9. tammikuuta 2013

Hetken mielijohteesta..


.. eräänä lauantai-iltana syntyi idea.. Ja hetken mielijohteesta samantien tuumasta toimeen! Liitutaulumaalia pari kerrosta ja valkoista maalia kehystämään. Siinnäpä se :) Voi laittaa muistiin viikon menot tai yleisimmin tämä toimii poikien pelitauluna johon merkitään eteisessä pelattavien sählymatsien tuloksia!


Pieni piristys keittön kalusteiden päätylevyyn. Ja mikä parasta ällön tumma päätylevy saatiin piiloon. Iso ahistus keittiössä on tosiaan noi tummat rungot. Katotaan saadaanko jossain vaiheessa pienellä pintarempalla vaaleampaa aikaiseksi. Sillon raksa-aikaan (7 vuotta sitten) oli ihan must saada tummat tasot ja valkoiset kaapinovet ja tämäkös nyt harmittaa. Mutta näillä mennään :) Samoin nuo vetimet on niin tympeät ja juurikin raksa aikaan nuo oli myös must saatava.. niin se mieli muuttuu :D


Mukavaista viikon jatkoa!


23 kommenttia:

  1. Hieno tuli!!! Ei muutakuin maalaamaan runkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä käynyt mielessä ;) Pitäs antaa pensselin laulaa :D

      Poista
  2. Ihan huippu hyvä idea, ja yksityiskohta!! Ei parempaan käyttöön voisi alakaappien sivua saada. :)

    VastaaPoista
  3. Hieno tuli! :) kiva tuo kuvio, kiva tuollainen hiukka pienempi.

    Mukavaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
  4. Wautsi mikä idea, upeasti piilotettu tumma pääty! Ja mä tosiaan muistan tuon ajan, kun siskon perhe nimittäin rakensi samaan aikaan. Joka ikiseen taloon niitten kadulla tuli varmaan keittiö tuolla samalla tyylillä ja sen muistan myös asuntomessuilta. Se oli kyllä ehdoton juttu silloin :)

    Mutta onneksi keittiösi on muuten niin kaunis, että tuo on vain pieni kosmeettinen virhe. Teillä sentäs kaikki kaapit on vaaleita ja todella siistit. Mutta tiedän tunteen, kun joku ottaa niin omaan silmään...meillä se on se karmea pyökkiparketti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muistan kans, että tuo oli hittijuttu tuolloin ja taitaapa meidänki alueelta löyty "muutamasta" talosta samankaltainen keittiö ;)

      Poista
  5. Upea idea,alan heti suunnittelemaan sovellusta omaan juuri kuvailemasi kaltaiseen keittiöön! Millä maalilla maalasit tuon valkoisen? Peittyikö hyvin? Voi kun nyt saisin valkoisen rungon kaapistooni myös! Miehelle en uskalla sanoakkaan kuinka vihaan tuota ruskeaa... Sellaista se on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin se mieli muuttuu ei sille mitään mahda :D Hyvin peittyi parilla maalikerroksella. Ensin hiottiin pohja sitten tuli liitutaulumaalia pari kerrosta koko alueelle ja sitte noi valkoiset kehykset siihen päälle. Maalista en nyt tohi mennä sanomaan..pitää varmistaa mieheltä ;)

      Poista
  6. Kiva idea :) Meillä sama tilanne, että tummat rungot ja olen meinannu yläkaapin kylkeen tehdä tuon tyyppisen valkoisiin puukehyksiin. Maalipurkki on jo ostettu. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ei muutakun pensselia heiluttelemaan :) Mukavaa loppu viikkoa!

      Poista
  7. Kiva idea!!Sama juttu täällä 6v sitten rakennettiin ja keittiö just samanlainen ku teillä.Mutta nyt rakennetaan uutta taloa ja tulee ihan valkoinen keittiö.Ja just muistan nuo vetimetkin kun ne oli saatava :) niin ne ajat ja mieli muuttuu!

    Ootko muuten testannu mangneettimaalia mihinkään,toimiiko se?Ajatellut laittaa lasten huoneeseen sitä,on kyllä kallista (50e pikkupurkki) mutta sais kivasti piirrustuksia ja askarteluita esille.Yks tuttu meinas että ei pysy magneetit...

    Niin ja ihana koti teillä!mukavaa loppuviikkoa!
    -jennika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi teillä on uuden talon rakennus, ihanaa <3 Itse myös usein sitä vielä pari vuotta sitten mietittiin mutta taisi jäädä tähän yhteen :) Olisi niin paljon asioita mitä tekisi toisin! Magneetimaalista ei oo kyllä kokemusta.. Ei muutakun testimään johki pienelle alueelle. Mukavaa viikon jatkoa <3

      Poista
  8. Jihuu, kiva idis ja toteutus!
    On se kumma miten mieli muuttuu esimerkiksi noissa kiinteissä kalusteissa, rungoissa, ovissa yms kun niitä on jokusen vuoden katsellut :)
    Mahtava tuo teidän harmaa lattia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta :) Kiitos, tuo harmaa laattaa on kyllä vieläkin mieluinen meillekkin! Ei ole alkanut ahistamaan vaikka muuten pitää olla vaaleaa ;)

      Poista
  9. Hauska idea ! Kivaltahan sinun keittiö näyttää.
    Mutta tiedän tuntee kun joku asia alkaa ahdistamaan, niin on pakko
    ruveta tekemään asialle jotain :)

    VastaaPoista
  10. Tuttua täälläkin tuo keittiö ahdistus. :( Muutettiin parisen vuotta sitten Sonnihakaan, ja keittiö on toisaalta niin siisti (ja iso = kallis uusia), että ei lähdetty remonttia tekemään. Nyt mietin seinään isoa liitutaulu hässäkkää, kaakeliamaalia jne.

    Mutta siis, tuo näyttää kivalta. _)

    VastaaPoista
  11. kiva muistitaulu:)

    muakin tympii nuo meidän tummat rungot.10 vuotta on niitä nyt katseltu..haluaisin valkoista ja modernia nyt.romantiikka on alkanut tökkiä:)aika alkaa näkyä ovissakin,joten ehkä parin vuoden päästä keittiö vaihtuu:)sulla on kivat nuo vetimet,mä tykkään:)
    -Anu

    VastaaPoista
  12. Ai miten kiva idea! Harmi, että meidän kaapistojen päädyt on niin, ettei tuo "taulu" tulis oikein ollenkaan esille.. Mutta.. pidettävä mielessä johonkin toiseen kohteeseen.. Hmm.. Ajatus taisi juuri kehittyä ;)

    VastaaPoista
  13. Onpa upean näköinen taulu. Koko teidän keittiö näyttää upealta.

    VastaaPoista
  14. Heh, no jopas sattuikin meillä olemaan samanlaiset suunnitelmat / keittiöt. Näköjään meiän keittiö kuuluu siihen samaan kastiin, kun tämäkin talo on rakennettu 5 vuotta sitten. Eli tumma pähkinä runko ja vaaleat ovet. Yök.

    Maalasitko ensin tartuntamaalilla ja sit kalustemaalilla vai mitä maaleja käytit? Meilläkin on tulossa liitutaulu maalia yks kaapin seinä kans keittiöön. Käytiin jo maalit kattomassa viimeviikonloppuna, mutta väriliuskojen kassa vasta tultiin kotio, kun jäätiin vielä miettimään sitä oikeata väriä.

    VastaaPoista
  15. Ihana, kaunis liitutaulu-idea <3 Keittiönne näyttää kyllä mun silmään tosi kauniilta, ja onneksi tuota valkoista on kuitenkin paljon. Juuri tuollaisen keittiön olisin ihan varmasti halunnut myös kuus vuotta sitten ;). Mutta jospa ne rungot sais maalattua, ja vetimet jotenkin vaihdettua...eikä nuo vetimet missään nimessä silti rumat ole! On se juu kauheeta, kun mielen pitää muuttua ;D Aattele jos joskus iskeekin kyllästyminen valkoiseen!? Ei kai sellasta vois tapahtua ;)

    Ihanaa viikonloppua suloiseen tupaanne <3

    VastaaPoista