6. maaliskuuta 2013

Onnellisuus

Heippa!

Tänään on kuulkaa ollut mielettömän ihana päivä! 

Aamulla käytiin moikkaamaassa rakasta ystävää ja kurkkimaan hänen uutta kotiaan pienen tupari lahjan kera. Kotia joka oli juuri niin kaunis kun arvata saattoi. Olen onnellinen ystävän puolesta kuinka hän on onnellinen uudessa elämän tilanteessa. Se onnellisuus joka hänestä hehkui ja näkyi kilometrien päähän :) Ja kuinka hyvä olo oli ystävän seurassa olla pitkästä aikaa. Vaikka edellisesta tapaamisesta oli liian pitkä aika tuntui kuin ei oltaisi päivääkään toisista erossa oltu.

Mulla on usein huono omatunto siittä, että rakkaiden ystävien tapaaminen siirtyy kun on niin kiire. Tuntuu niin pahalta kun antaa tuolle kiireelle vallan eikä muka ole aikaa. Nyt olen päättänyt, että niin kiire ei olo ettei ehtisi ystäviä tavata.. jostakin sen ajan ajoin taikoa vaikka väkisin :)  Tämä viikko on erityisen mukava siittä, että ystävien tapaamisia sisältyy viikkoon monta!
 

Pari viikkoa sitten myös mun korvaan kuiskuteltiin ihania vauvauutisia <3 Ja maanantaina meidän lapset sai uuden serkun, ihanan niin suloisen pienen neidin jota mun oli eilen pakko käydä jo vähän nuuskuttaan <3 Onnellisuutta kaikki tämä. Ja tietenkin näiden elämän onnellisten asioiden lisäksi myös surullisuuttakin mahtuu kuvioihin. Elämän kirjavuutta tämä kaikki ja kaikella varmasti oma tarkotuksensa.

Illan kruunasi vielä niiin ihana ja ikimuistoinen Jonne Aaronin keikka. Voi vitsit miten upea tunnelma, biisit ja se iiiiks kaikkinensa ihana Jonne! Mä olen niin fiiliksissä kyllä. Ja tämän keikkaillan vietin mun toisen rakkaan ystäväni kanssa kun sisko jonka kanssa oli tarkoitus mennä ei lumimyräkän vuoksi päässyt sinne tulemaan. Kiitos sinulla myös N seurasta <3 Voisiko kivempaa päätöstä päivälle olla? 
Ja ystävät jos täällä käytte - olette maailman tärkeimpiä <3  Ja te lukijat myös olette ihania :) JA lupaan, että arvontaa tulossa kun mielettömön upea 600 lukijaa on kasassa ja iiks sehän on jo aivan pian! 

Nautitaan hetkestä tästä ei murehdita huomista (vaikka mä olen maailman 
kovin murehtia oikeesti ;) )!  Nyt painan pään onnellisen tyynyyn ja toivon, että huominen päiväkin toisi mukanaan kivoja juttuja! Ainakin siivousta luvassa on meinaa talo kuin pommi olisi räjähtänyt ;)

 Kauniita unia!

13 kommenttia:

 1. Onpas päiväsi ja viikkosi ollut ihania asioita täynnä, kyllä se piristää ja antaa voimaa <3

  Kaunis tuparilahja a aatusti kauniiseen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Ihanat mukit! Ostin juuri viimeviikonloppuna elämäni ensimmäiset greengaten mukit ja rakastuin niihin valtavasti :)

  Olen aika kova murehtimaan, mutta lapsen myötä olen myöskin oppinut nauttimaan hetkestä. Ystävät on tärkeitä ja perhe, niistä on onnellisuus tehty!

  VastaaPoista
 3. Ihanan onnellinen postaus! Ystävät ovat parhautta <3
  Onnittelut vauva-uutisista, ja Jonnen keikasta! Mieletöntä :))

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus <3.Elämän onnea,ihan parasta!
  Nauti päivästä ja sen fiiliksistä vielä piiitkään :)

  Itellä sama juttu ystävien kanssa,ihan liika harvoin tulee nähtyä :/.Monen monta ihanaa ystävää asuu aivan liian kaukana,satojen kilsojen päässä,mikä vielä osaltaan haittaa tapaamista.Mutta sitte ku tavataan on se sitäki kivempaa :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis postaus :-) Ihana oli lukea! :-)

  Oletko mistä löytänyt ihanat GG mukit? :-)

  VastaaPoista
 6. Toivotaan paljon lisää noita onnellisia päiviä! Jonne... oih :))

  VastaaPoista
 7. Ihana päivä sinulla ollut, ihan kaikkinensa. <3
  Meillä on ikävä kyllä vaan sairasteltu, mutta josko pikkuisen nyt alkais menemään parempaan päin, toivottavasti.
  Niin totta kirjoitit ystävistä. Kuinka helposti arjen kiireet vie aikaa ja tapaamiset unohtuu.
  Ihanaa tätäkin päivää sinulle! Täällä paistaa onneksi nyt aurinko ja se jo saa mielen niin iloiseksi! :)

  VastaaPoista
 8. On onni omistaa ystäviä...varsinkin heitä, joiden kanssa tavatessa tuntuu, ettei erossa olla oltukkaan....minäkin omistan sellaisen♥

  VastaaPoista
 9. Onnellisiä päiviä lisää :) Harmi vain, että ne surutkin kuuluvat elämään vaikka aina ei siltä tunnukkaan :(

  VastaaPoista
 10. Ihanan lämminhenkinen ja onnellinen postaus! ♥
  Mukavaa naisten- ja siivouspäivää!

  VastaaPoista