20. maaliskuuta 2013

Tyttöjen juttuja

Moikka!


Ei voi todeta kuin, että kyllä tytöt on tyttöjä ja pojat on poikia jo pienestä saakka. Meidän pikku neitonen on nyt jo ihanan innostunut tyttöjen jutuista! Vaatteiden vaihtelu, sovittelu on mukavaa. Millon jalassa pitää olla kumpparit, milloin ballerinat. Välillä päässä on oma lakki ja joskus veljienkin :) Tukasta pitää löytyä pinnejä ja pompuloita. Mekot ja tunikat sekä leggarit on ihan lemppareita niin äidistä kuin neidistäkin ;) Mikä ihana shoppailukaveri hänestä tuleekaan! Pojat meillä inhoaa ylikaiken kierrellä vaatekauppoja!
  

Lastenvaatteet on sisustelun lisäksi mun toinen heikkous. Mikä ihanampaa kun shoppaila muruille vaatetta ja pukea heitä nätisti! Pojilla saa olla reippaasti väriä vaatteissa ja neidille tykkään pukea hempukampaa!  Neidin tärkeimmät puuhat sunnuntai aamulta.. testailla uusia vaatteita ja lukea sisustuslehteä. Se johtuu geeneistä, kai? :) 


Viime lauantaina vietettiin tyttöjen päivää :) Tupa täynnä ihania naisia, ystäväni esittelemässä Pompdeluxin ihanuuksia, herkkuja ja mukavaa oloa söpöjen vaatteiden parissa! Kiitos vielä vieraille sekä esittelijälle!


  
Pompin vaatteet on juuri kuin meidän(kin) neidille tehtyjä! Pidän kovasti heidän vaatteistaan. Nyt toki kevätmallistossa olevat vihreä, keltainen ja oranssi ei ollut ollenkaan mun juttu. Mutta muut värit oli tosi kivoja! Harmiksi aika paljon oli loppunut jo kokoja mutta onneks vaihtoehtoja löytyi ( heh vähän liiaksikin). Onneksi yhden "pakko saada" vaatesetin tilasin ystäväni kautta jo ennen kutsuja ja hyvä niin sillä kyseinen housu olikin loppu. Pojille lähti myös tilaukseen paidat. Heille tykkään ostaa paljon Blingon vaatteita juuri värien, ihanien ja kestävien materiaalien vuoksi! Jopa collegehousut kestää kovaakin käyttöä sekä kulutusta!


Kutsujen emäntä pähkäsi vaikka kuinka kauan mitä tilaa.. Kuvan paita lähti tilaukseen, samoin neidille farkut sekä sadeasu. Kuvassa neidin päälle oleva Mia takki lähti tilauksiin meidän neidolle vaalean värisenä. Aika söpö kauppatakki!

Harrastatteko te kotikutsuja? Kevään pompit, Blingot, Silver Junglet  ja Me&I nähty? 
Ei muutakuin oikein ihanaa aurinkoista päivää!

Ps. Laittelin kirppistelyä puolelle muutamia meille ylimäräisiä juttuja! 

16 kommenttia:

  1. Mulla on Pompin kutsut ensikuussa ja nyt alkoi jännittämään onko silloin enää mitään jäljellä :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania nuo tyttöjen vaatteet! Niitä pääsee vain kaukaa ihailemaan, kun omat ja sukulaisten lapset poikia ;)

    VastaaPoista
  3. Mannekiini on kyllä suloinen...suloisempi...suloisin♥

    VastaaPoista
  4. Voi kuinka pikkuneiti on SULOINEN <3 Herkullinen kakku!

    VastaaPoista
  5. Ihana murunen! Mä olen käynyt läpi Meandin ja silver junglet tältä keväältä :)

    VastaaPoista
  6. Ihana muru sielä. <3

    Vielä en tiedä onko tytöt ja pojat erilaisia. ;) Mutta todella tyytyväinen on meidän neiti ollut syntymästä asti. Ei "turhasta" itke. Yötkin nukkuu hyvin, max kerran herää yöllä, yleensä nukkuu koko yön. 26 päivä tulee jo 4kk. <3

    Ihanaa kevättä teille! :)

    VastaaPoista
  7. Tyttöjen jutut on niin ihania! olen tällä hetkellä työharjoittelussa vaatekaupassa ja pienille tytöille olisi vaikka mitä ihanaa! Mutta kun ne omat pienimmät on poikia ja tyttö jo teini, jolla on ihan oma makunsa...

    VastaaPoista
  8. Blingo-kutsuilla kävin, mutta muita ei ole vielä kohdalle osunut tälle keväälle. :)

    Mutta se piti sanomani, että aivan hurjan herkullisen näköinen kakku tuossa kuvassa. Niin kesäinenkin, että tuli ihan hyvälle mielelle. :)

    VastaaPoista
  9. Voi hellanlettas mikä Señorita kuvassa lukemassa lehteä!! Lähetäppä JDL:ing toimitukseen sulostuttamaan toimituksen päivää... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta :) Tuo täytyi toteuttaa ja kuva lähti matkaan mailitse pari päivää sitten :)

      Poista
  10. Löysinpä kauniin blogin!:)
    Heti lukijaksi klikkauduin;)
    Jos haluat, niin tervetuloa poikkeamaan kylässä...:)
    Mukavaa alkavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  11. Ihana kun oletta käyneet :) Ja uusille lämpimästi tervetuloa <3

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia :) Haluaisitko laittaa myös tuon herkullisennäköisen kakun ohjeen meille lukijoillekin!

    Aurinkoista viikkoa,
    Sandra

    VastaaPoista
  13. Kiitos teille <3 Jaan kaakku ohjeen piakkoin :)

    VastaaPoista
  14. Voi ei unohdin kutsusi, olisin niin halunut tulla :( Laitathan kutsua seuraaville. Jos ystäväsi haluanee lisää esittelypaikkoja kokkolaan, niin tietoni saa hänelle luovuttaa :)

    VastaaPoista