24. marraskuuta 2013

Inspiraation iskiessä


Moikka!

Ideoita olisi vaikka kuinka ja inspiraatioita tehdä kaikenlaista käsillä. Tekisi mieli ommella, tehdä kransseja, koristella kotia jouluun ja siivoilla laatikoita sekä nurkkia. Mutta kummasti nuo tunnit vuorokaudessa ei vain riitä kaikkeen. Mutta pienissä erissä sitä ehtii kuitenkin jotain tehdä aina kun on pientäkin luppoaikaa (tai jättää kotitöitä tekemättä) kun vain siihen malttaisi! Iltaisin uudet ideat ja ne mitä olisi kiva kotiin tehdä pyörivät mielessä niin kauan kunnes uni vie voiton :) Kuullostaako tutulta?

Joulun väriset kankaat ovat houkutelleet ompelijaansa. Mitähän kaikkea näistä syntyy? Ainakin töttöröitä, rumpuja, pipariukkoja kuusta koristamaan. Tildan joulu kirjat on mun suurin inspiroija ehdottomasti! Nythän Tildalta on tullut uusi Tildan talvi kirja onko teillä siitä kokemuksia? Itse olen sitä toivonut joulupukilta :) Me vietettiin kiva ja jänskä päivä junnusählyn parissa. Vitsi miten sitä jännääkin pelejä ja kannustaa omaa joukkuettaan! Ihan siihen saakka tuli taas kannustettua, että meidän 5v tuumasi mulle ole nyt jo hiljaa äiti ;)

Muoks! Tämä oli muuten 400 postaus!

Mukavaa sunnuntaita!30 kommenttia:

 1. Kyllä kuulostaa kovin tutulta :D Kovasti on aina suunnitteilla kaikenlaista, inspiraation pyörteissä :) Mutta asia kerrallaan.. Minulla ainakin tuhat projektia kerrallaan! Mukavaa sunnuntai iltaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla heti sen sata projektia kesken samaan aikaan ;)

   Poista
 2. Mulla iski sammalinspis tänään. Askartelin kasvarissa ja fiilistelin. Meidän muksut eivät koskaan ole innostuneet urheilemaan, vaikka varmaan kymmenessä eri lajin urheilukoulussa ovat lapsuutensa aikana käyneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sammalesta onkin hauska tehdä kaikenlaista!pitäis itsekkin tehdä vielä metsäreissu ehottomasti! Tuo urheilu ei nappaa kaikkia tiiän useammankin lapsen lähipiiristä ketä on koillut montaa lajia mutta mikään ei vain inspaa mutta onneks on paljon muitakin harrasteita kuin urheilu :)

   Poista
 3. Tuttua on, juu.... Kovasti olisi kivaa tekemistä....Kivoja juttuja olet tehnytkin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan jouluisia kankaita ja hauskat tötteröt! Mukavaa sunnuntaita ystäväni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita kankaita olisi vaikka ja kuin paljon kaikkea ihania. Nauhoista puhumattakaan <3

   Poista
 5. Ihania pikkuvärkkäyksiä!!! Odotan kovasti, että Tildan uusi kirja tupsahtaa postilaatikkooni ihan lähipäivinä. Ompeluinspiraatio on ollut hiukan kadoksissa vaikka koko ajan kone surraa tilaustöitä solkenaan. Kotiin en ole ehtinyt ompeloida mitään jouluista, mutta jospa se inspis uuden kirjan myötä taas löytyisi =)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa ah, niin tutulta. Mistä ihmeestä sen ajan kaivelisi kaikkeen mielenkiintoiseen?!

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa kyllä todellakin tutulta! Ehkä se on tämä vuodenaika? :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa niin tutulta. Todo lista ei tunnu pienenevän ollenkaan.

  VastaaPoista
 9. Kovin tuttua täälläkin! Ideoita on tarttunut matkaan vaikka miten paljon, ja joka kertaa kun selailee jotain lehteä, blogia tai kirjaa, tulee lisää "mäkin haluan tehdä tuollaisen" -elämyksiä! :) Ei kaikkea ehdi mitenkään tehdä. No, onneksi suunnittelukin on hauskaa. :) Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 10. Paljon pyörii täälläkin ideoita päässä aina työpäivän aikana ja suunnittelee, että teen sitten illalla, mutta liian suuri osa jää tekemättä, kun on työpäivän jälkeen niin väsynyt, ettei vaan yksinkertaisesti jaksa tehdä. Kurjaa, mutta aina kuitenkin näin viikonloppuisin saa jotakin tehtyä ja aikaiseksi.

  VastaaPoista
 11. Voi miten tuo alkuteksti pitääkin paikkansa! Kunpa vaan sais hiukan lisätunteja tähän vuorokauteen:)

  Onnea 400 johdosta! Kiva kun jaksat ilostuttaa ihanilla postauksillasi:)

  VastaaPoista
 12. Kyllä näissä inspiraatio syttyy, niin kauniita kuvia.

  VastaaPoista
 13. Hih. Inspiraatio ei kyllä kuulu meikäläisen sanavarastoon samaan aikaan kun itse tekeminen. Joskus harvoin iskee ja sitten toteutan, pari kertaa vuodessa. Onneksi on teitä, joilla useammin iskee inspis niin voin saada vaikutteita :)

  VastaaPoista
 14. Kuulostaa kyllä niin tutulta ;) Ideoita olisi, mutta en tiedä milloin kakki kerkeisi toteuttaa! Pitää varmasti vain valita ne suosikit ja koittaa löytää aikaa. Iloista viikkkoa!

  VastaaPoista
 15. Liian tutulta kuulostaa, ja pian varmasti vielä tutummalta :) Kaunista kaunista, ihania olet kuitenkin ehtinyt jo tekemään :) Pikkuhiljaa, vaikka olen huono sitä itsekin kestämään ;)

  VastaaPoista
 16. Tutulta kuulostaa, mutta ne koulu- ja kotityöt on inhottavasti tiellä :( Tildailu on ihanaa <3 Mullakin on jo kankaat ostettu ja piirrettynä tonttutyttöä varten. Kunpa vain ehtis vielä toteuttaa!

  VastaaPoista
 17. Onnea mahtilukemista! Lisää vapaa-aikaa toivon minäkin!

  VastaaPoista
 18. Niin tuttua niin tuttua, mä päätin tehdä jotain silloin kun huvittaa -Enkä jaksa ottaa paineita joulun askarteluista;) Teen mitä ehdin ja loput jätän perinteisesti ensi jouluun ;)

  VastaaPoista
 19. Kuullosti kyllä niin tutulta, ihan samoja aatoksia täälläkin :) Kivoja nuo pikkurummut! Tildakirjat ovat aina pullollaan kaikkia ihania juttuja, mutta se aika...

  VastaaPoista
 20. Miten nämä sun kuvat voi aina olla niin älyttömän kauniita? Asettelu on aina kohdillaan!
  Sama fiilis, ei riitä vuorokausi mihinkään. Kuka älytön on keksinyt 5 päivän työviikot? aarrgg! Lomaa odotellessa :)

  VastaaPoista
 21. Ihania, inspiroivia kuvia<3 ja todella, asettelu on aina kohdillaan!:)

  VastaaPoista
 22. Ihania kuvia :) onnea 400 täyttymisestä, huikea määrä :) Tuo Tildan uusi kirja olisi niin kiva saada!

  VastaaPoista
 23. Upeita ja inspiroivia kuvia, jos ei aiemmin tehnyt mieli askarrella, niin nyt viimeistään! :)
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 24. Mahtavaa kun voi jo alkaa fiilistelemään joulua. Itsekin koitan saada lisätunteja päivään.

  VastaaPoista
 25. Voi kuinka täällä olikin pitkä rivi toinen toistaan suloisempia kommentteja, kiitos kaikille <3

  VastaaPoista