20. marraskuuta 2012

Aamusta päivä paras

Moikkista!

Onko teitä muita linjoilla ketkä on samaa mieltä postauksen otsikosta? Mulla tuo pätee (ainakin yleensä) eli aamusta päivä paras! Mukava kun heti saa kotihommia pois alta sitte iltapäivästä ja illasta saa hölläillä. Niin ja varsinkin pienimmäisen päikkäriajan voi sitte olla möllötellä isompien lasten kanssa tai tehä käsitöitä :)

Laitoin tänä aamuna puol 8 maissa pullataikinan nousemaan ja leipastiin mokkaruutuja sillä välin. Koitin pikkusiskon herkkupulla ohjetta ja korvasin korvapuustien normi sokerin fariinisokerilla. Voi nam kuinka tuli hyviä ja maisti aamukaffetki mielettömän hyvin. Ainut huono puoli on kun niitä tuoreita lämpimäisiä tulee syötyä niin paljon, että napa rutisee ja pyörii :D


Mieheni ja omasta puolesta kiitän kommentteja sekä viestejä koskien kaappia! Kyselyitä on tullut saisiko näitä tilauksesta mutta nyt tällä hetkellä ei aikarahkeet ainakaan riitä. Sen verran isotöinen kaappi oli. Mutta kiitos kovasti mielenkiinnosta <3

Hei vielä 3 lukijaa niin rytkäytetään arvonta käyntiin. Omatekoisesta palkinnosta on osa jo valmistunut :) Jouluista ihanaa luvassa!

Mukavaa päivän jatkoa kaikille!

18 kommenttia:

  1. Hei! Ehdottomasti samaa mieltä että aamusta päivä paras.Jos kymmeneen mennessä ei ole saanut tehtyä mitään ;ei sille päivälle kannata alkaa enää millekkään.
    t.kuppari

    VastaaPoista
  2. Minä tykkään erityisen paljon aamuista...ja tietty aamukahveista..
    Kiitos vinkistä et fariinisokeria pullien väliin, enpäs ole koskaan laittanut joten ehdottomasti kokeilen ja varmasti hyvää... minä tein eilen mokkapaloja..nammm :)

    VastaaPoista
  3. Aamut ovat ihania, varsinkin aurinkoiset sellaiset. Kokeilen ehdottomasti fariinisokeria korvapuusteihin, tällä viikolla.Kiitos vinkistä! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  4. Siis aivan IHANA on tuo kuva, kerrassaan kaunis. Oih!

    VastaaPoista
  5. Jestas miten reipas olet heti aamusta :) Itsellä tuntuu ettei herää millään koko pivään kun on koko ajan niin pimeetä... Eiköhän se tästä :) Ja ai niin, kaappi oli todella hieno! Tunnearvo tekee niistä vielä miljoona kertaa hienommat :)

    VastaaPoista
  6. Pikainen viesti: Blogissani on sinulle jotain :)

    Edellisen postauksen kaappi on muuten tosi ihana!!

    VastaaPoista
  7. Emäntä Pohojanmaalta20. marraskuuta 2012 klo 13.50

    Maatalossa se aamu alkaa tosi aikaisin eli kello soi 5.00.Ei siinä paljon paina ,onko aamu vai iltaihminen,kun lehmät on lypsettävä ja maito saatava jäähdytettyä kylmäksi ennen maitoauton tuloa.Siitähän se päivä käynnistyy ja yleensä aamupäivästä saa alotettua monenkinlaista.Iltanavetta kutsuu siinä neljän maissa ja sitä ennen on päivän aikana aloitetut projektit pitänyt saada loppuun.Navetanjälkeen ei tahdo olla enää paukkuja mihinkään sen ihmeempään,eli aamusta päivä paras.

    VastaaPoista
  8. Tykkään kyllä aamuista tosi paljon... mutta toisinaan ne menee ihan vaan nautiskellen ;)
    Pitäisikö itsekin laittaa pullataikina nousemaan... Mukavaa tiistaipäivän jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Ihana kuva, herkkukattaus!
    Vähän vaihtelee vuorotyöläisen paukut, miten jaksaa touhuilla. monesti vapaapäivänä sitä haluaa lojua pitkään , mutta sitten ei maltakaan vaan alkaa touhuileen , "ettei päivä mee hukkaan "

    VastaaPoista
  10. Ihan tässä vesi herahti kielelle noita pullakuvia katsellessa :)

    VastaaPoista
  11. hei! juu kaappi on varmaan todella isotöinen...sen verran olen itsekkin nakerrellut puutöitä että ymmärrän..nyt jäänyt vähemmälle kun käytössä vain `teränjatkuvastiirtoavakuviosaha` ja tylsä käsi saha;) aamut parhaita ja nuo pullat nam..liiankin hyviä:) Lisää kivoja postauksia ja kuvia kauniista kodistanne! t. Jaana

    VastaaPoista
  12. Mulla menee just päinvastoin kun ei virkatyöläisenä ehdi aamuista paljon nauttia. Herään illalla usein uuteen nousuun kun lapsi on saateltu unten maille. Viikonloppuna on sitten toinen juttu.

    VastaaPoista
  13. Aamut on ihan parhaita, varsinkin kun saa aamupalan ja kahvin nauttia rauhassa, ei kiire mihinkään, kahvin lomassa on kiva kurkistella toisen blogeja :)

    VastaaPoista
  14. Toivottavasti ehdit piipahtamaan blogissani. Siellä ei ole haastetta, mutta jonkinlainen kiitos inspiroivasta blogituttavuudestamme. Blogisi on ollut yksi ihanista vaikuttajista omalla blogiurallani - kiitos siitä♥
    Haleja ja hymyjä päivääsi<3

    VastaaPoista
  15. Minä en ole aamuihminen ,onneksi mun työt alkaa 10 ja kun saan putiikin auki niin sitten 11.Tietty ennen sitä pitää ehtiä laittaa koti kuntoon ja huolehtia koirat.Minä saan iltasella enemmän aikaan:-))

    VastaaPoista