30. tammikuuta 2011

Muistoja muutaman vuoden takaa..

Tänä viikonloppuna tuli tasan 4vuotta siitä kun muutettiin Oma koti onnenpesään. Kuinka aika voikaan mennä kuin siivillä..minusta tuntuu, että justiin oli se päivä kun kannettiin muuttolaatikot tänne. Tunne oli mielettömän mahtava! Miehen ja apujoukkojen kanssa rakennettu unelmien koti. Kuinka talo tuntui isolta ja korkealta. Kuinka ihana oli ripustaa verhot ikkunoihin ja alkaa järjestellä tavaroita paikoilleen. Ihanaa ihanaa!

Tässä koti pystytetty kesäkuussa -06

Tässä koti marraskuussa -06, paria kuukautta ennen muuttoa
Tässä koti elokuussa -10Rakennus ajatukset uudesta talosta pyörii väliin enemmän väliin vähemmän mielessä. Mies olisi kovin innokas rakentamaan uuden. Itsekin mielessä suunnittelen uutta taloa, mitä tekisi toisin ja sisustusmatskuja. Toisaalta tästä ekasta omasta kodista ei raaskis millään luopua. On täällä niin paljon kauniita muistoja ja ihania hetkiä vietetty. Ja tietty ne monet monet tunnit mitä mies on täällä viettänyt ja tehnyt..Naapurit meillä on tässä mahtavat ja lapsilla kavereita. Toisaalta olis ihana saada isompi tontti johon mahtuisi pihasauna, ulkorakennuksia mm verstas ja ehkä pieni myymäläkin ;) Ainahan haaveita saa olla!

Tuolloin kun rakennettiin meidän esikoinen oli pieni 1-vuotias. Ja nyt posti toi jo eskaripaperit..voi kauhistus! Mitä vanhemmaksi sitä tulee niin sitä nopeammin aika vain tuntuu kuluvan.
Muisteloiden myötä toivotan jokaiselle mukavaa sunnuntain jatkoa! Kiva kun käytte "meillä" :)

15 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun olet saavuttanut haaveesi. Minulla on tuohon samaan tilanteeseen vielä matkaa. Ehkä sitten kahden vuoden päästä ripustelen niitä verhoja :) Kauniin kodin saitte!

  VastaaPoista
 2. ihastuttava koti teillä!
  Aika kuluu nopeasti, lapsista sen huomaa,
  oma esikoiseni jo
  parikymppinen:)

  suloista sunnuntaita sinne<3
  lämmöllä
  Päivi

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis talo teillä!

  Meilläkin tulee ensi kuussa 6v, kun päästiin muuttamaan. Aivan käsittämättömän nopeasti se aika menee..:)

  VastaaPoista
 4. Vaikea on varmaan luopua jo rakkaaksi tulleesta kodista, mut jos uuden kanssa kaupanpäälle kuuluu noi verstas, pieni myymälä, pihasauna...
  niin ehkä se muutossa lohduttais :)
  Itse kyl oon niitä jotka kiintyy joskus jopa esineisiin liikaa!
  Mukavia haaveiluja sinulle sunnuntain ilta hämäriin:)

  VastaaPoista
 5. Teillä on kaunis talo. Samat ajatukset täällä, välillä tekisi mieli rakentaa jo toinen, vaikka asumista nykyisessä takana vasta vajaa puol vuotta. Mutta ehkä uusi kotimme nousee kahden vuoden kuluttua harjakorkeuteen, aika näyttää :) Pienestä pihapuodista myös täällä haaveillaan ;)

  VastaaPoista
 6. Kaunis talo;) Ja aina voi haaveilla:)

  VastaaPoista
 7. Niin se aika nopeasti lentää:)
  Kaunis on kotinne, hyvin kaunis! Kiitos tästä ihanasta postauksesta:)
  tuksu

  VastaaPoista
 8. Aika menee vauhdilla, ei voi muutakuin pysyä perässä. :D

  Kaunis koti teillä.

  VastaaPoista
 9. Teillä on todella kaunis koti. Ja haaveita, niitä täytyy aina olla :)

  VastaaPoista
 10. Teillä on niin kaunis talo.Ja reilun kokoiseltakin näyttää.

  Itselläkin,jos nyt tehtäisiin uusi koti,olisi paljon monia juttuja jotka tekisin toisin kuin tässä kodissa.Mutta ei me enään mitään uutta taloa rakenneta,kohta muutetaan palvelutaloon kun ei enään jakseta tätäkään hoitaa=).

  Oikein mukavaa viikkoa sinne.

  VastaaPoista
 11. Teillä on kaunis talo. Haaveita saa ja täytyykin olla, itse haaveilen uudesta talosta :)

  VastaaPoista
 12. Ihania haaveita!
  Ja tietysti kaunis tämä nykyinenkin talo! Olisi kiva kuitenkin kuulla, millaisia ajatuksia ja haaveita liittyy tulevaan (?) taloon. :)

  VastaaPoista
 13. Uppee on teillä kotitalo! Me taijetaan olla näitä rivariasukkeja ja nyt sovittas vissiin pienenpäänki kun muksutki maalimalla. Mutta mihin sitä kottoosa lähtis...Mukavata alkuviikkoa:)

  VastaaPoista
 14. Kiitti kommenteista :) Täällä on hyvä olla,mällötellä ja köllötellä :D Mukava kuulla, että muillakin uuden talon omistajalla on kuumetta ;) Ehkä se on tämä tuleva kevätkin mikä saa kutkuttelemaan :)

  Hanna, Perinnetalo edelleen ja yllättäen ;) Pariovet sisääntulossa, iso kuisti ja jos olis 1.5 kerroksinen niin vanhan ajan portaat jotka lähtevät kaapista :) Pinnoissa paljon panelia ja valkoista..ruutua ja raitaa kuten nytkin. Siinnäpä joitain haaveita :)

  VastaaPoista
 15. Onnea 4-vuotiaalle :)
  Ihana unelmapostaus.. vaivuin itsekin haaveisiin <3

  VastaaPoista