15. joulukuuta 2011

La maison

Huomenet kynttilöiden valosta! Lumet sulaa ulkona rytinällä ja sekös harmittaa :/ Mutta toivotaan, että saadaan kuitenkin valkoinen joulu. Iiks ja jouluhan on jo ens viikolla.. nopeaa tämä joulun odotus aina menee! Hiljalleen joka päivä jotain joulupuuhia yritän tehdä. Tänään ajateltiin leipoa vähän kuivakakkua ja pikkuleipiä.

Mutta asiaan.. Vihdoin saatiin tehtyä nämä tuikkupölkkyset tekstillä La maison joista olen haaveillut jo pitkään. Idean näihin sain Anna Örnbergin kirjassa Inred ocg dekorera ljust & lantligt. Myyjäisissä nämä myös menivät kuin kuumille kiville :) Mitäs tykkäätte?Nyt hijat heilumaan. Aamusta se päivä on paras sanon minä :)
Mukavaa päivää!

12 kommenttia:

 1. Noi pölkyt on niin kivat!!Oon samasta kirjasat samaa ideaa kattonu monesti mut on jääny toteuttamatta!No, vielä joskus innostun!:)

  Pöh,lumet sulaa täälläkin..:P

  VastaaPoista
 2. Ihanathan nuo pölkkyset on!!

  Mä oon ihan samaa mieltä tuosta "aamusta se päivä on paras" ajatuksesta. Täällä kans ois joululeipomista ja lisäksi vauvan tuloon valmistautumis hommia. Petin laittoa ja pyykkäystä.

  Touhukasta torstaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kivat pölkkyset.:)
  Mun taas on pitänyt ommella luistinkranssi, vähän samantyyppinen kuin sulla kuvassa. Ehkä vielä ehdin..:)

  VastaaPoista
 4. Kivat pölkyt! :) Itsellä sama kirja ja moni asia on jäänyt sieltä vielä toteuttamatta!

  Puuhakasta päivää! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat pölkyt tosiaan ja etenkin tuo Tilda, ihanainen!

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit nuo pölkyt kyllä!:) Mukavaa torstain jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. kivat pölkyt. mitä tuo teksti on suomeksi=o ? Posti toi tänään mieluisan kyltin:) asettelin sen eteiseen ilostuttamaan vierailijoita en uskaltanut ulkokuistille ripustaa kestääköhän sateen? Ja mistä olet ko. kirjan ostanut sen mistä pölkkyidean sait? t. jaana

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat pölkyt!! Voi että!
  Ja kuvissa ne tulee kauniisti esille!
  Ihanaa joulun aikaa ♥

  VastaaPoista
 9. No kivat on pölkyt :) Vasta äskettäin googletin tuon tekstin suomennoksen, kun oli jäänyt pimentoon moinen. Tylsää, kun lumet on veks, mutta eiköhän se joulu tule siitäkin huolimatta vaikkei tosin siltä yhtään tunnukaan. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Heipsan! Ihania joulutouhuja teillä siellä ollut :) Leivontaa ja myyjäisiä ja vaikka mitä ihanaa <3 Itse en ole ehtinyt kuin töitä vääntää :/ Pölkytkin on tosi hauskat! Ja kiitos vielä muistiaisesta <3

  Aamusta minäkin olen muuten aina parhaimmillani ;)

  Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 11. Kiitos ihanaiset <3

  Jaana, voi kiva jos tykkäsit! Suoraan sateeseen ei kannata varmaan laittaa. Terassia tms. jos on, että on katon alla niin kestää :)

  VastaaPoista