29. joulukuuta 2011

Alemyynnit..

Voi mahoton! Nuo alemyynnit ei sitte oo olleskaan mua varten! Tulin taas kerran siihen tuolokseen eilen :D Päätin ottaa riskin ja lähteä pyörähtämään kaupungilla väen tungoksessa jossa ihmiset tuuppivat toisiaan ja hyvä kun ei tappele tuotteista :) Jo parkkipaikan etsiminen on työlästä..huh! No sain auton parkkiin ja pyörähdin Blossomissa. Sitten päätin lähtä takaisin kotiin ja palata kaupoille alejen jälkeen :D Aikaa alennusmyynneissä meni ehkä 20min :)

Nisse-poika lähti kotiin odottelemaan ensi joulua. GG:n tähtipyyhe ja Mailegin pikkuruinen rumpu lähtivät myös matkaan. Kaikki joulutuotteet olivat -40%.


Meille kotiutui tänään postista myös jotakin muutakin uutta, osatkos arvata mitä? Pikku vinkkinä annan, että se tarpeellinen kapistus on musta. Juu ja on varmasti kovassa käytössä ja on tarpeellinen myös bloggailussa :)


Nyt me lähtää ystävän kanssa käymään vieruskaupungissa Blossomin varaston penkojaisissa, jippii! Hei ja ihan yssikseen lähen.. vauveliki jää iskän ja isoveljien kans hetkeks.
Iltoja vaan kaikille :)

15 kommenttia:

  1. Eipä ole ale-myynnit munkaan juttuni ;). Enkä nyt tässä flunssassa ole mihkään päässytkään. Hyvä, että kuitenkin jotain tarttui Alesta käteesi. Sitten on mukava taas ensivuonna niillä joulukotia koristaa :)

    Kiva, kun saat ystävän kanssa lähteä kaksin pikku reissulle! Mukavaa iltaa sinnekkin!

    Ps: Kauniita kuvia <3

    VastaaPoista
  2. En ole ale-myyntejä ehtinyt edes ajatella, kun lähdin heti välipäiviksi töihin ja työpäivän jälkeen on mehut puristettu muijasta sen verran hyvin, ettei energiaa aleihin riitä. Missä tuollaiset Blossomit sijaitsee? Kivoja löytöjä!

    VastaaPoista
  3. En myöskään tykkää käydä ale-ostoksilla! Sitäpaitsi oon sitä mieltä, että ainaki vaatekaupoissa ne hakee joitain rytkyjä takahuoneesta aleen ja vie ne kivat pois... En koskaan löydä mitään ihania juttuja alesta!
    Ei mitään hajua tuosta mustasta esineestä!!! Kamera???

    VastaaPoista
  4. (Onneksi) remontti on pitänyt niin kiireisenä, etten ole alekaupoille edes ehtinyt! Mutta nyt iski kyllä sellainen fiilis, että huomenna voisi ihan varovaisesti käydä kauppoja kurkkimassa! :D

    VastaaPoista
  5. Voi mä tykkään alennusmyynneistä. Ja onneksi ei ole ollut kamala tungoskaan, eikä vihaisia ihmisiä. :D Löysin kans toissapäivänä Blossomista mailegin nissen, puisen adventtipossun, neljä pientä rumpua, pöytäliinan, koristesydämen ja tuon saman greengaten pyyhkeen. Tänään sitten löysin Aukiasta ihanan Vilan takin ja mekon. :) Oliko se Blossomin varastomyymälä tosiaan auki? En nähnyt missään mainosta. Huomenna huristelen sinne samantien, jos näin on. Kiitos siis vinkistä. :D <3

    VastaaPoista
  6. Minä kävin eilen alemyynneissä, mutta luovutin aika äkkiä..kun ihmiset suunnilleen repi käsistä vaatteita mitä ajattelin mennä sovittaan..huh ei oo munkaan juttu!

    Mukavaa loppuvuotta<3

    VastaaPoista
  7. Tiistaina kävin myös alea kattomassa ja en ostanu mitään, en jaksanu, eikä oo joulun jälkeen rahaakaan. Olis kyllä Biancossa ollu hyvä tarjous, 2 kengät yhden hinnalla ja löytyi kivat kengätkii, mut niitä toisia ei löytyny:(. Sinulle on postissa tullu joko kamera tai kannettava, olinko oikeassa???

    VastaaPoista
  8. Minä kyllä rakastaisin alennusmyyntejä, mutta aina joulun jälkeen lompakko ammottaa tyhjyyttään;) Onkohan sinulle tulossa uusi kamera?;)

    VastaaPoista
  9. Hei, me näköjään asutaan lähekkäin. Varastonpenkojaiset on mun kotikaupungissa :)
    Itse tein sieltä tosi paljon löytöjä :)

    VastaaPoista
  10. Alemyynnit on jäänyt tähän asti välistä munkin kohdalla... Milloin nuo varastonpenkojaiset loppuu? Asustelen kohtuullisen automatkan päässä myös! ;)

    VastaaPoista
  11. Mäkään en vielä ole jaksanut raahautua alemyynneille - tietäen että parhaat on viety jo välistä :D
    Mukavia shoppailuja!

    VastaaPoista
  12. Iida Emilia, Pikaista paranemista <3

    Intianminttu, Blossom löytyy Kokkolasta ja Pietarsaaressa, Vaasassakin taitaa olla jos en ihan väärässä ole. Ihanaa tavaraa löytyy kyllä noista puodeista!

    Marika, Juu mä en kyllä oikein kans löydä aleista vaatteita..yleensä kaikki löydöt on kyl normi hintasia :) Hyvä veikkaus ;)

    Saara, remppa tsempit täältä :) Ja mukavaa alereissua!

    naana, juu on se tänään ilmeisesti vielä. Fb:stä mä näin ilmotuksen ja tuo eile iltanen oli fb-fanittajille :) Olipa kiva kun jätit viestiä, usein ajatellu mitä teille kuuluu :) Ooksä laittanu uutta blogia?

    Arja, oikein mukavat loppuvuoden päivät sulle myös :)

    Villa Brickyard, juu totta, että joulun jälkeen on lomspa melkosen tyhjä :/ ja kun odottee tässä sitä ainaista tammikuista laskunippua..huh! Hyvä veikkaus ;)

    Heidi, niin totta tuo rahapuoli :) Hyvä veikkaus ;)

    Mia, mä ajattelinki kun luin sun blogia, että taidat olla P.saaresta :) Eilenkö olit illalla myös? Oli pikkusen verran porukkaa :D Hyviä löytöjä tein myös :)

    Tiina, fb:s oli tuosta Blossomin jutusta ilmotus..olikohan se vielä tänään ja ehkä maanantaina jos en ihan väärin muista. Kannattaa käydä kyllä!

    Jasmiina, juu voi olla, että ne parhaimmat menee nopsaa päältä..

    VastaaPoista
  13. Ok, kiitos paljon tiedosta. :) Juu, työn alla on uusi blogi, ilmoittelen sitten. :) Oikein ihanaa, siunattua uutta vuotta. <3

    VastaaPoista
  14. Löysin minäkin Kokkolan Blossomista ale-joulutavaraa, samoin Zinnasta.
    Anttilasta löysin aleverhokappoja siskojen lapsille, pitsikuvioisia käsipyyhkeitä ja joulukoristeita.
    Suomal. kirjakaupasta lähti vino pino alekirjoja mukaani, nyt en enää uskalla mennä kauppoihin kun aina on isot kantamukset kotiin!
    Olen ollut ruuhkattomaan aikaan liikkeellä, muuten olisikin jäänyt ostokset tekemättä.
    Vaatteita en ole ostanut, KappAhlissa oli juuri syksyllä ostamani vaatteet alessa...
    Olis kiva käydä joskus tuolla varastomyynnissä! Oikein onnellista ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  15. Eilen olin ja tänään hain vielä yhden jututn mikä jäi vaivaamaan :)

    Meitä ei montaa ollut jotka suomea puhui, olit varmasti sitten joku niistä :) Olisi ollut kiva moikata!

    VastaaPoista