11. joulukuuta 2012

Kodin sydän

Iltoja!

Ihan ensimmäiseksi hirmuisesti kiitoksia edelliseen postaukseen kommentin jättäneille. Vallan häkellyin kommenttien määrästä sekä laadusta :) Hyvä juttu jos ette järkyttyneet ;)

Jouluiset värit ovat hiipineet ympäri kotia. Ripaus punaista, valkoista ja harmaata niinkuin perinteisesti. Muutamia kuvia kodin sydämestä miltä näytti itsenäisyyspäivällä. Nyt lasipurnukat on alkaneet täyttyä pikkuleivillä ja muilla herkuilla :)


Huomasitte ehkä, että keittiössä on myös tapahtunut pieniä muutoksia. Keittiönpöytä on kääntynyt toisinpäin sekä miekkonen näpersti söpöisen pienen ikkunalaudan ikkunoiden alle johon mamma sai laittaa joulukyntteliköt. Aika söpö vai mitä? Ja ihanaa, että sain ostaa nuo kauan haaveilemani kyntteliköt! 


Miten teillä jouluvalmistelut sujuu? Mulle meinasi maanantai aamuna iskeä ressi kun tajusin miten lähellä joulu jo onkaan. Tykkään kovasti touhuta, laittaa ja hääräillä. Suunnitelmia on aina monenmoisia mitä tahtoisi tehdä ja mielellään tekisi jos aika antaa periksi. Toisaalta tuleehan se joulu vähemmälläkin mutta tämä pieni hössötys ja kiire ehkä kuuluukin jouluperinteisiin. 

Miten sinä; hössötätkö vai otatko rennosti ilman hössäämistä? Eilen leipastiin lasten kanssa pikkuleipiä ja tänään valmistui omatekoinen sinappi (ihka ekaa kertaa) ja tehokkaan kaupunkikierroksen kävin myös joulupukin apulaisena joten enään muutamia juttuja puuttuu. 


Glögiä hörppien ja joulumusaa kuunnellen toivotan teille mukavia joulupuuhasteluja!

15 kommenttia:

  1. Illalla tulee tunnelmallisia kuvia <3
    GreenGaten kipot on sievästi rivissä, kauniita kuvia muutenkin.

    Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  2. No voihan, ompa kivan näköistä!! Tiiä mikä mulle iski mutta vielä eilen ajattelin pysyä hyvin minimaalisessa joulussa, tänään asiat alkoivat kuitenkin rönsyillä. :) Hihih.

    En muista kommentoinko edelliseen kirjoitukseesi, mutta kuvat ovat todella kauniita ja niin olivat myös mallitkin!:)

    VastaaPoista
  3. Ihastuttavan näköistä teidän keittiössä, tulee hyvälle mielelle näitä kuvia katsellessa :)

    VastaaPoista
  4. Kauniilta näyttää jouluisessa kodissasi !
    Minä olen todellinen joulu-hössö. Tänä vuonna hössötykset jäävät, koska meidän kodissa korjataan vesivahinkoa.
    Kivaa viikkoa !

    VastaaPoista
  5. Täällä on niin ihania kuvia ja juttuja kun en ole ehtinyt missään käydä kurkkimassa. Ihana lahja tuo kuvaus ja oikein kauniita joulukuvia. Minulla ei ole koskaan ollut joulu näin hakusessa kuin tänä vuonna. Über-jouluihmisenä minulla on yleensä ollut kaikki lahjat hankittu tähän mennessä, mutta tänä vuonna en ole vielä yhtään hankkinut. Koti on mullin mallin ja tuntuu että ei ole aikaa mitään tehdä. Ja tosiaan, joulu on jo ovella! Ihan järkyttävää! Näköjään viimeisen viikonlopun varaan jää paljon tekemistä. :) Mutta teillä siis hyvällä mallilla joulu!

    VastaaPoista
  6. Voi kun näyttää ihanalta ja jouluiselta teidän kodissa!

    VastaaPoista
  7. Onpa kaunista ja ihanan jouluinen tunnelma teidän keittiössä :)
    Ihana blogi!

    VastaaPoista
  8. Ihania jouluisia kuvia! Minä en ole ihan hiveästi jouluihminen. Koristelen kyllä kodin, ostan lahjat ja teen muutamia joulukarkkeja (lähinnä suklaan sulattamista vaativaa hommaa). Lahjat hankin kerralla koska vihaan tungosta, ennemmin pähkään kotona ja teen sitten kerralla täsmäiskun.

    Nautin joulusta kyllä, mutta koetan vähentää hössötystä. Saan itselleni aikaan vaan stressin ja se tuskin on tarpeellista :)

    VastaaPoista
  9. Kaunis keittiö! kyllä mulla jää hössötykset väliin :)

    VastaaPoista
  10. Todella kaunis tuo ruokailutila ja siihen sopii nuo kyntteliköt täydellisesti. Muutenkin siellä on ihanan joulusta <|:{)>

    VastaaPoista
  11. Ihanan näköistä teillä! Ja kaunis olet kolmekymppiskuvassa, hieno lahjaidea!

    Minä olen vuosia sitten päättänyt etten stressaa joulusta, vaikka jounajasta pidänkin. En stressaa myöskään tänä vuonna. Suurimman osan joulusta olen töissä. Kotia kyllä laittelen mielelläni; jouluun kuuluu punainen. Kynttilöitä, liinoja, matot, verhot yms... Vihaan viimehetken ruuhkaa kaupoissa, joten joululahjat (ja myös useampi synttärilahja) on hommattu jo parisen kuukautta sitten. Onpahan aikaa jouluna nauttia ja rentoutua. Niin, ja piparit leivoin tänään. Joulutorttuja on tehty jo muutaman kerran.

    Iloista ja tunnelmallista joulunodotusta! :)

    VastaaPoista
  12. Voi vitsi miten huvittavaa: just eilen vai toissapäivänä sohvalla istuskelin ja katselin ruokailuerkkeriin päin, mietin, että saiskohan niihin ikkunoihin viriteltyä ikkunalautoja. :) Keittiöön haaveilen, mutta se ei onnistu. Samoista kyntteliköistä haaveilin jo viime jouluna :)

    Pitäs kyllä päästä kurkkimaan teidä joulun odotusta, mutta jospa viikonloppuna tai ensi viikolla <3

    VastaaPoista
  13. Aina pitää fiilistellä, sitten näperrellä, hössöttää ja stressata välillä että voi nauttia sitten jouluna täysillä ihanasta rauhallisuudesta ja kiireettömyydestä :) Ihanaa joulunodotusta sinne kauniiseen kotiin :)

    VastaaPoista
  14. Kiitos teille kommenteista <3 Ihanaa joulun odotusta myös teille ihanille!

    VastaaPoista