23. tammikuuta 2011

Tunnustus

Sain tämän tunnustuksen Maijalta Ruostetta ja pitsiä blogista, Kirsikalta My White Dreams blogista ja Terhiltä Onnentähdet blogista. Kovasti paljon kiitosta ja halit teille!
Nämä tunnustukset lämmittävät mieltä ja innostavat jatkamaan! Useassa blogissa nämä ovat jo kiertäneet joten tällä kertaa en sitä erityisesti kenellekkään jaa. Mutta tahdon kiittää teitä jokaista inspiroivista ja kauniista blogeista mitä päivitätte ja mielellään kaikille bloggaajille tämän antaisin joten napatkaa mukaan jos tahdotte :)


Tämän tunnustuksen henkeen kuuluu kertoa itsestään 7 faktaa. Lisäksi tunnustus tulee antaa 15 blogille eteenpäin ja käydä heille ilmoittamassa asiasta. Saattaapi tulla samoja asioita mitä oon jo aiemmissa haasteissa tuonut esiin :)

1. Ehkä olette jo huomanneet, että tykkään näperrellä kaikenlaista.
2. Istun ja olen tekemättä mitään hyvin harvoin. Varmaan olen jonkunlainen ikiliikkuja sillä meneillään on aina jokin projekti tai ainakin kotona on aina jotain tuuskattavaa :)
3. Joskus on ihana vain olla köllötellä mutta usein siihen hyvin nopeaa pitkästyn vain olemaan :)
4. Lapset ovat minulle kaikki kaikessa ja teen mitä vain, että heillä on hyvä olla
5. Olen sairaus kammoinen.. eli vähänkään kun jollakin on jotain oiretta niin olen ihan varma, että se on jokin pahin mahdollinen tauti. Juu ehkä tieto lisää tässä tuskaa :D
6. Olen herkkä ja kyynel tulee silmään melko helposti niin ilossa kuin surussa tai ihan vain telkkua katsellessa :)
7. Poden kroonista vauvakuumetta.. mikä tuskin helpottaa koskaan :D Pienet vauvat ne on vain niin suloisia ja tuoksuu hyvälle :)
1 kommentti:

  1. Halit takaisin :) Samaistun noissa seitsemässä kohdassa kohtiin 4-7 täysin :)

    VastaaPoista