8. marraskuuta 2011

Nuhanenä..

Moi

Niiskutus kuuluu meidän tuvassa. Vuorossaan mulla flunssa päällä; nokka tukossa, yskittää ja kurkku kipeä. Tylsää! No kyllähän sitä ite sairastaa kunhan tuo pienimmäinen siltä välttyisi.

Nukensängyt teki nopeasti kauppansa ja miekkonen tuossa käski huikata, että mahdollisesti niitä vielä pari tulee lisää jos aika antaa myöden.

Meillä pojut meni mummulaan yökylään. Ihana kun on mummulat jossa isovanhemmat mielellään kylään ottavat ja lapset sinne mieluusti menee. Olisivat siellä muuten varmaan ties kuinka kauan mutta äidille iskee ikävä melko pian :) Melkosen rauhallista onkin ollut yhden tuhisevan muksun kanssa. Vaikka päivällä nukkuminen vauvalla onkin vähentynyt kun katsellaan ja ihmetellään maailmaa.

Mitäs mun "vapaailtaan" vauvan hoidon lisäksi kuuluu. No joululehdet ja käsityöt. Käsityöt on niin mukavaa vastapainoa tälle muulle arkiselle aherrukselle. Oikein terapiaa vähän piirrellä kankaille, huristella ja näpertää. Sydämiä ja pikkuruisia luistimia (joista puuttuu vielä terät ym) on tänään muutamat tullut tehtyä.

Kirjavinkki muuten, ootteko tutustuneet tuohon ihanaan joulukirjaan Lämmin Joulu? Jos et ole ja tykkäät näperrellä niin suosittelen lämpimästi. Kivoja ideoita täynnä!


Nyt kuppi kuumaa, vauva kainaloon ja pehkuihin.

Kauniita unosia ja mukavaa viikon jatkoa!

19 kommenttia:

 1. Minullakin on kyseinen kirja:-))

  Pikaista paranemista<3

  VastaaPoista
 2. Täällä toinen niiskuttaja. Olen ollut koko syksyn nuhainen, ja alan todella epäillä työpaikkamme sisäilmaa syyksi nuhaisuuteen. Tänään olin taas pitkien vapaiden jälkeen töissä, ja nenä ihan tukossa, ja yskittää :( Toivottavasti sulla pian helpottaa!

  Onpas teillä kyllä ihanat mummelit, kun niin innokkaasti hoitavat lapsenlapsiaan <3 Oletkin saanut taas ihania juttuja vapaahetkinäsi aikaan :) Mullakin on tuo samainen kirja!

  Kauniita unia sinnekkin, niin vaaville kuin äipällekkin!

  VastaaPoista
 3. Täydellinen ilta sulla siellä lukuunottamatta flunssaa <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä =)Meillä on fiilistelty suuren käsityölehden joulunumeron kanssa tänään =)

  VastaaPoista
 5. Tykkään näperrellä ja kiitti vinkistä. Voi miten kaunista ja tunnelmallista teillä on. Ihanaa. :)

  VastaaPoista
 6. Pikaista paranemista! On muuten kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 7. Täällä on kans tuo kirja, tykkään. Tuossa se Tilda- kirjojen kanssa on samassa kasassa odottamassa lukijaansa... Toivottavasti paranet pian, minulla oli jo flunssa ohi menossa ja nyt pukkaa uudelleen päälle... äh... , mutta kai se siitä ...

  VastaaPoista
 8. Kiitos kirja-vinkistä! Täällä myös yksi, joka ajoittain tarvitsee tuota näpertely"terapiaa" :D Paranemisia!

  VastaaPoista
 9. selailin tässä blogiasi, ja kun teillä on niin ihanaa olisi kiva nähdä teidän kotia laajemmin ulkoapäin. Nuot yksityiskohtaiset kuvat terasseilta näyttää niin kauniilta, olisi kiva nähdä vähän enemmän :)

  VastaaPoista
 10. Täällä ja nuhanenä ilmoittautuu! Kuumetta jo kolmatta päivää..pöh.. nyt on liikkeellä mutta toivottavasti häipyisi pian pois!

  Joululehtiä on täälläkin alettu jo selailla<3

  VastaaPoista
 11. Paranemisia! Se kirja on tosiaan kiva (blogissani esim.karkkikeppipostaus), vaikka ensi alkuun mua häiritsi ohjeiden Tildamaisuus, tuntui kopiolta.

  VastaaPoista
 12. Teillä on kivan näköinen huusholli:)
  Kiitos kirjavinkistä, pitääpä tsekata, olisiko sitä meidän kirjastossa.

  VastaaPoista
 13. Kiitti kirjavinkistä:)! Ei ole tullut tutustuttua kyseiseen kirjaan vielä. Aivan ylisöpöjä nukensänkyjä tuossa aikaisemmassa postauksessa <3!!
  -Tiina-

  VastaaPoista
 14. Täälläkin yksi niiskuttaja. Nenä tukossa ja kurkku karheana. Tylsää! :) Tuntuu, että meidän perheessä on koko syksyn ajan ollut joku nuhanenänä. No kaipa tämä tästä! Mukavaa ja rentouttavaa vapaailtaa ja paranemisia!

  VastaaPoista
 15. Voi, pikaista paranemista. Kurjan sitkeää tautia ollut liikkeellä...meillä on onneksi vielä melko vähällä päästy.
  Mulla on kans tuo kirja hyllyssä, näin joulun alla aina kaivan sen esille ja suunnittelen näpertelyjä.

  -kisu-

  VastaaPoista
 16. pikaista paranemista..itse olen saanut alkavan nuhan jo toistamiseen pois tai siis oireet kun sekoittaa tyrnimarjamehua(olen pakastanut jääpalapusseihin)1 pala ja hunajaa sopivasti mukaan ja kuumaa vettä päälle ja avot flunssa meni tihensä:) ihana kirja täytyypä tutustua t. jaana

  VastaaPoista
 17. Ihana tunnelma kuvissa! Sinulle löytyy tunnustus blogistani.

  VastaaPoista
 18. Toivottavasti siellä voidaan jo paremmin!
  Kiitos taas kirjavihjeestä!:) Ihanat kuvat,tuo pöytä on ihana! <3

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 19. Höh, taas katosi johki taivaan tuuliin mun pitkät sepustukset..

  Paljon kiitoksia taas viesteistä! Aika se menee niin nopeesti, että harvoin ehtii rauhassa koneelle istua. Vaikka vastailu kestää niin jokaisen viestin luen ilolla :)

  TiinaK, voi pitääpä näpsiä talosta ulkoapäin kuvia joku pvä. Taaksepäin kun selailee niin pitäisi löytyä kuvia kesäkodista :)

  Elisabet, kiitos <3 Tuun noutaan tuon blogiini kunhan ehdin :)

  VastaaPoista