20. marraskuuta 2013

Käsillä tekemisen iloja


Aurinko ihana piristi tänään päiväämme. Mielettömän hyvä sää ja ripaus talven tuntuakin ilmassa sillä pieni pakkanen on ollut koko päivän. Maassa kuuraa ja ikkunoissa kuurankukkia. Jo tämmöinen ilma vaikkakin ilman lunta tuo hieman joulufiilistä esiin. Kaikenlainen käsillä tekeminen kuuluu osana Joulun alusaikaa. Luonnonmateriaaleista on tullut tehtyä asetelmia sekä kransseja. Mukavaa terapiaa!Jos sisällä alkaa tulla ripauksia lähestyvästä Joulusta niin myös ulkona. Ensimmäisiä valoja on laiteltu tuomaan valoa ja tunnelmaa pimeyden keskelle. 


Vinkkaan muuten myös teille, että Sisustus Fannylla on menossa varaston loppuunmyynti ja alet vähintään -15% osasta jopa -50%. Eilen illalla kun tämän huomasin oli ihan pakko tehdä pieni tilaus joka sisälsi yllättäen punasävyisiä Greengaten tuotteita! Kantii kurkata ja tahtoo saada esim. Mailegia ja GG:tä edukkaammin!

Tunnelmaa iltaanne!

Ps. Olettehan huomanneet sivupalkissa upeita arvontoja kuten esimerkiksi Talo Tähtitaivaan alla blogissa. Arpaonnen kolahdusta odotellessa :) 


20 kommenttia:

 1. Jälleen kerran taas vaan niin kauniita kuvia! Kuten aina! <3

  VastaaPoista
 2. Kauniin talvinen tunnelma ja ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista
 3. Luonnonmateriaaleista on kyllä ihana askarrella :) kauniita! Pian jos se aurinko kurkkaisi täälläkin niin joutaisi metsään materiaalia hakemaan.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia,mukavaa keskiviikko-iltaa <3

  VastaaPoista
 5. Hieno kranssi. Meilläkin on valoja ollut tunnelmaa luomassa tämän pimeän ajan jo aikaisessa vaiheessa. Kirkkaat led valot eivät ole jouluvaloja vaikka useat tietämättömät ihmiset niin luulevat. Kirkkailla lampuilla olevia valoja kuuluu käyttää koko syksyn ajan ja jouluna sitten voi käyttää punaisia valoja ja kynttelikköjä ikkunoissa. Koko syksyn kuuluu myös polttaa kynttilöitä tunnelmaa luomaan.

  VastaaPoista
 6. Niin kauniita ovat - luonnonmateriaaleista tehdyt asetelmat ja kranssi <3

  VastaaPoista
 7. Tänään oli kyllä kaunis päivä! Ihania kuvia ja näpertelyitä <3

  VastaaPoista
 8. Kaunista. Minäkin olen askarrellut sammaleesta ja havuista koristeita ja kransseja oikein urakalla tänä syksynä.

  VastaaPoista
 9. Mää niin tykkään nuista sun terapian aikana syntyneistä ihanuuksista, hyvään terapiaan oot päässy. :)
  Ja tuo kuurankukka on sanana jo niin herkkä. :) Kuurankukkia tai lumihiutaleita katellesa aina päätyy miettimään elämän pienen pienien, mutta niin suurien ihmeitten olemassa oloa..

  VastaaPoista
 10. Kaunista on. Ihania. <3 Meinaan havuaskarteluja tehdä lähiaikoina kun Eino on kaatanut täältä aika paljon puita käydessään..

  VastaaPoista
 11. Kivoja juttuja olet taas tehnyt! :) Ja kauniita valokuvia. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 12. Heipähei, ihana blogi sinulla, pakko jäädä lukijaksi <3 Ja samalla napsahti 800 täyteen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkista! Ja lämpimästi tervetuloa <3 Noin tosiaan 800 tuli täyteen :)

   Poista
 13. Miten kauniita. Joulun alusaika on mullekin sellasta inspiraation on kaiken pienen näpertelyn aikaa. Ja juurikin luonnonmateriaalit kiehtovat. Kaunista.

  VastaaPoista
 14. Tosi kauniita kuvia!
  E-R

  VastaaPoista
 15. Kyllä toi kaikenlainen arkartelu ja näprääminen tuo joulunfiilistä, vaikkei kelit olekkaan suotuisat :) . Olen kans viettänyt muutaman päivän kransseja väsäillen . Ja jotenkin noi luonnonmateriaalit niin sopivat jouluun.

  VastaaPoista
 16. Ihania olet jaksanu tehä:) Musta tuntuu, että aika ei riitä..loppuu tunnit vuorokaudesta kesken:/
  Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 17. Käsillä näpertely on ihan parasta ja tosi kiva kuulla, että muutkin tykkää näperrellä luonnon antamista kauniista materiaaleista. Ja se kun on vielä melko yksinkertaista ja nopeaa, että jokainen osaa :)

  VastaaPoista
 18. Onpa tosi ihania nuo luonnonmateriaaleista tehdyt asetelmat. Tuommosia mullaki on tarkotus laittaa terassin pöydälle, mutta metsään pääseminen on ollut vähän hankalaa. Ehkä nyt viikonloppuna vois käydä, kun näyttää, ettei tuo lumi tullut vieläkään jäädäkseen.. :( Poikanen saa jäädä iskän huomaan.. kas kun kolmikuisen kanssa on hiukan haastavaa lähtee mönkiin metsään..

  VastaaPoista