24. elokuuta 2012

Tunnelma

Mikä ihana syksyinen tunnelma. Vettä ripsottelee kevyesti, kynttilät palaa sisällä ja myös ulkona sillä laiteltiin lasten kanssa hieman lyhtyjä terassille sekä kesähuoneeseen. Meilläpäin vietellään tänä viikonloppuna Venetsialaisia; veden, tulen ja valon juhlaa! Huomenna on virallinen päivä jolloin useassa paikassa varsinkin tuolla seitsemän sillan tiellä on varsin tunnelmallista sillä kynttilöitä palaa valtavia määriä!

Tämmöisenä iltana on ihana mennä sohvalle viltin alle, nauttia rauhasta ja kun lapset nukkuu on aikaa ihastella taas jo ties kuinka monetta kertaa noita ihanaisia sistuskirjoja! I like! Ilona Pietikäisen uutta Talven taikaa kirjaa odottelen jo kovasti. Sieltä löytyy ihanien bloggaajien kauniita koteja sekä tunnelmia mm. rakkaan blogiystäväni Iida Emilian kaunis koti. Täältä voit kurkistaa hieman mitä kirja pitää sisällään sekä osaallistua arvontaan. Rakastan Ilonan kirjoja ylikaiken ja niitä löytyykin minulta jo useampia. Talven taikaa on ehdoton hankinta myös!


Kesän kirppis löytö, vanha palju sai muutaman tuikkusen tuomaan tunnelmaa. Kivasti tuikut palavat vaikka pientä sadetta taivaalta tuleekin sillä ruusupensas on suojana. Maksaruohotkin alkavat pian kukkia.


Vanhan luokkakaverini sanoja lainaten; näihin kuviin ja tunnelmiin toivotan teille
mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua :)

12 kommenttia:

 1. Oij, onpas tunnelmallista! :)

  Kivaa ja relaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kynttilät tuovat kyllä sen oman tunnelman! Minäkin odotan tuota kirjaa kovasti, ennakkovaraus on jo tehty! Ihana tunnelma siellä teillä!

  VastaaPoista
 3. Levollisen näköistä! Minäkin fanitan Ilonan kirjoja. Niitä kuvia vaan katselisi, katselisi..

  VastaaPoista
 4. Oi ihania tunnelmakuvia!Tuokin kirja on varmaan pakko ostaa!<3

  Mukavaa tunnelmallista viikonloppua!<3

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat! kiitos kirjavinkistä! Rauhaisaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Tunnelmallista Venetsialaisviikonloppua :)!
  Ja terkut Helsingistä!Tänä vuonna jää Seitsemänsillantie ihastelematta,mutta ensi vuonna sitte uusiksi.

  VastaaPoista
 7. Kynttilöissä on "se jokin" ... onneksemme <3

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Jollain tapaa on kyllä ihanaa kun syksy tulee..ja kuten sanoit, on niin ihana käpertyä viltiin, kun lapsi nukkuu ja lueskella sisustuskirjoja ja -lehtiä. ja poltella niitä kynttilöitä. Täytyy tutustua tuohon sinun kirjavinkkiisi.
  Täällä odotellaan viimeisillään uuden tulokkaan syntymistä ja ommellaan ahkerasti vauvoille tilkkupeittoja. <3

  VastaaPoista
 9. Ihanaa kesän viimeistä viikonloppua venetsialaisten merkeissä! Halein SisustEllen♥

  VastaaPoista
 10. On kyllä niin kaunista syystunnelmaa, ja kynttilöiden välkettä teillä <3 On tämä alkava syksykin tosi mukavaa aikaa :)

  HIh, kirjaa täälläkin jännityksellä ootellaan ;) Kiitos mainostuksesta ystäväin <3

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Ihanaa tunnelmaa ja kuulostaapas hyvältä, kääpertyä sohvalle lueskelemaan sisustuskirjoja. Itse olen kans innokas sisustuskirjojen kuluttaja. Ilonan kirjoja myös kasapäin :). Uutta kirjaa odotan myös innolla , niin kauniita ja herkullisia kuvia olen siitä muutamia nähnyt .

  VastaaPoista
 12. Tämä teidän koti on vaan niin ihana, että joka kerta kuviasi kaiholla katselen.. Kumpa miekin saisin kotiini näin ihanan tunnelman aikaiseksi vielä joku päivä remontin edetessä!! <3

  VastaaPoista