6. toukokuuta 2011

Elämä on..

.. todellakin se on sitä.. niin arvaamaton. Monenlaista surua ja huolta on mahtunut viimeisiin viikkoihin. Varsin raskaan ja koskettavan asian ystäväni ilmoitti alkuviikosta. Pieni keskosvauva aivan liian aikaisin syntynyt taistelee tällä hetkellä elämästään. Pieni, hauras ihmisen alku. Enkeleitä toivon niin kovin paljon hänelle matkaan ja läheisille voimia ja jaksamista! Pelko, huoli ja epätietoisuus on kurjat tunteet! Koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Pitäisi osata nauttia tästä hetkestä eikä tehdä tuhansia suunnitelmia eikä sanoa sitten kun.. Koitetaan siis nauttia päivästä tästä.
Ettei vallan mene synkistelyksi tämä perjantai-ilta täytyy mennä jatkamaan kirppistavaroiden hinnoittelua. Huomiselle saatiin pöytä ystävän kanssa. Nämä home made hiljalleen kaappeihin kertyneet tavarat menevät myös myyntiin josko löytäisivät uudet kodit. Oli jossakin vaiheessa tarkoituksena pitää pienet myyjäiset mutta aika ja rahkeet eivät niihin ainakin nyt riitä.Sain tunnustuksen Mialta Willa Olivisasta ja haasteen Piialta PiiaS Dreams blogista. Kiitos tytöt :) Palaan näihin myöhemmin!
Mukavaa viikonloppua ja kiitos kivoista viesteistänne!

13 kommenttia:

 1. Oi, kuinka surullista :(
  Tiedän, kuinka raskasta aikaa he elävät. Epätietoisuus tulevasta on se pahin, mitä tiedän. Elin samassa tilanteessa vuosi sitten (en tosin keskosuuden vuoksi). Meillä onneksi kävi hyvin.
  Oikein suuret voimahalit ja toivotaan, että kaikki kuitenkin menee hyvin!

  Olet tehnyt aivan ihania juttuja!!
  Ja oleppa hyvä vaan, olet tunnustuksen ansainnut!

  VastaaPoista
 2. Nuo on niin kovin surullisia asioita:( Minäkin olen nuo ajat kokenut ja vauvan vuoteen vierellä monen monituista kuukautta valvonut:( Hirmuisesti jaksamista toivon vauvan vanhemmille<3

  Ihania juttuja olet tehnyt itse! Etenkin nuo kranssit ovat tosi kauniita, tuollainen valkoinen sopisi ihanasti meidän keittiön huuvan päälle.

  Oikein ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 3. Voi että kuinka surullista :( Noi on niin kamalia asioita kun ikinä ei tiedä mitä tapahtuu! Toivottavasti vauva selviää ja jaksaa taistella, voimia kovasti hänen vanhemmilleen ja vauvalle itselle! Ihania juttuja olet tehnyt, voisin ostaa noi kaikki :) teen itse kans kaikenlaista sisustukseen liittyvää, se on aika kivaa kun näkee oman käden jäljen! Mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on niin totta!Jokaikisestä elämän hetkestä pitäis muistaa nauttia ja elää se ihan täysillä.
  Eikä niin,että sitte joskus ja kun...

  Voimia ja jaksamista vauvalle ja vanhemmille ja myös sulle,ystävän vierellä kulkemiseen <3.
  Rukouksissa muistan tuota perhettä,Taivaan Isän huolenpitoa pyytäen <3.

  Ihania tavaroita kirppikselle menossa.Pitääpäs käydä kurkkaamassa,ku ma käyn oman pöydän tyhjäämässä.

  Kaikesta huolimatta: Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Voi pikkusta. Kumpa Taivaan Isä lähettäisi paljon enkeleitä tämän pikkusen rinnalle. Pitämään hyvää huolta pikkusesta ja antamaan paljon voimia.
  Ennen kaikkea myös hänen vanhemmille paljon voimia nyt ja tuleville päiville.

  Toivottavasti joku läheinen saisi vietyä tälle pikkuselle rukousliinan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.kotipetripaavola.com/rukousliinajaRaamattu.html

   Poista
 6. serkullani kans syntyi keskonen muutama päivä sitten viikoilla 28 ja nyt vain toivotaan että vauva on sinnikäs

  VastaaPoista
 7. Elämä on oikeasti arvaamaton. Elämä ei ole yksinkertaista eikä helppoa. Itsestäänselvistä asioista voi tullakin hankalia ja mahdottomia. :(

  Aurinkoista viikonloppua teille!

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti pieni sinnittelee. <3
  Mille kirpparille veit tavaraa myyntiin?

  VastaaPoista
 9. Voi, kolmen keskosvauvan äitinä tämmöiset asiat koskettavat erityisen paljon. Paljon voimia ystävällesi, hänen perheelleen ja läheisille ja erityisesti enkeleitä pientä suojelemaan!

  Aurinkoista äitienpäivää!

  VastaaPoista
 10. Voi pientä :( Toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin. Minäkin lähetän pienen parantavan kuiskauksen enkelin matkaan <3

  Kirppispöytäsi tyhjenee varmasti nopeasti! Ihania juttuja!

  Aurinkoista viikonloppua, ja hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
 11. Heippa ihania juttuja olette värkkäilleet miten laitat tekstejä töihisi ..? nuo puukyltit on kyllä ihania.Toivottavasti kaikki menee hyvin pienellä..itselläni keskonen ja tiedän sen tuskan ja epätietoisuuden oli elettävä tunti kerrallaa.. onneksi kaikki meni hyvin: t.jaana

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille tsempeistä. Nautitaan päivästä tästä <3 Mukavaa viikkoa teille!

  Janskun, Kallentorille vein :)

  Jaana, kangasjuttuihin käytän silitettävää paperia johon tulostan tekstin. Puutöihin käytetään liimaus/siirto tekniikkaa. Totta, tilanne voi niin nopeasti muuttua..toivotaan, että pienijaksaa sinnitellä.

  VastaaPoista