7. tammikuuta 2011

Vapisten kotipuuhia

Alkuun iso kiitos kaikille edellisessä postauksessa tsempityksestä ja kannustuksesta! Katotaanpa tuoko tuleva vuosi jotain muutoksia tullessaan :) Saahan sitä ainakin unelmia ja haaveita olla niidenkin suhteen!

Tämä viikko on ollut mukava kun enempi ollut vapaata. Vietettiin poikien kanssa vapista jo keskiviikkona ja eilen toki oli myös. Tänään kävin töissä mutta lapset onneks saanut nauttia vapiksesta tädin kanssa.

Vapiksina siivottiin loppukin joulu pois. Koristeet odottavat taas ensi joulua yläkaapissa. Mukava oli saada taas koti normikuosiin. Ihana saada punainen pois jota kuuluu jonkin verran meidän jouluun. Muuten en välitä punaisesta lainkaan.

Verhot vaihtui ikkunoissa sekä myös tyynyt ja liinat. Huonekalut myös vaihtoi edestakaisin paikkaa ja tarvisin nyt kovasti teidän mielipidettä olkkarin verhoista..koitin laittaa verhoja olkkariin vähän erilailla, miltä näyttää? Laitoin sivuille tummemman ruskeat purjerengasverhot..Onko liian synkkä? Vai saapiko talvella ollakin vähän tummempaa väriä.


Ja tässä on syksyllä otettu kuva jossa vaaleammat purjerenkaat.


Ja kumpi olis parempi vaihtis verhoissa sun mielestä?

Pullataikina leipaistiin poikien kanssa keskiviikkona. Kuinka se tuore pulla onkaan hyvää, nam! Mallan blogista Villahonkasalossa saikin oivan vinkin koittaa tähtipullia ja olipa kivaa vaihtelua niin näössä kuin maussakin! Kannattaa koklata! Pullataikinaa siis vähän kaulittiin ja tähtimuotilla painettiin tähtöset taikinasta. Pullat voideltiin voilla ja päälle sokerihuurre!


Ihana tunne kun koti on puhdas niin mukava on olla! Ihme kun maidot ei ookkaan vielä kaatuneet lattialle :D Mikäs mukavampaa kun pesun jälkeen on puhtaat pyyhkeet ja illalla nukkumaan mennessä pehkuissa puhtaat lakanat.


Tästä on hyvä aloittaa viikonlopun vietto joka näytti TAAS alkavan mässäilyn merkeissä. Tehtiin pitsaa ja syötiin ähkyyn saakka. Jälkkäriks vähän irttareita ja joulukarkkeja..Huoh! Meinaa jenkkikset kasvaa ja urakalla. Mistähän sais innon taas RAJOITTAA herkkujen syöntiä ja lisätä liikuntaa.. Kertokaa jos sitä intoa tulee teillä vastaan ja lähettäkää tänne mun luo ;) Nyt lähtää lumipyryyn lumihommiin, jospa siinnä kuluisi edes muutama näistä kaloreista..

Ihanaa viikonloppua teille!

23 kommenttia:

  1. Minä tykkäsin just noista sinun laittamista uusista tummemmista verhoista! Oikein jäin katsomaan niitä ennen lukemista, kuinka kivalta teidän verhot näyttääkään :) Ollaan ite tänään laitettu yläkertaan verhoja, joten ehkä siksikin jäin verhoratkaisua tarkastelemaan ekana ;)

    Ja on muuten itellä ihan sama, että kun joulu lähti niin samalla pyörähti järjestys melkein joka huoneessa ja hurja sisustusinto iski! Kivaa laitella kun on jotenkin niin puhtaan oloista joulun jälkeen :)

    Mukavaa viikonloppua sinne herkuttelijoille :) Samalla linjalla täälläkin...Ehtiihän sitä kesäkuntoon vielä hyvin myöhemminkin.. :D

    VastaaPoista
  2. Kauniilta näyttää olkkarissanne. Mä olen laiska vaihtamaan verhoja...meillä on valkoiset verhot enkä ole kyllä muuta kaivannut. Tylsä minä? Minusta oli kans ihanaa laitella kaikki punaiset jutut kaappiin ensi joulua odottamaan.

    Kaunis kiitos sinulle kauniista sanoistasi, on ollut ilo tutustua! Hyvää alkanutta vuotta!

    -kisu-

    VastaaPoista
  3. Ihana olkkari! <3
    Tykkään myös ruskeista verhoista,sopii hyvin teille!
    Mä oon tosi laiska leipomaan pullaa,kaikkea muuta tulee kyllä tehtyä mutta se pullataikina ei vaan onnistu!:D Hyviltä näyttää tähtipullat!Mulla oli hyvällä mallilla kevyempi elämä jo useamman viikon mutta viime päivinä on karannut syöminen ihan käsistä!No tästä on suunta vain ylöspäin,toivottavasti!

    Mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  4. Molempi parempi verhoissa :) Mä luulin otsikon perusteella, että sua on kovasti kotihommat vapisuttanut :D Kivaa viikonloppua! Ihanaa, kun huomenna on vasta la, kun musta tuntu jo tänään ihan sunnuntailta, sillä meillä on mieskin ollut vapaalla ke-illasta asti.

    VastaaPoista
  5. Mäkin luulin et sua jotenkin vapisuttaa siellä kotihommissa ,HIH :) Molemmat verhot kauniit, mut voishan sitä talvella ollkin enemmän tummuutta ja sit kevättä kohti vaalentaa ! Olin jotenkin ryytynyt kun availin tietsikkaa ja astuin tänne blogilandiaan, mutta kylläpä piristää lukea näitä ihania bloggailujanne! Takuuvarmaa lääkettä ryytyneelle ololle siis :) Ihanaa viikonloppua sinullekin ♥

    VastaaPoista
  6. Tummien verhojen kan nalla minäkin ehdottomasti, tuo ryhtiä, lämpöä ja runsautta ,kodikkuutta teille oikein ihanasti. Just passelit ja kauniit.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Linda, juu kesäkuntoon ehtii myöhemminki ;) Ehkä.. eli tuskin mä en ainakaa :D Voi verhojutut on kivoja!

    Kisu, mä taas olen hulluna verhoihin ja muutamat verhot vuodessa vaihdan ;) Valkonen on aina kaunis!

    Niina, kiitti :) Voi hienosti kun oot saanu kevyempää elämää jo väliin pidettyä yllä! Tsemppiä jatkoon :)

    Terhi ja Riitta: En muuten ite ajatellut tuota otsikkoa yhtään noin, heh :D Ei vapisuta ;) Mä oon ollut myös ihan viikkovillissä näiden vapisten vuoks, eilen oli aivan sunnuntai fiilikset!

    Ihanaa viikonloppua teille myös!

    VastaaPoista
  8. Voi että, itse oon tosi huono verhoasioissa...olkkarista puuttuu verhot kokonaan, kun en vaan tosiaankaan ole keksiny millaiset ja minkä väriset sopii ;) Mutta mielestäni tummat sopii reunoille oikein hyvin.
    Ja nams mitä tähtipullia! :)

    Ihanaa alkanutta viikonloppua puhtaaseen kotiinne!

    VastaaPoista
  9. Tummat lisäverhot sopivat oikein hyvin teille.
    Kannatan.

    Hih - minäkin ihmettelin tuota vapisuhommaa :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Mulla oli jo paranemistoivotukset mielessä kun tulin. Kuvittelin sun vapisevan kuumeessa :D
    Teillä on ihanan näköistä!

    VastaaPoista
  11. Hih..kaikilla samat ajatukset sinun otsikosta;-))
    Verhoasiaan kommentoidakseni, molemmat ovat hyvät..minä ehkä kallistun kumminkin vaaleiden kannalle.
    Oikein mukavaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
  12. Ps..uudelleen katsottuani, ehkä tykkään sittenkin tummemmista enenmmän:-)

    VastaaPoista
  13. heh, no hyvä tosiaan, että siellä oltiinkin vaan vapaita viettämässä, eikä vapistu kuumehorkassa tai muussakaan ;D

    Ja onpa siellä saatukkin paljon kaikkea ihanaa aikaan!:) Mullakin piti olla pitkä viikonloppuvapaa loppiaisesta asti, mutta pomo sairastui, joten töihin oli mentävä :(

    Tummat verhot näyttää oikein kauniilta, ja etenkin tykkään noista vaaleista, jotka olet sitonut yhteen <3. Itse olen tosi tylsä verhojen suhteen. Meillä on aina samat valkoiset tai välillä beessit ;)

    Oikein mukavaa viikonloppua Onnenpesäänne! :)
    ( Itse olin jo arkiviikon ilman herkkuja, mutta näköjään näin viikonloppuna lipsahti taas makeisia suuhun ;)

    VastaaPoista
  14. Ruskeat verhot sopivat hyvin tähän vuodenaikaan ja keväällä on sitten mukava laitella valkoisia verhoja taas! :)
    Herkullisen näköisiä pullia olette leiponeet!
    Mitä maksoikaan tuo olohuoneessa oleva vitriini? Se on tosi ihana!

    VastaaPoista
  15. Minakin ajattelin,etta mikahan tauti sinuun nyt on iskenyt,kun noin heikkona joudut siella kotihommia tekemaan...
    Itse vaihdoin olohuoneeseen talveksi tummat verhot.
    Kevaalla on sitten kiva vaihtaa vaaleat verhot,kun aurinko paistaa(ja ikkunat on puhtaat!!!)

    VastaaPoista
  16. Mulla on kohta viis päivää karkkilakkoa takana mutta sipseihin sorruinkin sitten eilen :( no onneksi ens viikolla alkaa normi jumppaviikko että saa nää joulusyömiset kyytiä :DD intoa sinne täältä aimo annos lähetetty ;)
    KAunis on olohuoneenne molemmissa kuvissa!!

    VastaaPoista
  17. Heips!

    Kauniilta näyttää! Tykkään tositosi paljon:)
    Mä pitäisin nuo ruskeat verhot, vaikkei noissa vaaleissakaan mitään vikaa ole;)
    Kiva idea tuo muotilla pullataikinasta tekeminen, tuota on pakko kokeilla joskus!
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  18. Ylin kuva minunkin mieleeni enemmän <3 Ihania kuvia ja tuo tapetti <3

    VastaaPoista
  19. Mää luulin otsikosta, että siellä vietetään krapulapäivää ;)

    -Jenni-

    VastaaPoista
  20. Kivan sävyn ja lämmön antaa ruskeat sivuverhot. Kauniiksi olet olohuoneen hääräillyt, olet oikein kotihengetär. Hyvää alkanutta vuotta sinne!

    VastaaPoista
  21. Voi luoja oon nauranu tuolle otsikolle tosiaan.. Mies aina nauraa mun kirjotuksille ja omille sanoille :D Väliin varmaan vaikea teidän ymmärtää ;) Iso kiitos teille kommenteista, ihania olette! Kyl noi ruskeat verhot nyt saa olla kevääseen.

    VastaaPoista
  22. Ihanalta näyttää olohuoneessanne!!
    Tykkään yläkuvasta. Ruskea tuo särmää..
    Ihanasti olet laittanut oven eteen verhot. Pitäisköhän munkin joskus kokeilla, näyttää niin kauniilta!!
    Ihanaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  23. Ihana tämä teidän olohuoneenne.
    Tsemppiä kevennykseen!! Minä olen joulun jälkeen keventänyt, no, pieni herkkuhetki joskus tekee terää:)

    VastaaPoista