4. marraskuuta 2013

Arjen pieniä yleellisyyksiä


Nautin arjen touhuista. Aamuista kynttilän valossa hääräillen ennen lasten heräämistä, koululaisen lempeää herättelyä uuteen päivään ja mukavan päivän huomenten toivottelua. Käyn ihastelemassa tuhisevia pieniä ja olen iloinen kun he saavat nukkua vielä lämpimissä peitoissa aamuisin niin pitkään kuin nukuttaa.
 
Olette varmaan huomanneet aiemmista postauksistani, että pyriin väliin tehdä arkisistakin asioista pienellä asioilla kauniimpia. Pyykkirumbaa pyörittäessä mieluisemmaksi sen tuo pyykinpesuaineet kauniissa purkeissa, hyvän tuoksuinen huuhteluaine ja pienet auttavat, innokkaat kädet. Katan sillon tällöin pöydän kauniilla astioilla ja ostan siivouspäivän päätteeksi kimpun kukkia ikäänkuin siivouspäivän kunniaksi :) Voi kuullostaa hassulta mutta nämä ovat minulle tärkeitä, mukavia asioita. 


Olen todella surkea ottamaan blogihaasteita vastaan olette varmasti huomanneet. 
Sain mukavan haaste ehdotuksen sähköpostiini päätin nyt kuitenkin ottaa haasteen vastaan sillä aihe oli juuri kuin minulle tehty. 

Pienten yleellisyyksien puolesta puhujana Lambi haastoi bloggaajat Pientä hemmottelua blogihaasteeseen mukaan. Lambilta on tullut nyt kauppoihin uusi astetta yleellisempi tuote, Lambi Deluxe. Haasteeseen kuuluu kertoa vähintään 3 asiaa jotka tekevät arjesta hieman yleellisempää, ripauksen luxusta. Edellähän luettelinkin jo muutamia mutta tahdon vielä kertoa muutaman asian lisää.

Aika ystävän kanssa kahdenkesken on jos jokin arjen yleellisyyttä. Usein syvälliset juttelut jäävät vähille kun tupa on täynnä naperoita. Pienten päikkäriaikaan on hyvää aikaa parantaa ystävän kanssa maailmaa ja kysyä mitä hänelle kuuluu. Ystävän seura ja lämmin glögi lämmittää niin sydäntä kuin mieltä.

Sunnuntai aamuissa on sitä jotain.. kiirettöntä ja mukavaa yhdessä oloa kera runsaan aamiaisen. Heräilen ennen muuta perhettä ja katan aamupalan valmiiksi.

 

Arjen pientä ylellisyyttä on myös kun laitan ostoskärryihin sisustuslehden ja lasten nukkumeen menon jälkeen otan ajan itselleni lukemalla, ihastelemalla ja huokailemalla. 

 
Teetkö sinä arjestasi kauniimpaa pienin asioin? 

Lambi Deluxe blogihaasteeseen kuuluu minun nyt haastaa mukaan 5 bloggaajaa jotka kertoisivat omassa blogipostauksessaan vähintään 3 asiaa jotka tuovat heidän arkeensa mukaan pientä yleellisyyttä.
 
Haasteen saavat napata mukana KAIKKI jotka tahtovat ja kaikki osaallistuneet osaallistuvat ARVONTAAN. Minä haastaisin nyt seuraavat ihanat sisustussiskoni mukaan haasteeseen:


Kun olet tehnyt haasteen lähetä yhteystietosi  lambinblogihaaste@gmail.com ja laita haaste eteenpäin seuraavalle viidelle blogille. KAIKKI haasteeseen mukaan lähteneet osaallistuvat 500e kylpylälomalahjakortin arvontaan. Lahjakortti on Holiday Clubille, jolla on kylpylähotelleja ympäri Suomen. Haastepostaus merkitään Lambi bannerilla jonka voit ladata itsellesi täältä.


Napatkaahan haaste matkaan! Olisi tosi kiva kuulla teidän arjen ihanuuksista!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Lambin kanssa,

17 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniita kuvia <3
  Näitä katsellessa tulee niin levollinen olo!

  VastaaPoista
 2. Mulle arjen luksus on täsmälleen samoja asioita kuin sulle! Ja ihanat tunnelmalliset kuvat!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kuvat :)) Kuulostaa kovin samanlaisilta asioilta, joista itsekin saan sitä arjen luxusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika<3 Ihanat arjen pienet yleellisyydet:)

   Poista
 4. Voi mikä tunnelma kuvissa! Ja tuo on juuri ihanaa, että osaa nauttia arjesta :)

  VastaaPoista
 5. Hienosti kirjoitit arjen ylellisyyksistä Noitahan ne juuri ovat! :)

  VastaaPoista
 6. Kuvat ovat todellakin kauniita. Ja se on kyllä juurikin niin, että kun tämä elämä suurimmaksi osaksi on juuri sitä arkea, niin on tärkeää, että siitä voi nauttia. Itsekin yritän löytää arjesta niitä kauniita asioita ja tehdä niistä kaikkein tavallisimmista asioista edes hieman enemmän juhlavampia.

  VastaaPoista
 7. Niin mun kuuloista itsensä hemmottelua! Mottoni voisi olla, että jos joka tapauksessa joudut esim. laskemaan neuletyösi johonkin, yhtä hyvin voit asetella sen kauniisti vaikka koriin siksi aikaa, kun et neulo. Sama pätee ihan kaikkeen. Esteetikon silmä lepää ja mieli rauhoittuu, kun kotona vallitsee jonkinlainen harmonia. Illalla sytytetään kynttilät, luetaan lehteä omassa rauhassa ja jos ei muuta jaksa, niin voihan sitä vaikka vetää jalkaan kauniit villasukat ja ihastella niitä sohvalla pötkötellen. Kauneus kotona on minulle elämäntapa, ei pelkästään harrastus.

  VastaaPoista
 8. So beautiful and pleasant atmosphere on pictures.
  Hugs
  Nely

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia ja samoja ajatuksia arjen luksuksesta kuin itsellänikin. :)

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanan tunnelmalliset kuvat!
   Peukutan sun luksustelu juttuille!! Mää myös tykkään tehä arjesta luksusta ja pienistäki asioista kaunista . :)

   (Piti korjata kirjotusvirhe.ü)

   Poista
 11. Aivan ihastuttavia kuvia<3
  Arjen luksusta on juurikin nuo sinun mainitsemasi:) Sisustuslehdet säästän minäkin rauhalliseen hetkeen.
  Kaunis tuo tähtivahakangas! Onko se GG:n?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Eí ole GG:n vaikka aika samanlainen on tosiaan mitä Gg:n. Tämä on ostettu paikallisesta HH-kankaasta.

   Poista
 12. Voin yhtyä niin jokaisen sanoihin <3 Nautitaan kauniimmasta arjesta!

  VastaaPoista