17. elokuuta 2013

Munkkibaari


Aamu alkoi reippaasti kuulaassa alku syksyn aamussa lenkkeillen. Mikä ihana olo siitä tulikaan! Oon nyt tainut vihdoin taas löytää liikunnan ilon ja kyllä tuntuu hyvältä. Meillä on mahtava liikuntaan ja elämäntapa remonttiin tsemppaava ryhmä fb:s josta saa hyvää tsemppiä!

No mutta vaikka päivä alkoi reippaasti mennäänpä asiaan. Esikoinen ja isäntä menivät aamusta jalkkisturnaukseen ja pikku O:n alkoi kovasti tehdä mieli niitä herkullisia kivan värisiä munkkeja joita äitin kanssa käydään joskus harvoin nauttimassa kaksin kaupungilla :) Siitä se ajatus sitten lähti ja mars leipomatarvikkeiden ostoon..


Munkkibaari meille pyöräytettiin pikkusiskon nukkuessa! Arnoldsin donitsien kopioita siis syntyi pikkumiehen tekemästä pullataikinasta äiskän ohjeiden mukaan. Toinen tosissaan vaivasi koko taikinan ja pyöritteli pieniä pullasia kohoamaan :) Kohoamisen jälkeen tehtiin pulliin reijät ja paisteltiin munkkirasvassa. Osaan munkeista tehtiin mansikkakuorrute mansikkatomusokerista (n.3dl ja 2rkl vettä) ja osaan maitosuklaakuorrute ( 200g fazerin sinistä sekä 1dl kiehautettua kuohukermaa). Itse päätin, että syön vain yhden (yleensä mässään mahan täydeltä) ja maistoin suklaisen version. Ja hyväähän se oli.. Olihan isännän ja esikoisenki mukava tulla kotiin peleistä jossa muuten mun murunen oli tehnyt 3 maalia, jes :)


Nyt keihäsfinaalia jänskäämään! Tuleekohan Suomelle eka ja vika mitalli mitä luulette? Mä uskon, että kultaa tulee :)

12 kommenttia:

 1. Ihanan herkullisen näköiset munkit!

  VastaaPoista
 2. Oi miten herkullisia, taitava pikkumies!

  VastaaPoista
 3. Pitäs kans itekki lähtee lenkille, mut aina se vaan jää...ahkera olet!!
  Ihania herkkuja:)

  VastaaPoista
 4. Voi apua mitä herkkuja...kyllä maistuisi minullekin, njam!

  VastaaPoista
 5. Kun viime perjantaina tulin Suomeen, piti Pirkkalaan saapumisen jälkeen heti kurvata Ideaparkkiin Arnoldsille kahveelle..mut noi sun tekemät näyttää niiiin paljon paremmilta!! =D

  VastaaPoista
 6. Voi nam, niin herkullisen näköisiä!
  Ootte taas olleet siellä niin ahkerina :)

  VastaaPoista