9. heinäkuuta 2011

Verstaalla syntynyt penkki

Hip hei! Onnistunut kesäloma reissu tehty ja ihanasti kotiin palattu. Kyllä kotiin on aina kiva tulla, Home Sweet Home :) Teenpä erikseen lomareissusta postausta. Ennen matkaa piti jo tehdä postaus tästä uudesta ihanuudesta minkä sain vilvoitteluterassille.. ja miehen käsistä syntyi verstaalla. Vuosiluku mustalla maalilla maalattu muistoksi penkin pintaan :)


Täällä mittari näyttää jo lähes +30, että hikoilua on luvassa. Mukavaa kesäpäivää!

5 kommenttia:

 1. Hieno vilvoittelupenkki! Ja kiva idea laittaa tuo vuosiluku muistoksi. Täällä kulmalla taitaa myöskin olla melkoinen hellepäivä tuloillaan, siis vielä kuumempi kuin edeltävät päivät. Jos lähtis ruokakauppaan, siellä on ihanan viileää =D

  VastaaPoista
 2. Voi luoja paratkoon mikä luomus!! Mä oon niin kateellinen teidän isännän kätösistä :) Ihanaa viikonloppua kotosalla :)

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava penkki! Mä olen myöskin kovin kateellinen miehesi taitavista kätösistä ;) Lomapostausta odotellessa toivottelen kivoja kesäpäiviä!!

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Todella soma penkki. Kyllä mäkin salaa toivon, että meidän isäntä osaisi loihtia tuollaisia ;)

  Meillä täällä tulikin nyt sateinen päivä, mutta ihan raikasta vaihtelua sekin :)

  Ihanaa loman jatkoa teille <3

  VastaaPoista
 5. Hanni, juu tuo vuosiluku oli ihan kiva idis..mietin aluksi jotain tekstiä mutta tuohon päädyttiin. Täällä nyt helteitä seurasi sadepäivä, ihan mukavaa vaihtelua :)

  Anna, :) Oon kyllä onnellinen kun on noin taitava ukko ;)

  Terhi, Kiitti :) kivoja kesäpäiviä myös teille :)

  Iida Emilia, kiitos :) Täällä myös satelee, ihanan raikasta ulkona! Teille myös ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista