25. maaliskuuta 2013

Arvottu on

Moikka!

Aurinko armas on meitä taas hellinyt tänään! Kevyesti saa muutaman tunnin pihalla kulumaan nauttimalla keväästä! Kanervat, havut ym. sai tänään kyytiä ja pajunkissat pääsivät tilalle koristamaan kesähuonetta sekä terassia. Ai, että mä rakastan kevättä!

Vihdoin saatiin arvottua myös blogin puolella. Keskimmäinen muru toimi blogin arvonnassa onnettarena ja voittajaksi tuli..  Marika kommentilla: 
Ehdottomasti myös kaikilla kolmella mukaan :) Ihanat värit palkinnoissa! Pitääpä käydä tsekkaamassa nettikauppa! Onnea onnea! Laittelehan mulle sähköpostilla yht.tietosi.


Kiitän ja kumarran jokaista arvontaan osaallistujaa! Sekä lämmin kiitos ihanalle Happy Mondaysille joka palkinnot lahjoittivat :)

Ei auta kun mennä iltahommiin, että saa konkkaronkan ajoissa pehkuihin ja saa nauttia hetken hiljaisuudesta ;)

10 kommenttia:

 1. Oooh! Täällähän odotti ihana yllätys ;)

  VastaaPoista
 2. Mistäköhän mä tänne päädyin? :) En enää muista, mut kiva kun päädyin. :) Arvontasi missasin, mut seuraavaa odotellessa. :D Munkin blogissa on arvonta meneillään, ja palkinto saattaisi olla sinunkin tyylisesi...tervetuloa osallistumaan jos kiinnostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kun päädyit ja lämpöisästi tervetuloa <3

   Poista
 3. Hei, tajusin vasta, että sinähän olet nonnukka;D
  En ole uusi lukijasi, olen ollut ennenkin;), mutta vaan pitkän aikaa poissa kuvioista... Olin ennen Hetkien Kauneuden emäntä (en tiedä muistatko enää, sitä ennnen Elämän Helminauhan emäntä), nyt uudella blogilla:) Kurkkasin vaan vähän blogimaailmaan ja törmäsin blogiisi ja pidän siitä - edelleen...;) Paljoa täällä en ehdi nykyään kierrellä, mutta yritän postailla sitäkin useammin:) Niissä muutamissa blogeissa, joissa olen lukijana, yritän käydä aina silloin tällöin, vaikka olen nykyään laiska jättämään kommentia:(
  Oikein ihanaa kevättä!!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi muistan toki :) Moikka moikka pitkästä aikaa :) Tiiätkö sama mulla..jotenkin niin laiskistunut kommenttien jättöön..harmillista! Ihanaa kevättä <3

   Poista
 4. Onnittelut voittajalle! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista