14. huhtikuuta 2013

Juhlan täyteinen viikonloppu


Huh huh! Juhlahuimuinen viikonloppu alkaa olla takana. Saatiin juhlittua synttärit kavereiden ja sukulaisten kesken. Kaverisynttäreillä tosiaan oli teemana jätskibaari! Jädeä, paljon karkkia, sipsiä ja limpparia! Helppoa ja hauskaa.. synttärisankari ja kaverit pitivät kovasti! Isäntä pyöritteli jätsipallot kuppiin ja synttärisankari oli jädebaaris myyjänä josta jokainen sai valita mitä jätskin päälle tahtoi :)Mukavia juhlajärjestelyt ja juhlat ovat mutta kyllät täytyy myöntää, että eilen illalla olin niin väsynyt! Kyllä maistui uni hyvin :) 
Seuraavat kemut ovatkin sitten tasan kuukauden päästä jolloin keskimmäinen täyttää 5 vuotta! Siinnä välissä juhlitaankin yhdet ristiäiset sekä vappua! Juhlahumua riittää mutta sehän on mukava!


Meillä on ihan luxus ilta ollut..mummu tahtoi muruset yökylään ja sinne menivät kaikki kolme. Ihanaa ja huippu mukavaa omaa aikaa! Mukavaa iltaa mä taidan kaivella ompelukoneen esiin..

18 kommenttia:

 1. Ihana herkkupöytä ja kaikki kauniisti sävy-sävyyn! Onnea sankarille! Meillä on samaiset juhlajärjestelyt käynnissä ja luulen, että minäkin huokaisen muutaman viikon kuluttua ;)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanat herkut ja kauniisti laiteltu, tuli taas monta ideaa loppukesän juhlia varten! Tuo jäätelöbaari taitaa olla lasten suuressa suosiossa.

  Onnea vielä päivänsankarille!

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja ihana idea tuo jätskibaari! Onnittelut sankarille :-)

  VastaaPoista
 4. Ihania herkkuja ja kivoja koristeita ja kattaustarvikkeita!

  VastaaPoista
 5. Todella kauniit kattaukset ja ihana jätskibaari! Varmasti oli onnistuneet synttärijuhlat. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköistä!<3 jätskibaari oli varmasti hitti!:)

  VastaaPoista
 7. Ihanat juhlat teillä ollu ja kaunis kattaus. Huippu mummu, Se kahdenkeskinen aika on kullan arvoista tuossa vaiheessa.

  VastaaPoista
 8. Upean näköistä! Katselin kuvia kyllä hartaalla ihastelulla, kelpais mullekin tollaset juhlat, kukahan ne vaan järjestäis :D

  VastaaPoista
 9. Huippu idea toi jätski baari. Viime vuonna meidän lasten kaveri synttäreillä meni kakusta vain murto-osa ja ajattelin että pitäis keksiä nyt jotain muuta. Kauniit koristukset ja kattaus :)

  VastaaPoista
 10. Onnittelut sankarille. Kiva idea tuo jätskibaari ja niin nätiski kaikki katettu:)

  VastaaPoista
 11. Onnittelut Roopelle. :)

  Tuo jätskibaari on kyllä tosi kiva idea. Pitääkin kehitellä pojan synttäreille jotain samanlaista kesäkuussa. :)

  VastaaPoista
 12. Ensimmäistä kertaa kävin katsomassa blogiasi - todella kauniita kuvia! Varmasti tulen uudelleenkin!

  VastaaPoista
 13. Voi miten kauniit kattaukset ja noi pompomit on vaan niin söpöjä:)! Onnea päivänsankarille:)

  VastaaPoista
 14. Kiva lastenjuhlaidea, tämä täytyy joskus itsekin toteuttaa!:) Ja niin kaunis juhlakattaus ja ihana tunnelma! Kiitokset hyvistä ideoista!:)

  VastaaPoista
 15. On teillä ollut kivat lastenjuhlat!
  Niin kauniit kuvat kaikesta ihanasta...

  VastaaPoista
 16. Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, voi jospa oisin saanut olla mukana...Hauskalta näyttää nämä juhlat! Kiva, että juhlat vaan jatkuu.

  VastaaPoista
 17. Tosi kiva idea tuo jätskibaari. Eihän nuo lapset mitään kakkua edes oikein syö, joten tuo jätski tekee varmaan paljon paremmin kauppansa. Ihanat astiat vielä kaiken lisäksi :)

  VastaaPoista
 18. Kiitos ihanat onnitteluista <3 Jätskibaari on tosiaan tosi hyvä idea lapsille kun eihän ne tahdo baakkelsseja syödä vaan tykkäävät napostella kaikkea muuta :)

  VastaaPoista