29. tammikuuta 2013

Paperista..

Moikka!

Mulla on monia juttuja mihin olen aivan hulluna.. ja paperiset jutut on yksi niistä jutuista mitä voisin ostaa mielinmäärin! Muffinivuokia, pillejä, paperipusseja ym. niitä on vain toinen toistaan suloisempia. 

Blossomista ostin vaaleanpunaisia muffinivuokia ja tänään posti toi nämä ihanuudet Happy Monday nimisestä putiikista. On muuten sellanen putiikki, että jos on paperisiin juttuihin hulluna niin voi olla parempi ettei sinne mene ihastelemaan ;) Ei vain kannattaa käydä kurkkimassa!  Mä olisin voinut klikkailla ostoskoriin vaikka ja mitä! Ekkua kertaa täältä muuten tilasin. Onko putiikki teille tullut tutuksi? Lauantaina näpyttelin tilauksen ja tänään olijo postilaatikossa eikä postarit ole pahat olikohan 4e kieppeillä.

Vaaleansininistä, harmaata, vaaleanpunaista.. Jos maltan säästää niin lasten läheneville synttäreille näitä pyrin säästämään.. tai sitten joutuu tilata vielä uudellan kerran ;) 



Vaaleanpunainen silkkipaperi oli tosi kauniin väristä. Tästä voisi koittaa tehdä pompom palloja ehkä ystävänpäiväksi? Harmaaraitaisiin paperipusseihin taitaa lasten synttäreillä tulla jotkut pienet kivat lahjat aarteenetsintä leikkiin.


Tämmösiä hassuja räpsyjä tänään.. värit innosti kuvaamaan!


Uusia lukijoita on tullut mahottoman paljon lisää! Lämpimästi tervetuloa! 
Ja vanhoille lukijoille myös terkkuleita täältä ruudun toiselta puolelta! 
Mukavaa viikon jatkoa!

18 kommenttia:

  1. Voi ihanuus mitä kuvia! :-) Ja mitä juttuja ennen kaikkea! :-) Aivan ihania! Pakko on mennä kyllä itsekin tuonne ostoksille ;-) Hih. Kiitos vinkistä! :-)

    Mukavaa tiistai päivää! :-)

    Tervetuloa blogeileen :-)

    VastaaPoista
  2. Ihania <3 Myös mun lemppari värit!

    VastaaPoista
  3. Näät on kyl tosi ihania. Meinannut jo pariin otteeseen tehdä tilausta, mutta vielä olen sinnitellyt. :) hih* Värejä kevääseen...

    VastaaPoista
  4. Hei Että miten ihani sävyjä :) Muffinsseja ja kuppikakkuja on kiva leipoa kun on suloisia paperivuokia mihin niitä laittaa... :)
    Mukavaa illanjatkoa!

    VastaaPoista
  5. Voi itku miten ihanat värit, oikein herkulliset! Mä oon nyt vähän tyhymä, mut miten pillit voi olla paperista? Eikös ne hajoo nesteeseen vai mitä mä nyt en tajuu :/

    VastaaPoista
  6. Moi! Menin samantien kurkistamaan verkkokauppaa ja varmaan ihan pakko tehdä tilaus :)

    VastaaPoista
  7. Itekkin pitää varmaan tilata pojan synttäreille tuolta jotakin ja samaa mietin minäkin kuin edellinen täällä että hajookohan nuo paperipillit mitenkä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta vinkistä <3 tuli tilattua vaikka mitä ihanaa :)

      Poista
  8. Oi, onpa sinulla kaunis blogi! Klikkasin itseni heti lukijaksesi :)! Pitää kunnolla vielä perehtyä postaushistoriaasi...
    Tervetuloa vastavierailulle :)

    VastaaPoista
  9. Ihania nuo pillit. Pitääpä kurkata tuonne putiikkiin.

    VastaaPoista
  10. Herkullisen värisiä juttuja, noilla tarpeilla tulee kyllä ihan parhaat synttärit! Täytyypä piipahtaa itsekin kaupoilla...

    VastaaPoista
  11. Moikkis! Eiks oo herkulliset värit :) Noi pillit on siis sellasta paksua paperia.. testattu on ja ei mitään muutosta tapahtunut pilliin kun sillä joi :D

    VastaaPoista
  12. No onpas kyllä ihania! Hitsit, kun noi kymppisynttärit meni jo ;) Seuraavat vasta syyskussa, miut jospas jotkut kekkerit keksis, niin vois noita jo tilailla ;)

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  13. söötit :) tosi hyvän väriset !

    VastaaPoista
  14. Voi kun nättejä! Tuonne pitää tehdä tilaus ennen neidin 6v synttäreitä :)

    VastaaPoista
  15. Hei

    Okno nuo muffinivuuat sellaisia paksuja ja jämäköitä? Vai ihan paperisia tavallisia?

    VastaaPoista