29. maaliskuuta 2013

Pääsiäis iloa!


Hyvää huomenta ja mukavaa pitkän perjantain aamua! 

Toivottavasti olette saaneet löhöillä ja viettää kiireettömän aamun! Niin täällä tehdään..lötkötellään pyjamissa ja pelaillaan lautapelejä kahvia hörppien :) Ihana tietää, että tämmöisä aamuja on luvassa muutama lisää! Huomen aamulla tokikin on varmasti tunnelma katossa ja jännitys ilmassa kun pikku trullit lähtevät liikenteeseen :) Täällä meilläpäin siis virpomisjutut on vasta huomenna. 

Meidän viime vuoden pikkutrulli osaallistui myös trullikilpailuun ja olisi ihana jos kävisit antamassa äänesi TÄSTÄ linkistä Ellen trulli (nr 13) pieni neiti jolla raitaessu päällä jossa sydän. Kiitos jos äänestit <3 Jännä katsoa tuota kuvaa kun meidän pikku neiti oli vuosi sitten pieni vauva ja nyt jo touhukas taapero :)

Huomaatteko meidän pöytävanhuksessa mitään erilaista? Katsokaapas tarkasti..


Miekkonen teki laatikon pöytään. Pöydässä on ollut laatikon paikka kun alkuperäinen mennyt rikki. Nyt siinnä on uusi tilalla. Väriä mietitiin, että jos yrittäisi löytää pöydän värisen mutta mun mielestä tuokaan väri ei ollut hullusempi joten jää varmaan tuon väriseksi. Voi olla, että pöytä päätyy kesällä ulos jos raaskin sen sinne viedä :) Monenlaisia pihaideoita jo mielessä!


Oikein ihanaa ja rentouttavaa pääsiäistä teille! Nautitaan ja herkutellaan eikö niin. Ja suklaamuniahan ei voi syödä liikaa :)


18 kommenttia:

 1. Täälä samanlaista aamua vietetty,lokoisasti laiskotellen,ilman minkäänlaista kiirettä...ihanaa :).Auringon helliessä meitä on mukava aloitella pääsiäisen pyhiä.

  Kaunis pöytä ja tuo nurkkaus muutenkin niin herkku <3

  Oikein kivaa ja herkullista pääsiäistä teijän perheelle :)
  PS.niin ja käyn oitis antamassa ääneni ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana trulli! Ääni annettu!
  Aurinkoista pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ja rentoa pääsiäistä teille! Täällä samanlaiset suunnitelmat... :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa ihanalta aamulta...meillä täällä meinaa perheen hermot kiristyä, kun pakataan viimeisiä tavaroita. Näin meillä tahtoo olla aina ennen reissuun lähtöä, kyllä se onneksi pian autossa helpottaa :)

  Ihana tuo pikkupöytä ja asetelma siinä päällä...niin kaunista että...

  Ihanaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
 5. Meilläkin yhdestä pikkupöydästä puuttuu laatikko, on puuttunut jo silloin kun se oli mun huoneessa lapsuudenkodissa. Mutta se on toiminut ihan hyvin niin että aukko on seinää vasten :D
  Ihanaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Täälläkin vietetty samansuuntasesti aamua, mutta nyt kyllä tuo huikaseva aurinko kuttuu lenkille. Pikku noita kyllä äänensä ansainnu...Ilosta pääsiäistä sinne koko perheelle :)

  VastaaPoista
 7. Me nautimme nyt samanlaisesta pääsiäisen kiireettömyydestä :) Ihana aurinko ja pyhäpäivät!
  Kauniita kuvia ja aivan ihastuttava pikkupöytä laatikkoineen. En ehkä itsekään maalaisi laatikkoa, sillä kaunis se on noinkin, tuo vähän särmää :)
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 8. Rauhalliset aamut on ihania!
  Minun aamu on mennyt leivonnan merkeissä, mutta toisaalta se on se minun tapani rentoutua. Nyt ollaan lähdössä meren jäälle kävelemään. Mukaan pakataan makkaraa, leipää ja juotavaa. Toivottavasti löydetään hyvä grillauspaikka jostain rannan läheltä :)

  Oikein hyvää pääsiästä myös teille!
  Pikkutrulli oli kyllä ihana <3

  VastaaPoista
 9. No jopas, tulipas hieno laatikko :) Olet taitava.
  Oikein ihanaa ja aurinkoista pääsiäislomaa teille.

  VastaaPoista
 10. Ihastuttavaa Pääsiäistä sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 11. Ompas söpö noita:) Ihana on tuo pöytä ja hylly sen yläpuolella ja kaikki ne ihanat tavarat:)

  VastaaPoista
 12. Onnistunut pöydän uusi laatikko. Täytyy mennä äänestämään pikku-trullia <3

  VastaaPoista
 13. Aivan makea! Hei, ootko itse ommellut nuo tildan pääsiäispupuset? :) Ovat niin suloiset tuolla nurkassa eri tasoissa :)

  VastaaPoista
 14. Voi sulla on niin kätevä miekkonen, ihana tuli <3

  Mä niin ihastelen aina teitin kuvia. Kauniita kertakaikkiaan. Tilasin itselleni keittiöön kans vastaavanlaisen astiahyllykön. Kunhan se tulee postissa, niin alan siihen keräilemään kauniita astioita. Kiitos taas inspiksestä :)

  Mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
 15. Kyllä on söpö nurkkaus <3 Tuollaisen kokonaisuuden ottaisin mieluusti meillekin :)

  VastaaPoista
 16. Kauniita kuvia. Ja erittäin kaunis on lautasteline, jossa gg ihanuudet ovat.

  VastaaPoista
 17. Todella suloinen tuo keittiön nurkkaus! Ihana vanha pöytä laatikkoineen, ja niin kauniita astioita ym, ym <3 Silmiä hivelevää ihanuutta!

  Leppoisia pyhän jatkoja! :)

  VastaaPoista