kerrankos sitä!:D Joulun jälkeen on niin haikea olo,kun se meni niiiiiin nopeasti ohi.Ja eikä sitä sen jälkeen ole enää joulufiilistä kun uusi vuosi koputtelee ovella.Joten ennen joulua on se paras aika!:)Sallittakoon se siis meille!

    Mukavaa viikkoa sinullekiN!

    VastaaPoista
  2. Meillä taietaan joulukoristeita ruveta laittelemaan vasta helmikuun jäljistä pois... ;D Tämä on ihanaa aikaa, ja nyt joulu on parhaimmillaan kun on pieniä lapsia ja saa heidän ilostaan riemuita itsekin. ♥
    Kauniita jouluisia tunnelmia teillä jo on. :)

    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihanan jouluisia juttuja:-))
    Minä aattelin jo viritellä kohta valkean kuuseni, koska en minäkään jaksa katella joulujuttuja joulun jälkeen kauaa;-)
    Oikein mukavaa alkavaa viikkoa<3

    Lämmöllä Arja

    VastaaPoista
  4. Nuo luistimet oli sievät, kurkinkin niitä viimeks, ku teillä kävin :)
    -JenniK-

    VastaaPoista
  5. huoh, miten jo jouluista ja kaunista:):)
    nuo pikkuiset luistimet
    kyllä aivan ihanat<3
    jouluhan on kerran vuodessa ja varsinkin lasten kanssa on ihana puuhastella!
    leppoista adventin odotusta <3

    lämpimin iltaterkuin
    Päivi

    VastaaPoista
  6. Ihanan tunnelmallista :)Kaunista!
    tuksu

    VastaaPoista
  7. Tykkään tästä sun blogista ja joulujuttuja haluaisin itsekin jo alkaa laittelemaan. Mies vain vähän jarruttelee vielä. ;)

    Ihastelen aina noita valkoisia laatikoita, Candles, Memories, Bread jne. Niitä kun jostain saisin! :)

    VastaaPoista
  8. Voi apua, olin jo kirjoittanut kommenttia mutta sitten klikkasin tuota Tildatonttu -kuvaa ja koko juttu katosi... *puuh*

    No mutta, sitä vaan(mm.) kommentoin että viime vuonna tuli tehtyä noita ihania luistimia (esim. molemmille siskoilleni kranssit.. ;) ) ja ne oli kyllä tosi kivoja tehdä! :)

    VastaaPoista
  9. Aivan suloiset nuo luistimet! Meillä kans jouluiset jutut ilmestyy, yksi kerrallaan kotia koristamaan :)

    VastaaPoista
  10. Mulla on ihan sama, että joulun jälkeen joulutavarat pitää saada melko nopeasti pois ja koti normitilaan. :) Vielä en ole laittanut muuta kuin parit jouluvalot ja jouluisammat kynttilät esille. Pian pitäisi varmaan uloskin saada jouluvalot. Ne tosin saavat jäädä talvivaloiksi vielä joulun jälkeenkin.
    Olet kyllä tosi taitava ompelemaan!! Wau!

    VastaaPoista
  11. Minulla tuntuu ainakin olevan nyt joulumieli hukassa. Kai se tästä kun alkaa tehdä siivousta ja laittelee koristeita. Vaikka olen koko sydämestäni joulu ihminen!!!

    KAuniit luistimet! Oikein ihanaa viikkoa teille, koko perheelle!

    Petra

    VastaaPoista
  12. Voi miten söpöiset luistimet, todella hellyttävät ja sopivat niin kauniisti tuohon kranssin keskelle.

    Mukavia joulunaluspuuhia teille!

    VastaaPoista
  13. Pikkukuusi, kranssi luistimilla ja talolyhty sopivat kaikki loistavasti talviaikaan :) Joulukuusi itsessään koristeineen laitetaan meillä vasta aatonaattona. Se on kumminkin se joka tekee sen joulun :))

    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  14. Ihanan jouluista.Minä kanssa olen sellainen että äkkiä joulu pois,yleensä kuusi on jo ennen uutta vuotta kartanolla ja joulukoristeet laatikossa valoja myöten.Mutta aloittelen aina marraskuun puolenvälin jälkeen laittamisen ja melkein koko joulukuun saa nautiskella jouluisesta tunnelmasta,se riittää minulle:)

    VastaaPoista
  15. Voih Jonna, olet niin jouluihminen että tartutat sen ainakin minuunkin :) Kiitos ihanasta blogista, jokainen postaus on täynnä ihastusta ja kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
  16. Pikkuhiljaa hiipii joulu tännekin. En minäkään jaksa kovin pitkään tammikuun puolelle joulua katsella, riisun nopeasti kodin normaaliin tilaan takaisin.

    Somia olet ommellut. Minäkin ajattelin uskaltaa hurautella tilkkupeittoa sekä viirinauhoja lasten valkoiseksi maalattuihin huoneisiin... siis ajattelin ;)

    Söpöistä joulunvalmistelua Sinulle!

    VastaaPoista
  17. Voi kiitos kaikille kommenteista, olipa ilo tulla niitä lukemaan kiireisen päivän päätteeksi! Jokaiselle lähetän ripauksen joulufiilistä, nautitaan tästä ajasta ja otetaan kaikki ilo irti :) Kiva juttu kun uusia lukijoita ja kommentin jättäjiä tullut, tervetuloa :)

    VastaaPoista
  18. Ihania joulujuttuja oot laittanut! Imen itseeni jouluista inspiraatiota! :)

    VastaaPoista
  19. Kyllä on somia juttuja.. Olet kyllä taitava :) Tunnelmallista joulunodotusta toivottelen, se kyllä jo kuvistasi välittyykin! Reetta♥

    VastaaPoista
  20. Joulu on saapunut myös meille etuajassa. Oliskohan se pimeä vuodenaika mikä saa laittamaan kotia tunnelmallisemmaksi ja lämpöisemmäksi. Uutena lukijana täällä kommentoin, löysin juuri kauniin blogisi.

    VastaaPoista
  21. Minä olen jouluihminen, joka aloittelee seuraavan joulun suunnittelun, kun edellinen päättyy. - Tosin vuoden varrella osa suunnitelmista saattaa kyllä unohtua.

    Pienten lasten kanssa joulussa on aivan erityiset ihanat mausteet, mutta hassua, että isot aikuiset lapsetkin haluavat joulun täällä kotona olevan samanlainen kuin meillä ennenkin on ollut. - Siksipä on aika vaikeaa vielä ujuttaa aikuismaisia piirteitä kotijouluumme, kun perinteiset värikkäät koristeetkin ripotellaan aina samoihin paikkoihin kuin ennen. :D

    Mielelläni näkisin meillä pelkistetyn, valkoisen joulun vihreillä mausteilla, mutta se näyttää jäävän haaveeksi. Viime jouluna saivat valkoiset verhot olla ikkunoissa, kun tytöt eivät jaksaneet ruveta verhojenvaihtoon. Olisikohan tänä jouluna sitten valkoisen pöytäliinan vuoro?

    Iloista joulunodotusta Teidän perheelle; ja kiitos, kun me lukijatkin saamme elää virtuaalisesti mukananne siinä!

    VastaaPoista
  22. Tollasen söpösillä luistimilla koristellun kranssin ottaisin minäkin oikein mielelläni.:)

    Kivaa päivän jatkoa!:)

    VastaaPoista
  23. Heippa! Kävin täällä jo aiemmin pikavisiitillä, mutta kommentti unohtui ;)

    Ihanaa joulutunnelmaa.! Ja maailman suloisimmat pikkuluistimet tuossa kranssissa :) Olet kyllä näppärä!

    Minäkin alan päästä vihdoin joulufiiliksiin, sillä tää odottaminen on parasta aikaa! Itselleni tulee myös heti joulun jälkeen se jouluähky, ja kaikki koristeet tungetaan nopsaan laatikoihin ;) Joten nyt nautitaan!

    VastaaPoista