4. marraskuuta 2011

punaista, valkoista, sydämiä ja pussukoita

Moi vaan kaikille!

Kynttilöitä sytytelty niin ulos kuin sisälle. Mikä ihana tunnelma! Ja perjantai, ihana viikonloppu tuloillaan. Nautitaan kiireettömyydestä ja siittä kun iskälläkin vapaata. Juu arki alkoi meillä torstaina kun mies palaili töihin isyysloman jälkeen. Voi kuinka oonkaan onnellinen tuosta ihanasta miehestä, iskästä joka on arjen pyörityksessä täysillä mukana. Oikea aarre :)

Ennen vauvelin syntymää tyhjentelin kankaan jämiä ja niistä syntyi pussukoita sekä sydämiä. Pari kranssia koristin sydämellä myös.


Käväistiin pikku neidin kanssa tänään Tiimarissa. Mitä kaikkea ihanaa siellä olikaan! Askartelu (joulu) tarvikkeita ostelin ja myös nämä sievät tähti tyynynpäälliset, pallolootat ja tuo pakettinauha oli musta tosi kivaa missä lukee Hyvää Joulua. Ostosten alta hieman pilkistää tekeillä oleva tilkkutäkki joulun väreissä.


Tänään iltapäivä oli ihan parhain. 2 rakasta ystävää kera muksujen kävi ihastelemassa prinsessaa. On nuo ystävät korvaamattomia! Rinsessan lisäksi myös äiti sai ystävältä lahjan, Suvi Teräsniskan joululevyn. Taidatte arvata mitä täällä tänään kuunnellaan ;)

Mahtavaa 300 lukijaa kasassa. Toivottelen teille tervetuloa ja vanhoille lukijoille kiitosta myös! Toivotaan, että viihdytte jatkossakin :)

Mukavaa viikonloppua!

12 kommenttia:

  1. Katoin kans noita tähtipäällisiä lehdestä,täytyypä ens viikolla hakea niitä kans!:)
    Ihania juttuja olet taas tehnyt!<3

    Mukavaa viikonloppua!:)

    VastaaPoista
  2. Samaisia tyynyliinoja ihastelin minäkin. Pakko käydä ensi viikolla hakemassa meillekin sellaiset! Toivottavasti niitä vielä on jäljellä, kun ei olleet edes pahan hintaiset. Pitäisi munkin kaivella ompelukone esiin ja ruveta surruttelemaan pussukoita joulukalenteria varten... Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla että miehesi on täysillä mukana kaikessa, saa olla kiitollinen siitä! Meillä myös samanlainen mies ja isä. <3 Siunattua huomista pyhäinpäivää! <3

    VastaaPoista
  4. Ihastuttavan näköinen tilkkupeitto!

    Minä tein ihka ensimmäisen tilkkupeittoni joulun väreissä, mutta nyt kyllä hieman harmittaa, kun kankaat ei ollut ihan sitä mitä olisin halunnut. Haaveissa oli jotain tuollaista kuin sinulla mutta eihän täällä maalla ainoassa kangaskaupassa ollut...

    VastaaPoista
  5. Voi, kuinka kauniita juttuja olet tehnyt <3 Ihana tilkkupeitto! Juuri noissa väreissä tahtoisin tilkkupeitot tyttöjen huoneeseen.

    Tuon soman pilkkulaatikon hankein minäkin viimeksi Tiimarireissulta :)

    Ihanaa viikonloppua! Mukava kuulla, että miehesi on paljon apuna. Meidän iskä on vähän laiskanpulskeaa sorttia, mutta ihana isi kuitenkin <3

    VastaaPoista
  6. Ihania juttuja oota tehnyt ja ostellut :) Mä kans kävin viime viikolla Tiimarissa ja ostin tuota samaista Hyvää Joulua-nauhaa :)

    VastaaPoista
  7. Minä myös ihastelin noita tähti tyynynpäälisiä. Toivottavasti niitä on vielä ens viikolla meijän Tiimarissa :) Mukavaa että miehesi on apunasi, näin meilläkin <3

    VastaaPoista
  8. Ihania ompeluksia.
    Mulla on ihan sama väripaletti: punaista ja valkoista. Ja ihan samannimisessä kaupassakin ollaan asioitu :o)

    Mukavaa viikonloppua!
    -kisu

    VastaaPoista
  9. Eikösta lapset tuokki niin palajon lissää ihanaa enerkiaa :)

    VastaaPoista
  10. Varmasti viihdytään. Ihania sydämiä, kransseja, pussukoita olet tehnyt. :)

    VastaaPoista
  11. Liityin joku aika lukijaksi, nyt oli paremmin aikaa tutustua blogisi sisältöön. Upea koti teillä, niin kauniisti sisustettu! Ihania käsityö- ym. ideoita :)

    Oletko painanut itse noihin pussukoihin tekstit? Jos niin käytitkö samaa menetelmää mitä kankaan painanta ohjeessasi?

    VastaaPoista