15. syyskuuta 2013

Tyttöjen syyshommia


Heipsun keipsun!

Valtavan paljon kiitosta edelliseen kirja postaukseen kommentoineille, olette ihania! Ja juurikin teidän lukijoiden takia innostun kirjoittelemaan ja annatte ison inspiraation myös valokuvaamiseen. 

Viikonloppu meillä neidin kanssa on kulunut pihalla syyshommissa tyttöjen kesken. Kuinka tuo pieni touhukas emäntä nauttii kaikesta tuuskaamisesta ja on innokas apuri! Kukkasipulit laittaa suitsait maahan, väliin ajellaan traktoreilla ja väliin poimitaan kukkia. Pojista nuorempi tykkää myös vielä tehdä joitain asioita kuten kukkasipulien laitto oli nyt mielekästä. Esikoinen ei enään juuri innostui kuin lahjonnan kautta sisä tai pihahommiin ;)


 

Hommien välissä neiti kipuaa väliin istumaan ja heittää jalat ristiin. Äiskän pitäis kans väliin muistaa tehä sama.. Söpöt kumpparit tilasin kesällä Nextiltä josta tulee muuten tosi nopeasti (3vrk) paketit kotiovelle saakka ilman postikuluja. Nämä maksoivat vain 16e.. Aika suloset vai mitä?
 



Kuihtuneet kesäkukat saivat kyytiä ja syksyisiä asetelmia tehty callunoista, hopealangasta, ompuista ja kesän jäljiltä jääneistä muraateista. Syksy on myös yksi ehdoton suosikki vuodenaikani varsinkin kun kelit ovat olleet näin mainiot! Illat pimenee ja kynttilä aika alkaa.. ai ihanaa! Sateen ropistellessa kesähuoneessa on mukava fiilistellä ja kuunnella ropinaa. Kesähuone sai eilen vähän syksyistä ilmettä tässä pieni kurkistus. Kurkataan pian enemmänkin..


KappAhlista tein neidille loistavia löytöjä perjantaina! Rakastan heidän Neybie vaatteita jotka ovat ihanan hempeitä ja romanttisia! Mikä mukavaa niistä löytyy kokoja 98cm saakka. Ihastelin kuvissa näkyviä vaatteita (mekkoa ja jumppista) alkuviikosta jättäen ne kuitenkin kauppaan.. Ja hyvä näin sillä perjantaina kun sinne menin uudelleen Newbie kesämallison vaatteet olivat hyvissä aleissa 5-8e kpl. Jos näistä ihanuuksista tykkäätte kannattaa ehdottomasti käydä penkomassa alerekkiä! Kuvan neuletakki on uutta syysmallistoa joka oli mielettömän kaunis! Mekon alla neidillä on Pompdeluxilta tullut paita.

 
Minusta tuli täti toiseen kertaan 7.9 ihanalle prinsessalle. Oi tätä onnen määrää! Pieni neitonen sai lahjaksi myös Newbie malliston neulemekon. Voiko suloisempaa ollakkaan <3 Itse neitonen oli kyllä niin suloinen ettei tosikaan.


Toivotan teille oikein ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita!

25 kommenttia:

  1. Onnittelut tädille :)

    Ihana pikku apuri sulla siellä. Nuo vaatteet ja kumpparit on kyllä tosi kauniit, sopii kun nenä päähän pienelle emännälle :)
    Täälläkin pikku hiljaa kesäkukkien tilalle vaihdettu syyskukkia.

    Mukavaa viikon alkua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jansku <3 Mä niin rakastan noita vaatteita kanssa! Lapsille on niin helppo ja kiva ostella kun kaikki näyttää kivalta päällä toisin kuin itsellä ;) Ennen tätä ei ole yhtään ollut fiilistä laitella syysistutuksia pihalle kun ollut niin kesäiset ilmat.. mutta nyt se inspis iski <3 Mukavaa uutta viikkoa myös sinulle!

      Poista
  2. Voi, suloinen pieni neiti apurina! <3 Ja somia vaatteita, ihanat kumpparit! Meillä muuten lähti Nextin tilaus tänään, tulevat onneksi tosi nopeasti. :)

    Mukavia pihahommia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Next on huippu paikak! Mitä Jenni tilasit teille?

      Poista
  3. Oi miten nää kuvat on niin mielettömän kauniita ja nuo hempeät vaatteet...minäkin niin tykkäisin, mutta meidän tinttaralla on niin mahdoton noitten vaatteiden kanssa. Tykää niin kirjavista ja värikkäistä, eikä ikinä äitin ehdottamat seesteisemmät värit kelpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ansku <3 tuota vaihetta ootellessa ;) Nyt vielä kiva kun saa ite kantaa vaatteet kotia :) Mutta ei tosin enään pojat kelpuuta kaikkia mitä äiti tuo ;)

      Poista
  4. Ohh how sweet helpers you have,picuteres are so beautiful dear Jonna!
    Hugs
    Nely

    VastaaPoista
  5. Täällä mä taas huokailen ihastuksesta!
    Niin kauniita kuvia ja voi tuota söpöä tyttöstä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minnukka <3 Tuota neiti näpsää on vielä helppo kuvata toisin kuin noita kosseja :)

      Poista
  6. Suloisia kuvia <3 meiltä löytyy nuo samat newbiet :)
    Ja onnea kirjaan pääsystä, varmasti ihania joulukuvia!

    VastaaPoista
  7. Tosi ihania kuvia!! Ja voi ihanuus mikä tytön tyllerö <3
    Oi mitkä kumpparit..ei paljon ihanampia voi enää löytyä:)

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka söpöt kuvat! <3 Ja aivan ihanat SAAPPAAT! <3

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihania vaatteita kaikisa kuvissa. Newbiet ja Pomp de Luxin vaatteet ovat kyllä niin ihania. Pitääkin käydä kurkkaamassa löytyykö vielä noita alevaatteita. Harmittelen vaan aina ettei oo isompaa vastaavaa mallistoa et sais meidän 5vee neidille noita vaatteita. Onneks aina jotain kivaa löydän pojalle :) Kumpparit on kyllä niin ihanat. Pitäiskin etsiä itsekin lapsille uudet kumpparit. Yllättäen meidän 3vee poju on viime vuotiset rikkonut jo mennen tullen ja palatessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei yhtään haittais vaiks oliski isompiakin kokoja noista Newbie vaatteista, ihania ovat!

      Poista
  10. Voi miten ihania vaatteita kaikisa kuvissa. Newbiet ja Pomp de Luxin vaatteet ovat kyllä niin ihania. Pitääkin käydä kurkkaamassa löytyykö vielä noita alevaatteita. Harmittelen vaan aina ettei oo isompaa vastaavaa mallistoa et sais meidän 5vee neidille noita vaatteita. Onneks aina jotain kivaa löydän pojalle :) Kumpparit on kyllä niin ihanat. Pitäiskin etsiä itsekin lapsille uudet kumpparit. Yllättäen meidän 3vee poju on viime vuotiset rikkonut jo mennen tullen ja palatessa.

    VastaaPoista
  11. Minkä kokoiset saappaat ostit nextiltä? ja minkähän kokoinen jalka teillä on tytöllä? Meille mietin tytölle juuri nuita samoja mutta koko on niin vaikea päättää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heippa! Meidän neidillä on 23 kokonen kenkä ja tilasin 6 koon kengät jotka vastaa 23. Toivottavasti tästä oli apua :)

      Poista
  12. Hei! Mikä tuon koon 23 kumppareiden pohjallisen pituus on? itsekin ajattelin sellaiset ostaa.

    VastaaPoista