29. syyskuuta 2013

Irtiotto arjesta Kreetalla

Moi!

Pikainen postaus lyhyin sanoin ja muutamin kuvin meidän lomareissusta. Oltiin ekaa kertaa koko perheen voimin etelässä viikon verran. Kohteena meillä oli Kreeta ja ai, että miten ihana paikka oli! Matka varattiin lomamatkoilta ja kaikki toimi loistavasti! Aiemmin ollut samasta matkanjärjestäjästä myös oikein hyvät kokemukset. 
  
Hotelli oli upea ja kaikinpuolin toimiva Sirios Village jota voin lämpimästi suositella etenkin lapsien kanssa reissatessa. Yksi tärkein juttu meille lomaa varatessa oli All inclusive. Helpoin tapa ikinä syömisten suhteen lasten kanssa reissatessa. Hotellialue oli ihanan tunnelmallinen iltaisin ja useana iltana oli ohjelmaa mm. pellejä, taikuria ym. Hotellialue oli oikein viihtyisä ja täynnä kauniita polkuja ja istutuksia. Juuri ennen matkalle lähtöä sain ensimmäisen MyCinnamonGirlin paketin josta tilasin aletuotteita edullisesti. Neidille tämä prinsessaunelma mekko ja itselleni myös mekko joka vilahtaa tuolla alempana olevassa kuvassa.



Loma sisälsi meillä uimista altailla, nauttimista auringosta, löhöilyä ja syömistä napa paukkuen. Käytiin myös päivän kestäneellä vuoristoretkellä joka sujui melko hyvin lasten kanssa. Iso kiitos tässä kohtaa mielettömän mukavalla matkaoppaalle joka otti lapset tosi hyvin huomioon ja oli muutenkin huippu tyyppi! Tehtiin myös kävelyretkiä rannoille, ihmeteltiin isoja aaltoja sekä mereneläviä kirkkaassa vedessä. Pojat keräsi innoissaan simpukankuoria ja pyydysteli tai yritti ainakin kaloja saada haaviinsa. Käytiin myös puolen päivän reissu Haniassa.. ihana paikka siellä olisi viihtynyt vaikka kuinka kauan! Loma oli oikea LOMA jossa ladattiin akkuja ja annettiin aikaa toisillemme

Pientä neitiä meinasi pelottaa rannalla kun aallot pauhasivat. Raasu pieni.. Muuten rantaelämä maistui neidillekin hyvin. Ihanat pellavaiset shortsit tilasin kesällä Hienohelmasta ja tunika on Blingon viime kevään mallistosta.

 

 

Ja illalla kun lapset nukahtivat oli aika istua parvekkeella hiljaisuudessa.


Ja kyllähän se matkakuume taisi iskeä ja uutta reissua haaveillaan.. Mitkä on teidän suosikki lomakohteita? Ehkä tähän yhteiseen perhereissuun menee taas aikaa jonkin verran mutta parin kuukauden päästä meillä on naisten kesken tulossa ihana Tukholman reissu ♥ On mukava kun on jotain mitä odottaa!

19 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja maisemia!

    http://itsyourstoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, oli varmasti kiva matka! Mun suosikki on Ranskan Riviera, mutta ehkä ens kesänä kuitenkin suunnataan jonnekin muualle. Ihan mikä tahansa lämmin kohde käy :) Me tehtiin juuri miehen kanssa kahdenkeskinen reissu Lontooseen, huisia ja ihanaa! Kuukauden päästä perheen kesken syyslomareissulle Tukholmaan. On kivaa, kun on jotain mitä odottaa ja matkan jälkeen on aina kovin kuume :D Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Voi teillä oli varmasti myös ihana reissu! Ja syysloma reissu on varmasti myös kiva Tukholmassa!

      Poista
  3. Kauniita kuvia ja loma tunnelmaa !

    VastaaPoista
  4. Kyllä tässä lomakuumetta pukkaa :)!
    Ihania kuvia teijän reissulta.Ihan täydellistä viettää
    viikko täysin ilman normaaleja arkipuuhia,ruuanlaittoa,siivousta ym.ym. ja keskittyä vain
    niihin elämän Tärkeimpiin Aarteisiin <3.Varmasti niin voimaannuttavaa!

    Jahka tässä pari kuukautta ootellaan,niin voimaannuttava on varmasti myös tuo Tukholman reissukin :)!
    Kumpas vain jaksais oottaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli todella voimaannuttavaa <3 Odottavan aika on pitkä mutta ihana kun on jotain mitä odottaa :) Sitten me niin nautitaan <3

      Poista
  5. Oih, ihania kuvia ja näköjään tuttuja maisemia. Vielä sitä näköjään muistaa, vaikka meidän reissusta kyseiseen paikkaan onkin (oho) jo tasan kymmenen vuotta aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihanat muistot teillä varmasti myös paikasta.

      Poista
  6. Kreeta ja Hania <3<3<3 Neljä kertaa käyty ja sydän jäänyt sinne. Olitteko missäpäin Haniaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin Kato daratsosin alueella. Ihana paikka uudelleenkin voisi lähteä<3

      Poista
  7. Voi ihania kuvia ja aivan ihania tunnelmia! <3

    VastaaPoista
  8. Oi miten ihana reissu teillä ollut!:) kelpais mullekkin tuo lämpö täällä kylmyyden keskellä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana reissu <3 Kyllä tähän kylmyyteen kestää nyt tottua ;)

      Poista
  9. Ihania kuvia! Oliko teillä lämmin reissu? Me oltiin samalla suunnalla Geranissa elo-syyskuun vaihteessa ja oli niiiiin huikean lämmin. Mittari ylitti +40 useampana päivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Oli oikein sopivasti lämpöä +26 keskimäärin..hui no teillä on todella lämpöä riittänyt :D

      Poista
  10. Todella kauniita lomakuvia ja ihania vaatteita :) Yllätys yllätys. Mun mies aina nauraa kun käytän samaa sanontaa "ihan huippu tyyppi" mut se on vaan niin usein osuva! :D

    VastaaPoista