18. heinäkuuta 2011

Ilta-auringossa

Lämpiminä kesäiltoina on mukava vielä ennen nukkumaan menoa istahtaa terassille syömään iltapalaa sekä nauttimaan lämmöstä ja hiljaisuudesta. Ajatelkaa, että pari viikkoa niin on jo elokuu. Illat ja yötkin alkavat jo pimenemään hiljalleen.. syksy sieltä hiljalleen taas tulee. Ja kynttilöiden aika :) Mutta nautitaan vielä kesästä ja lämmöstä. Toivotaan, että lämpimät ilmat jatkuvat pitkälle elokuulle saakka. Eilen ilta-auringossa näpsein muutaman kuvan kesäisestä kodista.


Kiva kun uusia lukijoita on tullut matkaan mukaan, lämpimästi tervetuloa kaikille! Ja kiva kun jätätte viestejä niitä kun on aina ilo lukea :)

Mukavaa kesäiltaa ja uutta viikkoa!

13 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ilta-auringossa! Voih, kyllä kesä saisi mun puolesta kestää paaaaaljon pidempään. Syksystä en henk.koht. löydä mitään muuta kivaa kuin tunnelmaa pimeisiin iltoihin luovat kynttilät. No, onneksi vielä on kesää jäljellä :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista on! Toivottavasti kesä jatkuu vielä pitkään, niin paljon on kesähommia tekemättä...

  -Tuija-

  VastaaPoista
 3. Niin kesäisen kaunista! Nautitaan täysin siemauksin ♥

  VastaaPoista
 4. Kaunista! <3 Kukatkin siellä terassilla niin kukkivat valtoimenaan. Omani ovat jotenkin nuupahtaneet...lienkö sitten kastellut liikaa?!

  Kyllä kesä tosiaan sais kestää pikkasen pidempään, vaikka syksyä rakastankin. mutta toisaalta koko elokuu on yleensä vielä hyvin lämmintä ja kesäistä, joten kyllä sitä vielä piisaa :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Teillä on kyllä niin kaunista ulkonakin! Kesäillat on kyllä jotenkin maagisia, ihanaa vaan istua ulkona ja haistella kesän tuoksuja :) Ja samalla tosiaan nyt jo on läsnä se kesän kääntyminen syksyyn, mitä en itse halua vielä millään uskoa... Nyt pitää nauttia tästä ihanasta kesästä ja sen kaikista puolista!!! Kaunista viikonjatkoa!!!

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat!!Niin kaunis talo myös ulkoapäin! <3

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille! Nautitaan näistä kepeistä kesäilloista eikä oteta vielä pitkään aikaan syksyä vastaan..

  VastaaPoista
 8. Kyselit Porvoon kaupoista. En ole mikään ekspertti kertomaan, mutta me aina kävellään vanhan kaupungin läpi, ja se Jokikatu ja Välikatu on täynnä mitä ihanampia pieniä putiikkeja! Nimiä en muista, mutta melkein kaikissa pitää aina piipahtaa ;) Ihastut ihan varmasti!!! Mukavaa reissua :)

  VastaaPoista
 9. Vastavierailulla ;)

  Voihan mahoton miten kaunis talo teillä onkaan <3 Huokaus! Täällähän mieli lepää <3

  Tuun varmasti kyllä useamminki, melkeen naapureitaki ku ollaan ;D

  Lämpöstä viikon jatkoa =) ..huomiseks taisivat vaan mokomat luvata kauhiaa vesisadetta.. Noh, ihanaahan seki on =D

  T-M

  VastaaPoista
 10. Ilta-auringossa tulee kauniit kuvat ja mukava iltaviileällä ulkona olla. Minä odotan jo hulluna syksynä, tuskin maltan odottaa.

  VastaaPoista
 11. Linda, kyselinkö Porvoosta jotain? Meillä ei oo sinne suuntaa tänä vuonna..pari kesää sitten siellä kyätiin ja ihastuttiin todella :)

  Tingeling-Maija, hei kiva juttu kun tulit vastikselle ja kiitos :) Kyllä näytti hyvälle teidän raksalla!

  Liisa, Voi odotellaan vielä hetki syksyn tuloa :) Mukavaa loppu viikkoa!

  VastaaPoista
 12. No ethän se tosiaan sinä ollutkaan, joka kyseli Porvoon kaupoista! nimimerkit meni itselläni sekaisin (minäkö väsynyt, ei ole mahdollista!;)
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista