17. joulukuuta 2011

Viikko aattoon..

Hui mahoton viikko enään aattoon! Monenmoista puuhaa vielä olis. Pakko antaa vaan periksi tänä jouluna ettei kaikkea ehdi tehdä mitä yleensä Jouluksi on tullut tehtyä. Tänä vuonna taidetaan lintsata mm. siivouksista. Ehkä se pukki ei kurki kaappeihin niin saa ihan perusteelliset viikkosiivoukset riittää ens viikolla.

Kuvien otto on kyllä ollu vähäistä mutta tässä jotain tunnelmia pikkueteisestä ja eteisestä.. Punainen ja valkoinen sekä ripaus hopeaa on meidän joulun värit.


Hei mites teidän muiden joulupuuhat sujuu?
Mitkä on ihan must juttuja joita tulee ennen joulua tehtyä? Mulle tosi tärkee must juttu on, että sauna on pesty. Mikäs sen ihanampaa ottaa löylyt puhtaassa joulusaunassa :)

10 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma teillä ja niin kaunista. Täällä joulupuuhat sujuu mallikkaasti ja innolla. Joulusiivous saatiin tänä vuonna ulkoistettuna, joten nyt odotan innolla maanantaita....silloin kannetaan joulukuusi sisälle.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia!!!
  Olen samaa mieltä, että hyasintin tuoksu kuuluu jouluun :)
  Kyllä, mä siivoan, mutta en ole koskaan siitä tressannut... Laatikot on tehty ja lahjat ostettu, se taitaa olla siinä ;)
  Lapsille on tietysti tärkeää lahjat, mutta se yhdessä olo on tärkeää... niin ja joulukuusi, SE PITÄÄ olla.

  Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Minulle joulu tulee kun saan siivota joka nurkan. Ja en ressaa yhtään, sillä nytkin aloitin siivouksen marraskuun alussa :)

  Ja kiitos vielä kerran Tonttutyöstä!

  VastaaPoista
 4. Ihanan tunnnelmasllisia kuvia!
  Meillä jouluun kuuluu myös ripasu punaista valkoisen ohella ja hyasintit on ihania♥
  ♥Rauhaisaa joulunodotusta♥

  VastaaPoista
 5. Kaunista teillä. :)
  Meillä on oikeestaan joulupuuhista enää tuo saunan-pesuhuoneen pesu suorittamatta. ;D Joku pvä ens viikolla sitten...

  VastaaPoista
 6. Ihana tunnelma noissa kuvissa. Joululahjat jo kaikki onneksi ostettu, mutta siivoukset antavat vielä odottaa. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Meillä alkoi nyt loma. Lahjat on aikalailla valmiina, jotain ihan pientä puuttuu vielä. Vaikka talo on jo kaksi vuotta vanha niin sauna on vasta valmistunut ja se odottaa pesijäänsä, mutta ihana päästä omaan saunaan vihdoinkin. :) Joulusiivous on pikkuisen parempi viikko siivous ja onneksi siihen saan avuksi siskon tytön, hän saa toimia S:n vahtina sen ajan kun minä huhkin.
  Ihanaa jouluviikkoa teille!

  VastaaPoista
 8. Mie en kans kaappien siivouksista välitä mutta saunan pesu ei jätetä väliin ! Ja vasta hommataan ...vaikka sitten cittarista!
  Teillä on kaunis joulun tunnelma :)

  VastaaPoista
 9. Siivoukset on vielä täällä tekemättä ja moni muukin asia... voi hyvänen aika sentään kun aina kaikki jääpi viimetinkaan ;)

  VastaaPoista
 10. Ai että kun on kaunista teillä ja aivan ihanasti olet ehtinyt jo joulua laittaa. Usein käyn ihastelemassa blogiasi ja kaunista sisustamistasi, olet todella taitava!!
  Kyllä meidän jouluun myös kuuluu perusteellinen siivous ja se on onneksi jo hiljalleen aloitettu. Olen tämän joulun tiiviisti töissä, joten syömisiä ei paljon tarvitse miettiä. Menemme vanhempieni luo syömään valmiiseen pöytään yövuorojen välissä..:)
  Ihanaa ja rauhallista joulua sinulle ja koko perheellesi!!!

  VastaaPoista