20. joulukuuta 2011

Olkkarin joulu..

Olkkarin joulu tunnelmat alkaa olla kuusta vaille valmiina. Punaista tekstiiliä vaaleiden rinnalle, punaista nauhaa ja rusettia kransseihin ym. Torstaina ajattelin siivoilla ja kannetaan kuusi sisälle. Aatonaattona kuusi saa perinteisesti koristeensa. Ihanaa aikaa!


Toinen joululimppu satsi on uunissa. Ajattelin pienenä joulumuistona ja yllärinä viedä limppuset naapuriin sekä ystäväperheelle. Musta on aivan ihana muistaa pienesti just naapureita ketkä on tulleet tärkeiksi sekä ystäville.

Mukavaa päivän jatkoa!


13 kommenttia:

 1. edelleen, ihanan näköistä teillä kotona:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tunnelmaa olkkarissa.On tämä kyllä ihanaa aikaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä!

  Mukavaa tiistai iltaa :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista, kaunista ja kaunista! Tosi ahkerakin oot siellä ollut ja paljon joulupuuhia tehnyt. Aivan ihastuttavat nuo teidän pikku-neidin vaatteet, jotka olit ostanut. :)

  -Heini-

  VastaaPoista
 5. Teillä on niin kaunista ! ihana koti sulla!

  VastaaPoista
 6. Oi, tosi kivannäköistä :) Kivaa tiistai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 7. On tosiaan kaunista ja ihana ajatus muistaa naapureita. Itsekin ajattelin huomisiltana tehdä naapureiden pakettikierroksen :)

  VastaaPoista
 8. Me ollaan saatu useana jouluna naapurista ihanaa saaristolaisleipää.
  Ite teen tädeille ja molempien vanhemmille usein jotain syötävää, kakkua tai pipareita, tänä jouluna taidan pakata lasipurkkeihin punakaali-omena-rusinasalaattia.
  Aina jouluna teen sitä ison kulhon ja aina se loppuu kesken...
  Eilen siivottiin anopilla, huomenna isällä ja sitten on oman kodin ja kuusen vuoro.
  Rentoa joulufiilistä teillekin...

  VastaaPoista
 9. Voi miten nättiä :)
  Oiskos joululimppu reseptiä? Ajattelin kokeilla vielä tälle joululle ekaa kertaa joulukarkkeja, joten miksei limppuakin :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis joulutunnelma, kuusi on sitten piste iin päälle :) Meillä tuotiin jo eilen kuusi sisään ja tänä aamuna koristeltiin. Montamonta vuotta koristeltiin vasta aattoaamuna, mutta nyt muutamana vuotena tehty se jo hieman varaslähtönä jouluun. Musta on kiva katsella kuusta hieman pidempään, ennen pidin loppiaiseen asti, mutta nyt viimeistään uutena vuotena kuusi ulos, joten pitää tuoda aiemmin sisään :) Stressittömiä päiviä jouluviikon loppuun asti!

  VastaaPoista
 11. Voi kiitos teille <3

  Anna,tuossa alempana on limppuihin resepti :)

  VastaaPoista
 12. Voih, kuinka tunnelmallista ja kaunista teillä on. Miksiköhän tuo bloggeri ei päivitä aina noita uusimpia juttuja tuohon blogilistaani. Huomasin , että oon missannu monta sinun uutta postausta. Hyvää joulua sinulle ja perheellesi:)

  VastaaPoista