2. elokuuta 2013

Ystäville


Iltoja!

Kesäisin kun on pitkät ja valoisat illat, lomaa työstä ja harrastuksista on myös mukava käskeä ystäviä kylään. Kyläilyt on harmittavasti vähentyneet meillä ainakin arkisten kiireiden vuoksi. Usein ikävöin ystäviä ja tulee myös mietittyä, että miten ennen oli aikaa kyläillä ainakin sillon kun itse olin lapsi meillä kävi usein vieraita? Tekeekö sitä itselle kiireen, että kyläilyihin ei ole aikaa? En tiedä mutta ihana, että kesän aikana ollaan treffailtu paljon ystäviä :) Juu ja kahvipöytähän on kiva laittaa koreaksi vieraille.. Mutta kesäkiloille nämä ei kyllä hyvää tee kun joka viikko tulee jotain leivottua ;)

Mansikka-basillika croisantit

Mansikkaiset leivokset (ohje kinuskikissan sivuilta)

Ystävät, ne ovat tärkeitä jo pienestä <3
 Ja tarjoaahan meidän pikku neiti "kahvit" myös omille ystävilleen :)


Herkkukuvia katsellessa kuola lähes valuu..Ne kesäkilot tosissaan, huoh! Ei niitä paljoa ole loppuviimein tullut mutta sen verran, että itseä ärsyttää! Nyt olen yrittänyt saada itseä niskasta kiinni ja lenkille! Kun taas saisi kuntoilun aloitettua ja sen hyvän fiiliksen mikä siitä tulee. Ja kaamee mässäily pitäis lopettaa! Etelän reissu lähestyy ja olis huippu saada parit kilot pois niin, että tuntuis kivalta pukea bikinit päälle. Tällä hetkellä ajatuskin kauhistuttaa saati kun näkee ne itsensä päällä ;) 

Lämmintä lupailtu viikonlopulle.. ihanaa kumpa nyt ennustukset pitäis paikkaansa!  Nautitaanpa ja oikein mukavaa viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Ei oo herkuista luopuminen helppoa, kun näitä ihanuuksia katselee...lurpsista tosiaan! Ja on ne niin kauniisti kuvattukin, kerrassaan...nuo bagelit houkuttelisi kovin :)

  Minäkin niin toivon lämmintä viikonloppua...nauttisin niin kovin pihalla <3

  VastaaPoista
 2. No voi viude mitä herkkuja! Ja ihana kuva pikkuisista ystävyksistä :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää kyllä ihanalta. Itsenikin pitäisi saada itsensä ruotuun, niin vaikealta se tuntuu. Lähetän lenkkeily intoa.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä lenkkeilyyn, herkut ovat kyllä katalia!
  Mutta taas niin kauniita kuvia ja mahtavat leipomukset :-P

  VastaaPoista
 5. No pöh...Bikinistellään tämmösennään ja ollaan niin...onnillellisena :)

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia! Ihania herkkuja.

  VastaaPoista
 7. Nam, mitä herkkuja! Kesä on kyllä pahaa aikaa kun tulee niin paljon leivottua ja sitten myös syötyäkin... ;)

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! Tulin vastavierailulle kurkkaamaan ja liityin lukijaksi, kaunis blogi sulla!
  Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 10. Ihania herkkuja, eihän noita voi vastutstaa! Ksällä pitää herkutella hyvällä omallatunnolla, syksyllä sitten kiristetään vyötä. Omillakin lanteilla keikkuu peräti 3 ylimääräistä kesän aikana hankittua kiloa. Yök!
  Aurinkoista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 11. Nami mitä herkkuja! :P Itsekin olen todennut saman, että elämä tahtoo olla niin kiireistä ettei ehdi näkemään ystäviä niin usein kun haluaisi.. Ja toki lapset tekee osansa, ei samalla tapaa tule lähdettyä kyläilemään, ainakaan spontaanisti. Kesäistä sunnuntaipäivää! :)

  VastaaPoista