22. huhtikuuta 2013

Valmistautumista..


.. vappuun nimittäin! Simahan kuuluu olennaisesti vappujuomaksi ja omatekoinenhan se paras! Vaikka mummuthan ne parasta simaa tekee :) Kirpsakkaa sitruunaa on valmistuksen yhteydessä maisteltu ja ihmetelty miten paljon sokeria tuohon juomaan tuleekaan.. mutta hyvää se on!Vapun viettoon on myös haettu tänään naamiaisasut joka muksulle joten vinks vinks Lidlistä löytyi monenlaisia asuja lapsille sekä aikuisille halpaan hintaan! Meillä ainakin lapsilla rooliasut usein leikeissä mukana varsinkin pikku herra pian 5v:lla ja hänen kavereillaan. Vanhimmainen valitsi ritarin asun, keskimmäinen lohikäärme asun ja pienin tahtoi leppakärttu asun..aika sulosia :)

Mä hain tänään postista ihanan paketin! Ja tiiättekö mitä..siellä oli jotain sellasta mitä me pian ARVOTAAN taas teidän lukijoiden kesken :) Mukavaa vai mitä? Muistakaahan käydä tykkäileen myös Fb:ssä sivuista jos et ole vielä käynyt koska se oikeuttaa arvonnassa saamaan myös lisäarpaa arvontaan ;) Tykkäilemään pääset TÄSTÄ

Hauskaa päivää!

9 kommenttia:

 1. Oi oi se omatekemä( tai no, äipän tekemä) sima on vaan niin parasta!:)
  Mukavaa viikkoa! Pian nähdään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja tuoreiden munkkien kanssa nams :) Ihan pian nähdään <3

   Poista
 2. Enpäs olekkaan vuosiin maistanut omatekoista simaata. Äiti teki kyllä ihan parasta :)

  VastaaPoista
 3. Kääk! Nyt muistin, mitä mun piti ostaa kaupasta tänään! Ne sitruunat!!! Voihan kökkö, täytyy sitruunoiden takia ajaa huomenna 25 kilsaa suuntaansa...mutta mitäpä sitä ei siman eteen tekis..

  VastaaPoista
 4. Kaiholla muistelen äitini valmistamaa simaa... Viitsisiköhän sitä pyytää tekemään taas viidentoista vuoden jälkeen? :D

  VastaaPoista
 5. Blogisi on todella ihana...Minulla olisi sinulle tunnustus omassa blogissani.:)

  VastaaPoista
 6. Sä oot niin superreipas ja mä niin laiskimus, en kyllä millään jaksaisi ryhtyä simahommiin...heh, meillä tehdään vappuna mojitoja! ;) Odotan innolla arvontaa!

  VastaaPoista
 7. Simaa ja munkkeja saadaan ihan kohta.Itse tekemiä tottakai...Ihana ja monipuolinen blogi sulla,seurailtua tulee säännöllisesti.Omaa blogia ei ole ,enkä naamakirjassakaan...eli yhdellä arvalla mukana.

  Pikke

  VastaaPoista
 8. Yhdellä arvalla mukana! Itse tehty sima kuulu totta kai vappuun. Ja munkki kuuluu syödä haarukasta, ettei sormet sohriinnu sokeriin :)

  minni42@gmail.com

  VastaaPoista