3. syyskuuta 2013

Suloista suloisimmat Pompdeluxit sekä arvonta vinkkaus

Iltaa!

Pikainen postaus vaikka julkkis BB alkoikin jo mutta en malta olla postaamatta sunnuntain Pompdeluxin kutsuista. Kausi alkoi hiljattain ja odotin kuin kuuta nousevaa omia kutsujani. Kävin jo ystävän luona vaatteet etukäteen kurkkimaan ja ostoslista omille kutsuille olikin melko selvä. Ihanuuksia neljä rekillistä toinen toistaan suloisempia vaatteita niin tytöille kuin pojille!

Talo oli täynnä naisia ja juu taisi jokaiselle iskeä the "ostokiima" josta oli aiemmin puhetta ;) Herkkuja, kauniita vaatteita ja hyvää seuraa kutsupäivä oli siis oikein mukava ja onnistunut! 

 Kuvastoa selailin ees ja taas.. ja taas uudelleen. Ihana kun kaikkia vaatteita melkeempä voi yhistellä kivasti keskenään. Tuo kuvasto on itessään jo tosi ihana! Panostettu ihan kympillä noihin kuviin! Hyvä kuvasto on mun mielestä yrityksen yksi iso käyntikortti joka jättää hyvän kuvan.

Ja sitä selasi myös meidän pikku neiti ja teki omaa ostoslistaa ;) Kuvassa neidillä päällä meidän yks lemppari Pompin viime kaudelta.


Joko olet päässyt malliston katsomaan? Mitkä olivat ehdottomat suosikit? Mun ehoton suosikki väri tytöiltä oli Rose ja kaikki vaatteet itseasiassa mitä Ellenille tilasin oli juuri kyseisen väristä. Joitaikin omia suosikkejani olivat Budapest blouse ja paidan kanssa Dhaka pantsit, Kentycky mekko, pojilta Miami isoisän paita, Ohio pantsit  ja monet monet muut!  Vaate-edustajana kutsuillani oli ihana Jenni joka saikin paljon kehuja kutsujen pidosta! Jenni on ystäväni ja tuli luokseni pitämään kutsut vaikka samalla paikkakunnalla ei asutakkaan. Paikkakunnallamme on myös oma ihastuttava myyjä joka piti viime syksynä kutsut luonani. Terkkuja vain sinnekkin :)  
 




Tein kutsuille banoffee kakun, marenki-daim kakun (joka on ihan super hyvää ja ohjeen sain ihanalta Talo tähtitaivaan alla bloggaajalta).

Hei ja nyt iloinen Pomplelux arvonta vinkkaus jonka edustaja tahtoi järkätä teille! Myyntiedustajan fb ryhmässä on alkamassa ihana ARVONTA johon voitte käydä osaallistumassa tykkäämällä! Arvonta palkintona ihastuttava Dublin hat & scarf setti (kuvan näet kun painat tekstin päällä) jonka värin sekä koon saa arvonnan voittaja itse päättää. Kannattaa käydä tykkäilemässä ja ottamassa osaa :) Osaa arvontaan pääset ottamaan TÄSTÄ. Isoin koko kyseisestä setistä menee myös aikuiselle ja onkin ollut naisille ilmeisesti suosikki tuote!

No jos nyt vähän kurkkais ketä sinne taloon astelee. Mukavaa iltaa!

8 kommenttia:

  1. Kauniin näköisiä vaatteita, mutta vieläkin enemmän silmät kiinnittyivät noihin kaikkiin ihaniin herkkuihin :)

    VastaaPoista
  2. Postauksesi innoittamana tilasin juuri itsellenikin kutsut! Todella kauniita vaatteita, ja edullinen hintataso yllätti positiivisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa Heli! Vaatteissa tosiana on hinta-laatusuhde kohdallaan ja ihania ovat :)

      Poista
  3. Ihanan näköisiä vaatteita ja herkkuja:)

    VastaaPoista
  4. Ihanilta näyttää sekä vaateihanuudet,että herkut :)!
    Oisinpas ollut mukana ;)

    VastaaPoista
  5. So nice dear Jonna,beautiful pictures and banofee cake mmm yummi:)
    Hugs Nely

    VastaaPoista