27. toukokuuta 2011

Pudas koti ja viikonloppu kukkasia

Mikä ihana tunne on tulla töiden jälkeen kotiin kun ovella tulee puhdas tuoksu vastaan. Eilen illalla muksut oli mummulassa yökylässä ja sain kun sainkin itseä niskasta kiinni ja tein viikonloppusiivot. Mukava touhuta ja siivota ihan rauhassa ilman, että tavarat on heti sekunnin päästä uudelleen jo levitettynä :)

Palkitsin hieman itseäni ja ostin tämän vaaleanpunaiseen taittavan hortenssian olkkariin ilahduttamaan.


Iltapyöräilyllä käytiin poikien kanssa keräämässä iso nippu hyvältä tuoksuvia tuomen oksia. Kauniit valkoiset kukkaset koristavat nyt sisällä kuin myös ulkona.


Kesäkelejä täällä jo kovasti odoteltas! Melko viileää ollut ja satanut lähes joka päivä. Ens viikollahan onkin jo kesä meillä :)

Leppoisaa viikonloppua teille näiden kukkasten kera!

11 kommenttia:

 1. Ihana hortensia, mä oon tuollaista kans suunnitellut ostavani! En tiedä missäpäin asutte, mutta tänne meille on ainakin ensi viikoksi luvattu hellettä, joten kyllä se kesä tulee - hitaasti, mutta varmasti :) Tuomi tuoksuu huumaavalta! Mukavaa vkonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa viikonloppua kukkien tuoksussa!! Terkuin Hanni Polkadot-blogista...en pysty kommentoimaan muutenkuin anonyyminä, kiitos sekoilevan bloggerin =D

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua teille! Kyllä se kesä ja helle sieltä tulee... täytyy kai vain uskoa siihen (vaikka epätoivo välillä mielen valtaakin) :)

  VastaaPoista
 4. Hortensia on kyllä yks suosikkikukka<3 Mulla on niitä pari tuolla kukkapenkissä, mutta jännä nähdä nouseeko ne sieltä enää...
  Puhdas koti<3 Ehkä meilläkin huomenna kun sadetta on luvattu, eikä puutarhaan vissiin pääse. Nii ja lapset mummolassa:)

  Ihanaa viikonloppua!

  psst. meille pääsee taaaas :D

  VastaaPoista
 5. Heipä hei. Tässä anonyymi blogisi seuraaja. Ihastelen säännöllisesti kaunista kotiasi. Kenen valmistajan tapettia on olohuoneesi seinällä, on tosi kaunista. Onko raidoitus beigen väristä? Ihanaa kesäkuun alkua! -Maikki-

  VastaaPoista
 6. On tosiaan ollut kylmää! Mulla on kaikki kesäkukkien laitotkin vielä puoliteissään. Mutta toivotaan, että ensiviikon lämpöä lupaavat säätiedotukset pitäisivät paikkansa :)

  Mukavaa Sunnuntaita kauniiseen puhtoiseen kotiinne <3

  VastaaPoista
 7. Täällä kans koko viikon niin kylmä!Ja taas tuule!:/
  Ihanat hortensiat!Kukat onkin kiva palkinto siivouksesta!:)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 8. Ai kuinka kauniit kuvat! Kukat palkitsevat kyllä siivouksen. Monesti saatan ostaa jo valmiiksi kauppareissulta, niin sitten on pakko siivota! :)

  VastaaPoista
 9. Edelleen satelee vettä :/ Nyt sais todentotta jo kesäkelit tulla!

  Maikki, joo raidat on beigen väriset ja tapetti on ihan perus Rollerin tapettia prismasta. Tätä tapettia löytyykin useeta eri sävyä ja sävyn valinta olihankalaa. Aluksi olisin tahtonut vaaleanpi raitasta tapettia mutta hiljalleen aloin tuohon sävyyn tottua kuitenkin :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa jokaiseen tupaan!

  VastaaPoista
 10. Ihania kukkasia:-))
  Minäkin haluaisin tuomenkukkia sisälle, mutta niiden tuoksu menee henkeen:-((
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
 11. Minä kans hain tuomenoksia, portaille kylläkin.
  Täytyy hakea niitä sisällekin ja nauttia niin kauan kuin sitä iloa riittää :)
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista