2. marraskuuta 2010

Ja voittaja on..

Arvonta suoritettu ja voittaja on selvillä. Ihan ensin tahdon kuitenkin kiittää ihan jokaistä täällä blogissa kävijää. Kiitos :) On mukava ollut huomata kuinka lukija ja kävijämäärät nousevat, sehän tästä kirjoittamisesta mukavaa tekeekin kun tietää, että täällä joku käy lueskelemassa. Ja mielettömästi kiitosta kommenttejen jättämisestä! Sehän tämän vieläkin mielekkäämmäksi tekee ettei tarvitse ihan yksikseen turista :) Mukava kun uusija lukijoita tulee mukaan ja, että vanhatkin lukijat hiljalleen tänne tiensä löytävät :)

Arvontaan lähti mukaan mahtava määrä ihmisiä! En olisi koskaan uskonut, että näin moni ottaa osaa. Kiva juttu :) Arvonnan suoritti tällä kertaa tietokone.. olisi muuten aika monta arpaa joutunut käsin kirjoitella :) Arpoja yhteensä taisi olla 249 kpl :) Ja voittaja on..

JEPPU kommentilla "Upea kruunu, ihan kuin kaupasta ostettu! Kolmella arvalla mukana, linkitys onnistui :)Ihana palkinto!!!" Paljon Onnea Jeppu, laitahan maililla tulemaan yhteystietojasi niin laitetaan Magazines laatikko tulemaan postipojan mukana :)

Metsässä käytiin nuorimman kanssa vähän hakemassa luonnonmatskuja askarteluihin. Puolukanvarvuista aikaansaannoksena kranssi. Niin ja ihka eka kranssi on nyt sitten tehty :) Kuinkahan kauan varvut pysyvät sisällä hyvinä? Takan koristukseksi sen ripustin, mahtaakohan lämpö kuivattaa kranssin nopeaa..
Nyt sauna lämpimäksi ja kynttilät palamaan. Ihanan rento ilta luvassa kera rakkaiden. Nautitaan pimeän syysillan tunnelmasta!

9 kommenttia:

 1. Onnea Jepulle voitosta! Luonnonmateriaaleista saa ihanaa aikaan!

  VastaaPoista
 2. Oh my god!!! Ihanaa<3 Mähän jouduin vaihtamaan nimimerkkini pian arvonnan jälkeen, mutta tunnistat varmaan mut blogista kolmen tähden koti??!

  VastaaPoista
 3. Eikö se voitto tullutkaan meille? Höh ;)
  Onnea voittajalle!

  Ihana kranssi! Itsekkin olen keräillyt jo metsän aarteita askarteluihin ja joulukoristeluihin. Nuo puolukanlehdet kuivuvat aika äkkiä sisätiloissa, mutta pysyvät silti pitkään vihreinä.

  Mukavaa iltaa! :)

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle, ihanan palkinnon hän saa!!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut voittajalle! Mukavaa keskivviikkoa sinne<3<3

  Ps. Minäkin oon vihdoinkin päivittäny;-)

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajalle!

  Kokeilehan vanhaa kunnon vinkkiä ja "suhhuuta" hiuslakkaa varpuihin. Ainakin kanervat pysyvät koko talven hyvän värisinä ja karisematta tällä keinolla!

  VastaaPoista
 7. Onnea voittajalle! :))

  Minä tein jo aikaa sitten kranssin mustikanvarvuista,ilman lehtiä kylläkin.Ja hyvänä on pysynyt.Puolukastakin on kokemusta vain ulkokäytössä.Mutta nättihän se on vaikka kuivuukin! :)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Hei, meillä on samanlainen takka huvilalla, tosin vaihdatimme tuon "mosaiikki"koristuksen toisenlaiseen...hyvä takka ;)

  VastaaPoista