10. syyskuuta 2013

Kesä pakattu laatikoihin katseet kohti talvipukeutumista

Moikkis!

Näin kauniina päivinä ajatus talvesta on vielä melko kaukana. Mutta syksyn tuntu on jo huomattava sillä aamuisin on puettava jo enemmän vaatetta päälle. Aamuisin koululaisen lähtiessä kouluun asteita on alle +10 mutta päivällä palatessa mittari näyttää yli +20 ja tuo pieni ihminen ei ymmärrä miksi äiti tuuppaa aamulla takkia päälle ;) Kunpa sais lapset taas hoksaamaan, että kesä sandaali sekä shortsikelit on nyt menneet. Kesä pakattu laatikoihin odottelemaan ensi kesää, kesän muistot talletettu ja hiljalleen katseet kohti talvea -lunta ja pakkasta!


Lasten talvivaatetusta olen näinkin kauniistä säistä huolimatta miettinyt. Penkonut kaappeja kuka tarvitsee ja mitä talveksi. Miettinyt eri vaihtoehtoja ja selaillut nettikauppoja. Itse hankin lasten ulkovaatteet suurimmalta osin netistä. Helppoa tilata, sovittaa kotona (pojat inhoaa hypätä kaupoissa saatika sovittaa) ja usein hinnatkin on edullisimpia!

Viime talveksi tilasin Lekmeristä pikku O:lle Didriksonin toppahaalarin joka on ollut huippu ihana ja laatu todellakin kohdillaan! Kestänyt kovaa kulutusta ja käyttöä. Koko oli reilu joten se menee vielä tänäkin talvena. Poika itsekkin sitä kovasti kehui kun sillä oli mukava telmiä lumihangessa, luistella ja hiihdellä!



Olen kokenut erittäin hyväksi kyseisenverkkokaupan, onko se sinulle tuttu? Lekmeriltä löytyy laaja ja kattava valikoima laadukkaita merkkituotteita (mm. Didrikson, Ticket, Name it, Lego) ulko sekä sisävaatteita, leluja, sisustustavaraa ja kaikkea mitä lasten kanssa tarvii. Varsinkin nyt ihanuuksia on paljon ja kokovalikoima parhaimmillaan toppavaatteissa. Heidän verkkosivujaan olen selannut ees ja taas. Ihania vaihtoehtoja on paljon ja hinnat ovat kivijalkaputiikkeja halvemmat!  Tästä pääset kurkkimaan suoraan ulkovaatevalikoiman.

Seuraavia vaihtoehtoja mietin meidän pojille. Itse ja pojat myös tykästyivät näihin takkeihin todella paljon! Aivan ihanat! Varmasti lämpöiset ja erittäin hyvän näköiset vai mitä? Nämä neulepipot kävis hyvin takkien  kaveriksi. Ihastuttavat pipot!







Name It:n neulepipon ajattelin tilata meidän pikku E:lle. Tämä takki on todella ihana mutta harmi kun ei löytynyt vielä kokoa meidän neidille. Itselle tämmöinen olisi tosi kiva myös. Neidillä on ruskea Ticketin toppahaalari niin pipo sopii hyvin sen kanssa.

Välikausikamppeet meillä on kunnossa mutta pipojahan ei voi olla liikaa. Aivan ihastuttavia ovat! Pikku E:lle jäin myös miettimään tilaisinko tämän ihastuttavan Didriksonin kuoritakin kun on niin hyvässä alessa! Välikausikamppeitakin Lekmeriltä löytyy myös kivasti ja hyvin hinnoin!



Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa Lekmerin ulkovaate valikoima jos on tarvetta hankkia uusia kamppeita! Suosittelen lämpimästi. Yli 100e tilaukset tulevat muuten toimituskuluitta ja tilauksen saa maksaa laskulla! 

Joko siellä on talvikamppeiden pähkäilyä?
Mukavaa päivän jatkoa!

14 kommenttia:

  1. Saman pukeutumisongelman kanssa painittu täälläkin. Ja kun ei itsekänn tiedä mitä laittaisi päällensä. Meillä oli muuten sama Didriksonin haalari viime talvena ja oli loistava. Tähän merkkiin aion luottaa tulevaisuudessakin. Esim tuo takki olisi aika ihana.

    VastaaPoista
  2. Voisin hyvinkin ottaa pojalle tuon tummansinisen didriksonin takin jos ei maksa maltaita :) Meillä on kanssa jo käyty toppaa läpi, välikausi kun on vielä kevään jäljiltä kunnossa :) Toppakaudesta puuttuu juttuja, mutta isot linjat kunnossa, huh! On se aina varustus niin tärkeää lasten kanssa, ja on opittava ennakoimaan; usein käy miulle ainakin sitten niin, että omat varusteet unohtuu ja palelen pihalla niiden kanssa :D

    VastaaPoista
  3. Meillä on sama juttu: poika ei tykkää lainkaan lähteä vaatekaupoille. Netti on siis helpompi vaihtoehto!

    Didriksonin takit on tosi kivoja! :)

    VastaaPoista
  4. Voi kiitos ihanista vinkeistä. Tuo Didriksonin harmaa takki olis niin bueno meidän pojulle. Hmm... pitääkin alkaa käymään vaatteita läpi, mitä tarvii, mitä ei :)

    VastaaPoista
  5. Näyttääpä tosi hyvältä! :) Nämä syyskelitkin hirmu hankalia, aamulla meillä on pari astetta lämmintä ja päiväksi lämpö nousee päälle kahdenkymmenen. Kaupunkireissullekin kun lähtee niin pitäis osata varata monenlaista vaatetta mukaan/kerrospukeutua.

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo tyttöjen pipo! Täälläkin kova pohdinta jo talvivaatteiden suhteen. Pitäisi vain hakea talvivaatelaatikot sisälle ja katsoa, mitkä vielä sopii, mitkä ei.

    VastaaPoista
  7. Didriksonin laatu kyllä jätti niin hyvät kokemukset, että mekin sitä varmasti suositaan! Tahtoisin itselleni Didriksonin parkatakin vitsit se olis ihana! En vain koskaan meinaa itseeni raaskia panostaa ;) Eikö nuo takit vei kyllä sydämeni <3 Aivan ihanat!

    VastaaPoista
  8. Dear Jonna,
    In our mornings getting colder,fall is coming,and need to warmer clothing.
    Hugs
    Nely

    VastaaPoista
  9. Ihania nuot takit!:) täälä talvivaatepohdinta menossa. Mini aturea taitaa tänä talvena tulla ainakin pojalle. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mini a Turen toppikset on kans huippuluokkaa! Tykkään tosi paljon. Hyvä kulutuksen kesto, vedenpitävyys ja mukavat sekä kauniit päällä :) Neidillä oli viime talvena kyseisen merkin haalari.

      Poista
  10. Samoja puuhia täälläkin- kiertoon on laitettu isot kasat pieniksi jääneitä ja tsekattu jemmoja... Aika hyvin onkin kasassa syys- ja talvikamppeet, pipotäydennyksiä tein pdl:n pakettiin. Meillä kyseiseltä merkiltä myös toppaa ollut parina talvena käytössä ja tyytyväisiä ollaan oltu. Lisäksi Ticketin ulkovaatetta "kovempaan" käyttöön, niillä ollaan pärjäilty. Kieltämättä tuntunut hassulta taas tehdä toppainventaariota melkeinpä hellelukemissa :)
    Mutta eiköhän se syksy kohta ota vallan :)

    VastaaPoista
  11. Joo kyllä se on nyt jo syksy. Täällä kans kesävaatteet pakattu varastoon oottamaan ens kesää ja osa kirpparille:)
    Ihania vaatteita olet valinnut!!!

    VastaaPoista
  12. Tuntuu kyllä hassulta näissä keleissä miettiä toppavaatteita. Mulla on ollut kaksi ongelmaa. Tytölle kivijalkaputiikit tarjoaa pääasiassa vaaleanpunaista ja pojille mustaa. Mä haluaisin vielä pitää Valtterin vähän värikkäämmissä kun sitten se musta kausi tulee kun saa ite valita :) Kolmas ongelma on etten tykkää myöskään liian kirjavista :) Pojalle lähti kokeiltavaksi Ellokselta ja tytölle viime vuoden lila Popin haalari löytyi kirpparilta.

    VastaaPoista
  13. Tuntuu kyllä hassulta näissä keleissä miettiä toppavaatteita. Mulla on ollut kaksi ongelmaa. Tytölle kivijalkaputiikit tarjoaa pääasiassa vaaleanpunaista ja pojille mustaa. Mä haluaisin vielä pitää Valtterin vähän värikkäämmissä kun sitten se musta kausi tulee kun saa ite valita :) Kolmas ongelma on etten tykkää myöskään liian kirjavista :) Pojalle lähti kokeiltavaksi Ellokselta ja tytölle viime vuoden lila Popin haalari löytyi kirpparilta.

    VastaaPoista