18. tammikuuta 2017

Sydäntalvi


Kyllä täytyy myöntää, että pikkuhiljaa sitä alkaa odotella kevään saapumista.
Eniten odotan sitä, että valonmäärä lisääntyisi. Alkaa tämä pimeys pikkuhiljaa riittää.

Vielä on talvea kuitenkin jäljellä, joten ei auta kuin haaveilla auringonvalosta
ja lämpimistä keleistä. Ollaan vähän suunniteltu etelänlomaa koko perheelle. Espanja,
Kreikka tai Italia. Onko teillä suositella jotain kohteita tai hotelleita, lapsiperheelle
sopivia? Hyvät altaat saisivat olla ja ehkä se allincluesive on se helpoin ratkaisu.
Tai me ollaan se koettu helpoksi niillä reissuilla mitä tehty.
Ei se auta, kun nauttia vielä talvisista tunnelmista. Tammikuu vain tuntuu aina
pitkälle, mutta sen kun selviää niin pian kevättalven aurinkoiset päivät löytävät meidät.

Mukavaa viikon jatkoa! 


8 kommenttia:

 1. Oi, teillä on ihana loma edessä! Minun lempparini on noista kolmesta Italia, aina! Toki Kreikassakin on muutaman kerran käyty, mutta Espanjassa ei Mallorcan saarta lukuunottamatta ollenkaan. Paikoista en osaa sanoa lapsiperheelle oikein mitään, kun me otetaan aina sellasia omatoimimatkoja kahdelle aikuiselle. Onko se matka keväällä vai kesällä? Varmaan lapselliset (!) perheet voivat kertoa tarkemmin suosikkokohteistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä on suunnitelmat käynnissä, ystäväperheen kanssa olisi tarkoitus lähteä vasta kylläkin syyspuolella. Voi Italia olisi varmasti ihana <3 Saattaa olla, että Kreikka vetää jälleen puoleensa. Sinne on hyvin lähtöjä ja sellainen varma matkakohde :)

   Poista
 2. Ihana terassi!
  Onneksi tänään paistaa aurinko:) On kyllä ollutkin pimeää. Valot päällä on saanut olla joka päivä. Kreikka (saaret) on kiva matkustuskohde koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kiva jos olette saaneet auringonsäteitä, täällä ollut tosi synkkää koko viikon :/ No mutta kyllä se kevät sieltä pikkuhiljaa tulee :)

   Poista
 3. Voi matkakuume!! Olisi niin ihanaa lähteä reissuun ja upottaa varpaat uima-altaaseen! Meidän perhe tykkäsi kovasti pari vuotta sitten Kreetasta! Siellä on paljon erilaisia ja ihania rantoja ja osassa niin turkoosia vettä, että sydän pakahtuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkakuume on kyllä tosi paha! :) Kreetalla olemme myös kerran käyneet ja tykättiin paljon <3 Ehkäpä tänäkin vuonna päädymme siihen. Viimeisin matkamme oli Turkin Sideen, vaikka loma oli ihana, lämmin ja hotelli altaineen loistava ei sinne tarvii toista kertaa mennä ;) Ei ollut meidän maa :D

   Poista
 4. Kreeta on ihana matkakohde <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran ollana Kreetalla oltu ja kaunistahan siellä kyllä on <3 Kyllä voi olla, että sinnepäin suuntaamme tälläkin kertaa!

   Poista