30. heinäkuuta 2011

Asuntomessujen kuvapläjäys

Viikko sitten käytiin asuntomessuilla miehen kanssa. Tuskaisen kuuma päivä oli mutta mukavahan siellä oli kierrellä. Onhan suurin osa taloista sellaisia ei oman tyylisiä :D Mutta oli myös useampi talo mitkä olivat valloittavia ja kivoja ideoita täynnä joita voisi itsekkin ajatella

Ehdoton suosikki oli tämä Heikius-talo, Blossom oli sisustanut tämän kohteen. Täynnä toinen toistaan suloisempia ideoita!


Myäs Villa White oli kerrassaan upea! Nämä kuvat tästä upeasta talosta.


Teri-Talon Port Victoria oli myös yksi suosikki. Zinna oli sisustanut tämän kohteen. (PS, Teri-Taloja voidaan lämpimästi suositella rakentajille myös omasta kokemuksesta. Meidän talopaketti on Teri-Talolta.)


Kannustalot eivät koskaan tuota pettymystä myöskään :) )Kuvia Kannustaloista ei tullut otettua sillä juuri vesisateen yllättäessä oltiin kohteessa ja talo oli tupatein täynnä väkeä) Kauniita olivat kaikki 3 Kannustalojen kohdetta. Näin kaunis pergola löytyi kivitalo Aarren pihasta. Samantyylinen olisi meillä suunnitelmissa ensi kesänä omalle pihalle.


Vikla 184 oli myös kivasti sisustettu! Ulkoapäin ei olisi uskonut, että sisustus on tällainen.


Kivoja ideoita oli myös pihan puolelle..Löytyikös kuvien perusteella sinun suosikkisi? Tai tietty jos olet messuilla käynyt.

Mukavaa iltaa ja kaikille uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa!

19 kommenttia:

 1. Me käytiin messuilla tänään ja samat suosikit oli myös mulla. Se Heikius Hus oli kyllä aivan mahtava ja huokailin siellä tosi pitkään.. :)

  VastaaPoista
 2. meiltä on niin pitkä matka Kokkolaan että messut jäivät väliin. Tykkäsin kyllä kovasti kaikista noista sinun kuvistasi! Mutta kyllä noiden perusteella toi Heikius varmaan viehättäs enemmän !

  VastaaPoista
 3. Meillä on niin samantyyppinen maku, että nuo sinun ottamasi kuvat oli kyllä ihania! Lehdissä esitellyt modernit sisustukset eivät ole kolahtaneet sitten yhtään. Löytyisi sieltä ilmeisesti kuitenkin noita ihanuuksiakin.. =)

  VastaaPoista
 4. Tuo Happiness-kyltti on siis oikein julkkisestikin suosittu, näköjään. Me muutaman bloggaajan kanssa pohditiin, että pitäis perustaa Happiness-kyltti-kerho, kun on kerran niin suosittu :)
  Ihania kuvia!!

  VastaaPoista
 5. Tuo Heikius-husin keittiö vei kyllä totaalisesti sydämen :) Vielä olis tarkoitus kerran päästä kiertämään nuo tietyt ihanuudet.

  Meinaatteko saada vielä pihalle mahtumaan tuollaisen pergolan? :O ;D

  VastaaPoista
 6. Näin ot ohimenne voin vinkata että Happiness..-kylttiä/taulua tulee lisää syyskuun puolessa välin, myös nettikauppaan ;)Kumma kyllä ovat kaikki tällä hetkellä loppuunmyyty =D

  Mutta se siitä kaupallisesta puolesta =D

  Samat ihastelun kohteen löytyi meilläki =) Nuo modernit pelkistetyt näytti aika pitkälti noudattavan samaa kaavaa ja niistä puuttu jotenki ikävästi sitte se persoonallisuuski =/

  Mukavaa viikonloppua "naapuriin" =)

  VastaaPoista
 7. Sammoista ollaan tykätty ja tuo Heikius oli kyllä niiin nam :)

  VastaaPoista
 8. Kivoja yksityiskohtia olet kuvannut. Itse en päässyt tänä(kään) vuonna, mutta jos ensivuoden messut olisivat hiukan lähempänä niin olisi kivampi lähteä. Ilmoittaudun myös uudeksi lukijaksi, blogisi on tulvillaan kauniita kuvia ja ideoita, kiitos kun jaat ne kanssamme :)

  -katja

  VastaaPoista
 9. Hei kiitos tosi paljon näistä!! Nää on just sitä mitä kaipaa ja sisustuslehdissä ei ole. Kiitos, kiitos, kiitos! ;)

  VastaaPoista
 10. Kiva kun olit laittanut iloksemme näitä kauniita kuvia <3

  VastaaPoista
 11. Me mennään tuonne huomenna!Samoja kohteita tuun varmasti kuvaamaan!:D

  VastaaPoista
 12. Voi kiva jos tykkäsitte kuvista. Ajattelinkin, että te jotka täällä käytte niin varmasti tykkäätte samoista kohteista luultavasti :)

  ja Katja, oikein lämpimästi tervetuloa!

  VastaaPoista
 13. Niin ja Onnenhippuja, juu kyllä me ollaan ajateltu saada mahtumaan pienemmässä koossa ;) Ja leikkimäkinkin ehkä vielä joskus ;)

  VastaaPoista
 14. Heikius hus oli minunkin suosikkini ja sen keittiö oli koko messujen kaunein. Näköalatkin oli osattu ottaa huomioon verhoja unohtamatta =D
  Happines-kylttiä minäkin kuvailin ja tahdon siitä itselleni sisustustarra version.
  Messuista on kyllä annettu mediassa liian moderni ja synkkä kuva, mutta olihan siellä onneksi joukossa näitä helmiäkin. Ja lapsillekkin oli tehty niin kauniita leikkimökkejä, esim. Jetta-talon pihassa. Sellainen sopisi varmaan sinne teidänkin pihalle.

  VastaaPoista
 15. En ole asuntomessuille vielä ehtinyt käymään, enkä tiedä ehdinkökään, mutta kiva kun saa näin blogisi kautta selailla kuvia. Kauniita sisustuksia, tuo Villa White näyttää kyllä sellaiselta "omanmoiselta" sisältäpäin. Ja kaunis pergola on kyllä tulossa :) Nuo valkoiset heinäseipäät on myöskin huippuidea, pitää itsekin ehkä jalostaa jotain tuon tyylistä...

  VastaaPoista
 16. Heikiustalo oli ihan ehoton lemppari!
  Samoja kuvauskohteita näyttää olevan meillä mutta tuon pergolan missasin kyllä kokonaan :O Mulla oli pohkeet rappiossa kaks päivää messupäivän . jälkeen. Ois ehkä voinu valita jotku muut kengät kuin balleriinat ja vissiin venyttely ois tehny hyvää niin rankan urheilusuorituksen jälkeen :D

  VastaaPoista
 17. Aivn sama suosikki kohde oli myös minulla!!! Oli pakko päästä käymään myös Pietarsaaren Blosssomissa messujen jälkeen :)

  VastaaPoista
 18. Jossuli voi joo se leikkimöksä jettatalon pihassa oli kyllä sievä. Tosin meille ei oo luvattu tehä leikkimökkiä vasta jos neiti meille joskus tulee :) Hei tosi hyvä idea tuo tarra juttu tuosta kyltistä!

  Marika, voi kiva jos tykkäsit kuvista. Tuo Villa White oli kyllä todella kaunis!

  Hannele, juu katoinki että oli aikas samanlainen maku talojen suhteen :) Mulla oli jalat myös ihan tohjona!

  Minnajii, eikös ollu ihana tuo p.saaren blossom!

  VastaaPoista