25. toukokuuta 2011

Kiireisen päivän mukava päätös

Huh! Kylläpä on kiireitä riittänyt viimeisten viikkojen ja päivien aikana! Muistikin tahtoo pettää ja tuntuu ettei millään tahdo muistaa kaikkia iltojen ja päivien menoja. No kesäkuulla pitäisi tahdin rauhottua ja ehtii siten nauttia kesäilloista kotona ollen.

Reippaan viikon päästä juhlitaan rakkaan siskon valkolakkia ja lähihoitajaksi valmistumista. Ja juhlistahan pitää tulla sen mukaiset. Porukalla juhlia ollaan mietitty ja järkätty. Väreinä juhlissa keväinen hento vaaleanvihreä, luonnonvalkoinen ja ripaus vaaleanpunaista. Juhlien järjestely on mieluista puuhaa! Tietty pientä stressiäkin tuo kun kaiken pitäisi olla lähes täydellistä mutta eikös sitä sanota, että pieni stressi on myös hyvästä? Näin oon ainakin kuullut, tiiä sitten :)

Tänään kiireinen päivä sai mukavan päätöksen iltaan. Istuttiin koko perheen voimin iltapalalle ja vaihdettiin päivän kuulumiset. Iltapalaherkkuina lämpimiä kolmioleipiä, marjoja pakkasesta kera kerman ja turkkilaisen jogurtin. Namskis! Kuinkahan sitä vallan malttaa odotella, että saa ihan tuoreita mansikoita poimia suoraan suuhun papan mansikkamaalta. Mitä parhainta herkkua!


Kiitokset edelliseen postaukseen kommentojille! Ilo on viestejänne lueskella!

6 kommenttia:

 1. Apua, ei saa puhua ruoasta...oon armottomalla dietillä ;DD

  Kivaa juhlienjärjestelyä! :)

  VastaaPoista
 2. Nam, herkullinen iltapala :) Mukavia hetkiä juhlien järjestelyihin!

  VastaaPoista
 3. Juhlia on kyllä tosiaan ihana järjestellä, mutta itsellänikin tuppaa aina loppuvaiheessa stressi pukata juuri sen takia, että kaikki pitäs olla täydellistä :)

  Aivan ihana iltahetki teillä ollut <3 Nam!

  VastaaPoista
 4. Blogistania kierroksella pitkästä aikaa :) Näistä kodikkaista tunnelmista on mukava jatkaa matkaa! Kyllä on kaunis tuo sun kodinhoitohuone! Meillä kans kodarissa hiotaan, porataan jne, mutta maalaus hommat tehdään ruokapöydällä tai olkkarin lattialla! :D

  Mä oon kans suunnitellut jo tovin tuota "ikkunalautaa", mutta se on vain jäänyt... Sopiva ikkuna puuttuu, vissiin? :D

  VastaaPoista
 5. Juhlia niin ihana mukavaa järkkäillä ja kun juhlapäivä koittaa ja kaikki on valmiina vieraita varten niin silon tullee se tunne että velatkin on saatavia :)

  VastaaPoista
 6. Namis mitä iltapalaherkkua!Turkkilanen jogurtti on mun lempparia!:)

  VastaaPoista