30. marraskuuta 2011

Tilkkupeite

Moi!

Meillä on ollut tänään kylässsä känkkäränkkä.. ja tällä kertaa äiskällä! Huh, nyt se on vähitellen lähdössä pois, onneksi! Mies ja lapsiparat on joutuneet kuunnella valitusta reppanat. Tämmöset päivät on niin viheliäisiä! Ehkä sen takana on huomenna vaihtuva joulukuu olisiko joulusta pientä ressiä kenties? :) Tapaako teillä olla joulustressiä? Mä ite tykkään fiilistellä ja laitella joulua mutta pieni stressikin väliin on kun on monenmoista puuhaa joita olisi mukava ehtiä tehdä.


Jouluisissa väreissä oleva tilkkupeite on vielä vailla tikkauksia mutta muuten valmis. Ensimmäinen hyasinttikin tuli hankittua tuomaan joulun tuoksua.


Nyt sämpylöiden tuoksu houkuttaa syöjäänsä ja köyhät ritarit paistajaansa.

Mukavaa viikon jatkoa! Niin ja kiitos Ellenin puolesta onnittelijoille :)

17 kommenttia:

 1. Olen iänmyötä oppinut, etten stressaa kovinkaan paljoa..joulu tulee vähemmälläkin hössötyksellä :-))
  Tilkkupeitto on kaunis!

  VastaaPoista
 2. Mullakin tulee vähemman stessiä, kun laittelee kaikenlaista jo hyvissä ajoin. Huomenna aattelin ommella vanhasta pöytäliinasta olkkariin uudet tyynynpääliset joulunväriä tuomaan.
  Ei stressata vaan nautitaan :)
  Raikas joulutunnelma kuvissa.

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana jouluisa tilkkupeite! Huuh, voisikin sanoa, ettei sitten yhtään stressaa Joulua, sillä periaatteessa tämän kuuluu olla nimenomaan rauhoittumisen ja nauttimisen aikaa.. mutta jossain määrin tulee aina loppuhuipentumaa kohden panikoitua.. Ehkä se kuuluu jo hieman asiaan ;-) Jos jostain on tullut tingittyä, niin siivoamisesta! Ja suunnitelmallisuus on aina eduksi :-)

  VastaaPoista
 4. Onnea ihanalle Ellenille ihanast nimestä! <3
  Joo voihan se känkkis kyläillä myös äipällä...sitä on liikkeellä!:D Hieno peitto ja ihanat kuvat tässä ja edellisessä postauksessa!!:)

  VastaaPoista
 5. Onpa tosi kaunis peitto <3 Mulle tulee se stressi vasta myöhemmin, yleensä joulua edeltävällä viikolla.

  VastaaPoista
 6. Sinulle on jotain minun blogissani:) Ja voi kuinka kaunis nimi on tytöllä. Ihana oli tuo teidän kattaus kastejuhlassa ja niin kaunis kakku.

  VastaaPoista
 7. Niin kaunista joulutunnelmaa teillä jo!!♥
  Tiedän tuon tunteen, mutta tänä vuonna pyrin kaikin keinoin sitä välttämään...:)
  Joten stressitöntä joulun odotusta meille kaiille, nautitaan tunnelmista, valmisteluista ja ennen kaikkea sanomasta!:)
  Hali, Marge

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia :)
  En minä kyllä stressaa joulua, tai tästä vuodesta en tiedä kun en kerkiä paljoa sitä laittaa :D

  VastaaPoista
 9. Nautitaan tästä ajasta ja mukavista touhuista! Ja pyritään ressittömyyteen :)

  VastaaPoista
 10. Tutulta kuulostaa :) Mutta yritetään naustiskella ja tehdään se mitä suosiolla ehditään! Aivan ihana on tuo tilkkupeitto.

  VastaaPoista
 11. Kaunis peitto valmistumassa! :) Välillä meinaa mennä stressin puolelle, kun tuntuu, etten ehdi koko joulua valmistelemaankaan.. Kiire tulee ihan hirmuinen! :/ Mutta sitten toisaalta: Onneksi se joulu tulee kuitenkin, vaikka moni juttu jäisikin tekemättä! :)

  VastaaPoista
 12. Ihanan näköistä! Mulla on jemmassa noita samoja laatikoita. :) Mulla tuppaa olla stressiä aina näin joulun alla... Johtuu osittain kotona tehtävistä jutuista, mutta ammattini puolesta tämä joulunalusaika on aikasta kiirettä... Sama rumba keväällä... :) Nautitaan kuitenkin jokaisesta päivästä ja jouluntunnelmasta. Kaipa se kuuluu asiaan. ;) Eikä vietetä joulua kaapeissa, niin saa unohtaa niiden siivoamisen!

  VastaaPoista
 13. Onpas kauniin näköistä teillä taas, näissä kuvissa silmä lepää. Kyllä meilläkin (minä) stressataan millon mitäkin, lähinnä kun ei 24h vuorokaudessa tunu riittävän kaikkeen mitä pitäis tehdä.... Välillä pitääki esiintyä sitä "stressinpurkua" että jaksa taas paremmin :) jaksuja sulle :) Ps. taisin törmätä teihin (hyvä ettei ihan kirjaimellisesti kun pikkuneiti oli ohjaimissa) lähikaupassa ;)

  VastaaPoista
 14. Onpa lohdullista kuulla, että muillakin äideillä on joskus känkkäränkkä ;) Kyllä mullakin joullun alla pinna alkaa kiristyä, mutta täytyy yrittää muistella, että tontut kurkkii :))

  Aivan ihana tilkkupeitto, ja kauniin jouluiselta näyttää! Sulla on niin tuota silmää laitella kaikkea <3

  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 15. Voi miten tämä aika meneekään eikä ehdi teille täällä vastailemaan.. kiitos kaikille viesteistänne!

  Muru, niinkö? Olitko kahden pikkuneitosen kanssa liikkeellä? Hih, jospa pian törmäiltäs uudestaan :)

  VastaaPoista
 16. Kyllä olin kahden neidin kanssa liikkellä, minähän en nykysin saa koskea ostoskärryihin saati pakata (paitsi jos on muuta kiinnostavaa kuten karkkia..) että meidän pikkuneiti ottaa tottuneesti pikkukärryn ja sitte menoks vaan. Ei vaan taho tohtia ohittaa ketään :D Törmäilemisiin :)

  VastaaPoista