16. marraskuuta 2010

Koruja, kutsujen tunnelmaa ja kurkkausta menneeseen..

Moikkis!
Ja mukavaa viikon alkua kaikille! Isäinpäivä tuli ja meni, muistettiin rakkainta iskää aamiaisella, kakulla, lahjoilla ja tietenkin suukoin sekä halein. Pojat oli tehneet ihanat isäinpäivälahjat päiväkodissa..ne aina niin herkistää kun pienet kädet on tohkeissaan lahjoja tehnyt ja se jännitys mitä oli ilmassa ennen lahjojen antamista.

Jossakin vaiheessa teille kerroinkin, että täällä sairaslomalainen oli saanut inspiksen kokeilla tehdä koruja. Siispä minä säntäsin värkkejä ostamaan :) Muutamia koruja on nyt valmistunut ja tässä yksi niistä.. mulle tehty kaulakoru jonka sain eräs päivä töistä tullessani. Aikas suloinen ajatus vai mitä.



Lauantaina olin ystävän luona Serafiinakutusilla ja arvatkaas pitikö se ostolakko?? No ei varmaan ollut vaikea arvata, että ei :) Ihastelkaas tästä kuvasta kuinka kauniita tavaroita siellä oli myynnissä.. ai että! Ja tapasinpa samalla myös blogiystävän Arjan Wanhaa ja valkoista blogista joka kutsut piti ystävälläni. Mukava tavata livenä ihmisiä joihin on täällä blogien maailmassa tutustunut :) Niin ja ihana oli tavata rakas ystävä myös, harmi kun niin harvoin nähdään..



Niin ja nyt vielä kurkkaus menneisyyteen.. Kyseessä siis haaste jonka sain Sarpalta Valkoisten ruusujen kodista sekä Niinalta Vanilja Housesta, kiitti tytöt :)

1. Mitä vastasit pienenä kysymykseen: mikä sinusta tulee isona? Postintäti, näin olin äidille kuulemma sanonut 5v kun musta oli tullut isosisko.. Olin tuumannut, että minusta tulee isona postintäti kun sillä ei ole lapsia :D Hih, postissa oli kuulemma ollut töissä vanhapiika ja taisi olla mustasukkaisuutta tuoreella isollasiskolla ilmassa ;) Myöhemmin olin varma, että minusta tulee kampaaja. No eipä tullut postintäti eikä kampaaja..
2.
Mitkä olivat sarjakuvien /piirrettyjen lemppareitasi?
Barbit, Villivarsaa ja Suosikkilehteä tuli luettua, en niinkään muista et sarjakuvia olisin lukenut.
3.
Lempileikkejäsi?
Kampaaja ja barbileikit. Ulkona myös paljon leikittiin Kirkonrottaa ja syksyn pimeiden iltojen tullen tuikkusta (taskulamppu piiloa :) )
4.
Mistä urheilusta pidit/harrastit?
Kilpatanssia aloin harrastamaan ala-asteen ekuilla luokilla..ja vieläkin harmittaa kun se tuli lopetettua..
5.
Ensimmäinen musiikki-idolisi?
New Kids On The Block oli ihan ykkönen :)
6.Parhaat synttärisi ja miksi?
Musta synttärit oli aina kivoja.. 6luokalla sain pitää synttäribileet ja ne on jäänyt mieleen, että kivaa ja jänskää oli :)
7.Paras joululahjasi/muu lahja, jonka olet saanut?
Kolmekerroksinen barbitalo :)
8.
Mitä olisit halunnut elämässäsi tehdä, mitä et ole vielä tehnyt?
Jaa-a.. Enemmän ehkä matkustella. Olen aikas tyytyväinen tähän tilanteeseen :) Lapsuuden aikaisia kuvia en jaksanut alkaa penkomaan se olis tähän haasteeseen vielä kuulunut.

Nyt haastaisin tähän mukaan vielä Pauliinan Elämää Vaahteramäestä, Iida Emilian Pienestä pilvenhattarasta ja Kikken Talo Tähtitaivaan alla blogista :)


Pyykit odottas viikkaajaansa ja tildatontut ompelijaansa vielä illan mittaan. Taidanpa kuitenkin aloitella työhuoneen järkän vaihdosta jotta saan teille pian kuvia näytille Ektorpista :) Siinnä on aika mukava köllötellä. Ihanaista iltaa jokaiseen kotiin!

15 kommenttia:

  1. Olipas kiva lukea noita asioita sinusta! :)
    Aivan ihanan korun miehesi sinulle teki, wau! Oikea monilahjakkuus! :)

    VastaaPoista
  2. Saitpa mieheltäsi ihanan lahjan! Lasten omatekemät herkistää aina. Ja oi mitä houkutuksia siellä kutsuilla. Vaikeaa oli varmasti olla rikkomatta "en-osta-mitään-lupausta"
    Mukavaa iltaa sinne
    tuksu

    VastaaPoista
  3. Kiitti haasteesta :)!Otan sen ilolla vastaan!
    Mukavia nuo lapsuusmuistot :)!

    Te ootte ihan mahdottoman taitavia!!!!Kaunis koru!Teiltä luonnistuu mikä vain ;D!

    VastaaPoista
  4. Ihania tavaroita tosiaan, kyllä tuollaisilla kutsuilla on vaikea pitää rahoistaan kiinni :)
    Ihana lahja!
    psst, lopetin blogini nyt kokonaan, joten älähän ihmettele ettei sitä löydy :)
    mukavaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
  5. Kaunis koru. ♥
    Ihania vastauksia. ;)

    VastaaPoista
  6. Vau mikä lahja, todella arvokas!! <3

    VastaaPoista
  7. aivan ihana koru :)
    ja tavarat näyttää kyllä vähän liian ihanilta myös, en ihmettele sortumistasi ;)

    VastaaPoista
  8. Kaunis koru:-))
    Oli todellakin kiva tavata<3<3
    Arvaappa mihin mun rahat menee;-) Siinä samalla kun tilaa muillekkin on helppoa tilata itsellekki;-)
    Jos joku asuu lähellä, eiku kutsuja varaamaan:-)
    Oikein mukavaa loppuviikkoa..tää tyttö taitaa lähtä nukkuun..et jaksaa aamulla hiippailla töihin.

    VastaaPoista
  9. Olipa kivoja muisteloita!! Ja isänpäivänne kuulosti tosi kivalle. Ihanat kutsut on ollut, olisipa täälläkin samanlaisia, olen niin kade, kun eteläsuomen puolessa on jos jonkinlaista sisustuskirppistä ja sisustuskutsuja, WAU!!

    VastaaPoista
  10. Aika ihania juttuja oot taas Jonna hommaillut :) Mä en ehdi mitään, tai paremminkin jaksa, jäätävää kun oon kokoajan kipeenä tai vapailla hengailen maailmalla kun taas saa vapaasti mennä. Kateellisena katselen kauniita aikaansaannoksianne :)
    Mukavaa joulun odotusta <3

    VastaaPoista
  11. Ystäviä on aina kiva tavata. Joskus tuo kiire tulee häiritsemään enkä pidä siitä laisinkaan :) Kuvistasi ihastelen kauniita tuotteita ja yritän pysyä tavarattomassa marraskuussa ;)

    VastaaPoista
  12. :D ihana posti. Hyvää mieltä ja nauravia suita <3

    VastaaPoista
  13. Kiitos kivasta haasteesta! :) Yritän ehtiä jossain vaiheessa siihen vastaamaan ;)

    Olipas ihania juttuja tuolla sisustuskutsuilla! Harmi, kun asun kauempana. Muuten varaisin hetimiten meillekkin kutsut :)

    Onpas miehesi ihana, kun tuollaisella korulla sinut yllätti <3

    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  14. Hihih, taidetaan olla aika samanikäsiä (niinku siis ollaanki) kun oli samoja juttuja noissa vastauksissa. :D Nyykkärit...ja barbit..ja suosikki (mä tosin olin Hevoshullu -tyttö, en niinkään Villivarsa) :)

    VastaaPoista
  15. Onpas ihana koru! Oli varmasti hauska yllätys...

    VastaaPoista