9. elokuuta 2012

Uusien tuulten puhaltelu

Moikka!

 
Uudet tuulet puhaltelee tunnen sen jo niin hyvin. Niin myös blogin ulkonäössä kuin myös muutenkin! Blogin muokkailun ohessa laittelin myös oman sivua kirppistelyyn (löydät tuosta ylhäältä) josta löydät sillon tällöin ehkä omiamme, rakkaudella tehtyjä tuotteita. Sadepäivinä oon koittanut vähän ommella sen mitä oon muilta kiireiltä ehtinyt. Laittelin kirpparille myyntiin muutaman viirinauhan ym.

Ensi viikolla tiistaista lähtien pärähtää myös herätyskello soimaan arki-aamuisin sillä meidän esikoinen aloittaa sillon koulun. Eka luokka koittaa ja jännitystä on ilmassa! 

 
Alku kesällä taisinkin jo postailla "uudesta urastani" kotiäippäilyn lisäksi :) Otin uuden haasteen vastaan ja aloittelen ensi viikosta ihanien Blingo lasten ja naistenvaatteiden myyjänä :) 

Viimeisen viikot on pyöritelty ja täytelty papereita, oon koittanut rauhallisen hetken tullen lukea ja opiskella. Ja nyt kuulkaa jännittää ihan vietävästi sillä kauden alotus on ensi viikolla! Tarkalleen viikon päästä mulla on olleet ekat kutsut (saas nähä saako sitä sanaa suusta ;) ) Nyt viikonloppuna meille myyjille on tiedossa Tukholman reissu jossa nähdään uusi mallisto livenä, koulutusta ja mukavaa yhdessä oloa tiedossa. Ihan mahtavaa saada uusia tuttavuuksia muista myyjistä ja tietty nähdä tuo mallisto! Peukuttakaas mulle, että kausi lähtis hyvin käyntiin :)

Voi olla, että nyt seuraavat viikot ovat kiireisiä mutta palailen kunhan ehdin! Ja kiitän sekä kumarran teitä käynneistänne blogissani sekä kommenteista! Mutta toivottelen teille mukavaa viikon jatkoa ja elokuun jatkoa!

20 kommenttia:

 1. Ekaluokkalaiselle kaikkea hyvää koulutielle! Minun pojanpoikani menee myös ekalle ja mummua jännitttää... Sinulle menestystä ihanien lastenvaatteiden myyjänä! Kaunis blogi, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Voi teillä myös lapsenlapsella jännät paikat siellä.. tai taitaapa olla niin, että me aikuiset usein jänskätetään kyllä enemmän :) Kiitos <3 Ja kiva kun jätit viestiä käynnistäsi!

   Poista
 2. Arki se alkaa täälläkin ensi viikolla, tyttöset menevät kakkoselle ja viitoselle...hui,mihin se aika onkaan mennyt?
  Kaikkea hyvää uusiin tuuliin teille!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, että mihin se aika oikein menee.. Onneks me ei vanheta sitte yhtään vaikka lapset kasvaa eihän? ;) Kiitos <3

   Poista
 3. Onpa kaunis uusi ulkoasu! Vaikka ei ezellisessäkkään mitään vikaa ollut :) oikein tyylikästä!

  VastaaPoista
 4. Ihanat muokkailut blogissa :)
  Tulevalle ekaluokkalaiselle kaikkea hyvää opintiellä ja sulle peukut, että työjutut lähtee hyvin käyntiin :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu kovasti! Joo tuntui, että pitää saada nyt sellanen valosampi ja yksinkertaisempi lookki blogiin :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Mukavia uusia juttuja!! Onnea kummallekin :)

  VastaaPoista
 6. Peukut on täällä pystyssä! :)

  VastaaPoista
 7. Meilläkin alkaa eka luokka, ensi viikolla. :)
  Onnea uudelle urallesi.
  Hienosti se varmasti menee, kun alkuun pääsee. Jos itse uskoo myymäänsä ja tykkää myymästään, se on helpompaa ja luontevaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teillä kans muutosten tuulia kun eka luokka alkaa :) Mukavia koulupäiviä teidän pienelle suurelle ihmiselle :) Kyllä mäki uskon, että hyvin lähtee käyntiin. Ja työ on mukavaa kun saa uusia ihmisiä tavata ja esitellä ja myydä niiiin ihania vaatteita :)

   Poista
 8. Hei ja jos itse kiinnostutte Blingon kotikutsujen järkkäämisestä niin tuolta heidän neittisivuilta löydät Suomen myyjät :) Jos kutsuja ei jaksa alkaa järkkäämään tai myyjää ei paikkakunnalta löydy niin meidän myyjien kautta saa myös tuotteita tilattua ja ne toimitetaan suoraan postilaatikkoon!

  VastaaPoista
 9. Onnea uusien haasteiden edessä!

  VastaaPoista
 10. Onnea tuoreelle ekaluokkalaiselle ja onnittelut sinulle uusiin haasteisiin! Peukut on pystyssä :D

  VastaaPoista
 11. Paljon tsemppiä "uudelle uralle"! Ja tsemppiä myös ekaluokkalaiselle ja äipälle erityisesti, se on ihana ja haikea päivä kun pienestä tulee yhtäkkiä iso koululainen.

  Ihanaa arjen aloitusta sinne :)

  VastaaPoista
 12. Onnea uusiin tuuliin ja mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista