10. huhtikuuta 2013

Vihertää

Moikkis sairastuvalta!

Meidän pikkuneitoselle nousi illalla kuume :( Ja raasu ollut niin kipeä tänään. Toivotaan, että tauti mikä lie lähteeä pian pois sillä viikonloppuna pitäisi juhlia meidän 8-vuotiasta.

Muutama viikko sitten lapset pääsivät kylvöhommiin ja laittelivat tohkeissaan kasvamaan tomaattia, salaattia, kurkkua ja laittelin myös itse muutamia kukansiemeniä kasvamaan. Itsehän en ole mikään viherpeukalo vaan todella kaukana siitä :D Mutta jotakin vihreää sieltä purkeista jo nousee.. Ja lapset ihastellen ihmettelee miten ovat itse kylväneet!Eilen huomasin muuten kesähuoneen seinustan kukkapenkistä jo muutaman tulppaanin alun kurkistelevan mullan alta. Kevät <3

Mukavaa illan jatkoa ja toivottavasti muut olette pysyneet terveenä!

16 kommenttia:

 1. Minäkin olen suunnitellut herneen istuttamista, mutta vielä tuo on jäänyt...ei ole sitä suurinta viherpeukalon vikaa :)

  Mutta kyllä tuo kasvava vihreä näyttää mahottoman hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi herneet on niin hyviä nam! Hih täälläkään ei todella ole viherpeukun vikaa mutta sullahan Ansku on kukkasetkin aina niin hyvän näköisiä :)

   Poista
 2. Paranemisia pikkuneitille! Meillä on vanhin oksutaudissa. Just kun sain perjantaina sulle sanottua, että ollaan oltu terveenä. Toivottavasti pysytte muut terveinä, että pääsette juhlimaan synttäreitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( Toivottavasti säästyitte muut! Oli tosi kiva nähdä :)

   Poista
 3. Toivottavasti pikkuinen paranee pian!

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista pikkuiselle potilaalle <3

  VastaaPoista
 5. Mä kaipaan jo ihan hirmuisesti viherrystä, siis tuonne ulos.
  Pikaista paranemista!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niin mäkin!! Ihana kun nyt on alkanu sulaa lumet vauhilla pois! Muurikivialtaasta näkyvissä jo kaikki vihreät havukasvit :)

   Poista
 6. Kaipaan myös viherrystä..olisi nimittäin mahtavaa kun ikkunasta näkyisi jo vihreä ruoho ja koivujen lehdet..kohta kohta, maltetaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano.. sitä odotellaan täälläkin :) Mutta maltti on valttia :)

   Poista
 7. Tämä on kyllä ollu ihimekevät kaikkine lunssineen ja mahatauteineen...Uskotaan viherpiperryksen parantavvaan voimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vo niin on! Kauheasti tautia liikkeellä jos jonkunlaista :/

   Poista