16. tammikuuta 2013

Välivaihe

Moikkis!

Ihana päivä ulkona kun aurinko yrittää pilkistellä pilvien takaa <3 On ollut niin pimeitä päiviä, että tuo aurinko ja sen antama energia on nyt enemmän kuin tarpeen :)

Tammikuu on tylsin jotenki sisustuksen suhteen. Joulun värit ja jouluiset kamat on siivottu pois.. Oikea välivaihe jollon ei huvita kotona laitella mitään ja meillä onkin jotenkin niin väritöntä ja tylsän näköstä! Valkoista ja harmaata siinnäpä ne "värit" :) Vielä ei tee mieli laitella kevättä juurikin siitä syystä kun on niin pimeää. Helmikuulla kun aurinko alkaa enemmän paistaa herää myös kodin sisusteluinspis. Miten teillä? Joko kevätvärit alkavat hiipiä kotiin?

 

 

 Muutamia räpsyjä keittiön "välivaiheesta joka odottelee myöskin kovasti jo kevättä!
Pastellisävyt kuuluvat meillä kevään väreihin! Lemppareina vaaleansininen sekä punainen! Joko olet miettinyt kevään sisustelunvärejä?

Mukavaa viikon jatkoa!


16 kommenttia:

  1. Oi, todella kaunistahan siellä on ja ihanan rauhallinen tunnelma!! :)
    Täällä tosissaan pläjähti oikein kunnolla ne kevätvärit, kun yhtäkkiä iski joku värimania!!! :D Saas nähdä millainen värien ilosotku, siitä syntyykään, sillä nyt ollaan vasta tosissaan tammikuussa!!! :D
    Mukavaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
  2. Hiljaista on sisustusrintamalla! Eikä toistaiseksi vielä oikein ajatustakaan siitä miten lähtisi kevätkotia sisustamaan. Kevätväriksi taidan valita vihreän... NO, katsotaan. Täällä harmaassa ja hämärässä kodissa koitan selvitä helmi-maaliskuulle. Teillä näyttää kyllä kauniilta näin välivaiheessakin!

    VastaaPoista
  3. Kaunis koti sinulla:) Hyvin musta-valko-harmaa-ruskea on väritys ollut aina täälläkin päin mutta nyt alkaa karata käsistä. Vaaleanpunainen taitaa olla juttu tänä keväänä. Ja tunnustan että aloitettu on jo aikalailla:) Itse asiassa jo pääsiäisjututkin houkuttelisi.... Pitää vähän laitella ehkä jarruja....

    VastaaPoista
  4. Kaunis koti!!

    Mä juuri tänään ompelin keittiöön Vallilan mandariinikapat keltaisena, keltaisesta on tullut uusi lempiväri ja sitä tulee näkymään myös sisustuksessa :)
    Muuten väreinä toimii harmaa, musta ja valkoinen!!!

    http://everythinggrowswhitlove.blogspot.fi/?m=0

    VastaaPoista
  5. Välivaiheessa mennään meilläkin. Toisaalta tykkään kyllä tällä hetkellä tästä värittömämmästäkin linjasta, mutta kyllä se kevät ja ne pastellit jo kutkuttaa mielessä. Varsinkin jos aurinko vähänkään näyttäytyis täällä. Kaunista teillä!

    VastaaPoista
  6. Kauniilta näyttää teillä tämä välivaihekin! <3
    Ikkunalla oleva kranssi on suloisen yksinkertainen, oletko tehnyt sen itse?
    Meillä on sisustustuksen suhteen menty haaleampaan ja vaaleampaan päin, valkoista on selkeästi tullut enemmän esille. ;) Viime vuosina joulun jälkeen keväisempää ilmettä hiipii vähitellen tulppaanien tuomana, varsinkin vaaleanpunaisiin tulppaaneihin olen tällä hetkellä ihan myyty! ;)

    Kauniita pakkaspäiviä Sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emppu <3 Joo olen ennen joulua jo tuon tehnyt puolukanvarvuista :)

      Poista
  7. Valoisaaa, Kaunista ja Rauhaisaa ... niin ihanaa tunnelmaa <3
    Valkoisella linjalla meilläkin mennään.

    VastaaPoista
  8. Kaunis koti teillä :) Täällä mennään tällä hetkellä valkoinen-hopea-beige linjalla. Kevääksi jotain piristävää, ihanaa..olen miettinyt vaaleanpunaista, violettia, keltaista..ehkä jotain näistä, tai sitten ei, vaikea vielä sanoa mikä sitten miellyttää.

    VastaaPoista
  9. Kyllä tuo teidän välivaihe näyttää kauniin ja houkuttelevan vaalealta.
    Kohtapuoliin väripilkkuja..siitä se taas lähtee!

    VastaaPoista
  10. Kaunis tunnelma kuvissa. Ei näytä, että mitään väriä puuttuisi, vaan todella harmoninen tunne tulee näistä! <3 Pian sitä väriä sitten taas tulee, kyllähän sitä jo kaipaa. :)

    VastaaPoista
  11. Mun silmääni kyllä miellyttää aina vaan tää vaaleus ja harmoonisuus! Toki väritkin houkuttaa, mutta huomaan aina palaavani ja ihastuvani tähän värimaailmaan. Niin kaunista on keittiössänne kertakaikkiaan <3 Miten voikin ennestään kaunis keittiö kaunistua aina vaan, huoh!

    Suloinen muuten tuo valkoinen vanha tuoli. Mä oon niin hulluna noihin pinnatuoleihin ;P

    Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  12. Hei! Kiitos kivasta blogista! Oletko tehnyt itse nuo valkoiset pyäreät matot?
    - ekoRuusu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikkis! Kiitos ja kiva jos viihdyt <3 En ole itse virkannut..minulla pari kaveria jotka virkkaavat ja heiltä olen ostanut :)

      Poista
  13. Upean näköistä! <3 ihanat matot,verhot ja nuo ruusut pulloissa on kiva idea <3

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  14. Kiitos <3 Olihan tuo ihana taas palata vaaleaan joulun jälkeen!

    VastaaPoista