15. marraskuuta 2011

Sammalkranssi

Moi!

Sammaleet odottelivat pitkän aikaa pussissa näpertelijäänsä. Tänään vihdoin kauniissa aurinkoisessa säässä kiepsautin niistä kranssin. Nopeaa ja helppoa!

Ensin märistä sanomalehdistä kiepsautin ympyrän muotoisen pohjan. Sitten vain mahdollisimman isoja sammalen palasia vihreällä rautalangalla kiinni pohjaan. Kun ekan kerroksen sain sidottua niin parantelin vielä pienemmillä sammalpaloilla tuuheammaksi. Sitten kynttilöille pidikkeet ja kaapista kaivoin kynttilänjämät :) Mietin vielä josko laittaisin ohueen rautalankaan pieniä valkoisia helmiä ja kiepsautan kranssin ympärille..


Näihin kuviin toivottelen mukavaa viikon jatkoa ja näpertelyn intoa :)
Vielä ehtiikin hyvin metsään keräilemään matskuja sillä lumesta ei ole tietoakaan! Vaikka sitä jo kovin odotellaan, niin äiti kuin lapsetkin :) Tulis se ihana joulun fiilis!

15 kommenttia:

  1. Ihanaa loppuviikkoa ja kyllä se lumi saisi jo tulla :)

    VastaaPoista
  2. Hei Nonnukka!:)

    Ihanaa, kun kävit osallistumassa arvontaani, mutta suljen tuon vanhan blogini, jossa olet kirjautuneena lukijanani, joten muutatko kirjautumisesi tuonne uuden blogini puolelle, niin lukija-asemasi säilyy:) Kiitos:)

    Aivan ihania postauksia tullut, tulen pian kunnolla uudestaan kyläilemään, se on varma se!!;)

    Lämmin halaus,
    Marge

    VastaaPoista
  3. Ihanafiilis, lunta odotellaan kovasti!

    VastaaPoista
  4. Nätti kranssi! Sammal on niin kaunista!

    VastaaPoista
  5. Kaunis kranssi! Ja ihana blogi!

    VastaaPoista
  6. Juu, täällä kans odotellaan jo kovasti lunta :)! Ja todellakin vielä ehtii kerätä luonnonmateriaaleja jouluisiin asetelmiin valmiiksi ...pitäisikin hakea jäkälää ja sammalta.
    Kranssisi kynttilöillä näyttää todella tunnelmalliselta.
    Mukavaa joulufiiliksen odottelua :)

    VastaaPoista
  7. Ihana kranssi. Koitin viikonloppuna saada sammalta mukaan metsäretkeltä, mutta olivat kovin kellastuneita joten jätin paikoilleen. Puolukan varpuja sen sijaan riivin mukaani. Saa nähdä koska ehdin näprätä niistä jotain valmista.

    VastaaPoista
  8. Vielä palasin, sillä paremmalla ajalla...:)
    En nähnyt viime kerralla sinulla tuota lukijat-juttua, mitähän tämä bloggeri temppuili? Nyt se näkyi ja samalla lisäsin itseni sinne uuden blogini ominaisuudessa:)
    Olen aina nauttinut kotisi tunnelmasta, teillä on KAUNISTA!!♥ Aivan ihania kuvia katsoa:)
    Nyt kivaa loppuiltaa!:)

    VastaaPoista
  9. Nonnukka, en ole ehtinyt kovin paljon kesän ja alkusyksyn aikana vierailemaan blogimaailmassa, joten onnittelut ovat jääneet antamatta, vaikka josaain välissä kyllä kävin kurkkaamassa ihanat kuulumiset:)
    Joten LÄMPIMÄSTI ONNEA suloisen tytön johdosta koko perheelle!!♥
    Vaaleanpunaisia unelmia teille♥

    VastaaPoista
  10. Ihanan kranssin olet tehnyt:) Kyllä tuo sammal on sitten mukavaa, kun siitä saa vaikka mitä tehtyä. Minullakin on vielä ulkona sekä jäkälää ja sammalta odottamassa askartelua. Mukavaa tiistai-iltaa!

    VastaaPoista
  11. Kaunis yksinkertainen kranssi <3 Minäkin olen jo jonkinverran puolukanvarpuja ja sammalta keräillyt, en ole vaan vielä keksinyt mitä niistä näpertelisin ;)

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  12. Yksinkertaisen kaunis, sammal ja kynttilät ovat täydellinen pari kranssissasi.

    Ilona

    VastaaPoista
  13. Psst, blogissani on sulle jotain ;-)

    -Tuija-

    VastaaPoista