8. huhtikuuta 2013

Kesän kaipuu..

Auringon paistaessa kesän kaipuu on kova. Viime kesän valokuvia täytyi katsella ja huokailla. Ihania muistoja! Maltan tuskin odottaa, että tulppaanit alkavat kukkimaan ja omenapuut.. ai että! Mikä parasta se kaikki on vielä edessä :) Mutta ensin nautitaan keväästä! Tämäkin on mun lemppari vuodenaika. Itse asiassa en osaa sanoa mikä vuodenajoista olisi paras..pidän kaikista jokaisessa omat hyvät puolensa!

Joko te odotatte kesää? Vaikka blogini ei ole lainkaan vaate blogi pakko taas muutamista ihanuuksista laittaa kuvia! Lastenvaatteet on mulle vähän sellanen juttu mitä sisustus.. Intohimoksikin voisi ehkä kutsua :) Me ollaan testailtu jo kesävaatteita.. nämä ihanuudet meidän neidille olen tilannut Blingolta. Ja jos näitä tai muita ihanuuksia itselle tai lapsille tahdot niin sähköpostilla minun kautta näitä saa tilattua! 

Kyseistä valkoista Ida tunikaa, Leo legginssejä sekä huippua leopardihuivia olen myynyt aika monta :) Ja kaunishan tuo setti on kuin mikä <3 Huivi mikä neidillä on kaulassa on kolmihuivinmallinen eli tosi hyvin menee myös aikuiselle! Itse pidän paljon samaista huivia!



Kesän helteille meille tuli myöskin Blingolta ihana Torun mekko. Eikö ole aika söpöinen tuo myös? Mekon kuosissa seikkailee hauska Benson koira. Ja valkonen pohjaväri..mä niin pidän!


Mutta katsokaas mitkä ihanuudet mulle kotiutui.. Ihka ekat aidot Converset <3 valkoiset <3 Kunpa tiet kuivuis pian niin saisin nämä ihanuudet käyttöön. Mutta millanen takki näiden kans olis kiva?
Vielä yhet ihanuudet oli pakko kuvata.. aika suloiset kumpparit vai mitä? Keskimmäiselle poitsulle hankittu ja nauhat piti olla tuollai eri paria kun Robinillakin kuulemma on ;)


Mukavaa päivän jatkoa! Mä palaan kaappisiivousten pariin!

12 kommenttia:

  1. Täällä nousee käsi pystyyn eli siis odotan kesää ja odotan myös että kevät tulee kunnolla! Koivujen heleä vihreys, sinivuokot, se että voi olla ilman takkia ulkona, haravointi ja ne tulppaanit...
    Minä myös tykkään kaikista vuoden ajoista, mutta keväässä on jotakin erityistä taikaa! Varmaan se on se kun luonto alkaa herätä talven jäljiltä ja joka paikka on kesän odotusta pullollaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, minun piti myös pyytää sinua vierailulle minun blogiini:
      http://talotarinoi.blogspot.fi/

      Poista
    2. Samoja asioita juuri odotan myös minä <3 Kiitos, minä tulen piipahtamaan pikimmiten :)

      Poista
  2. Toi sun malli on kyllä suloisin <3

    VastaaPoista
  3. Ihania lastenvaatteita ja nuo kumpparit <3

    VastaaPoista
  4. Oi sulla on nuo kumpparit mistä oon haaveillu! Ovatko hyvät?
    Robin on tulossa tänne suuntaan keikalle ja arvaa vaan onko pikkusisko intopinkeänä menossa katsomaan ;)

    VastaaPoista
  5. Kivat tennarit! Sulais vaan lumet PIAN! Odotan kesää jo kovasti, olis taas kaikenlaisia suunnitelmia tuonne puutarhaan ja pelkästään terassilla loikoiluakin kaipaa!

    VastaaPoista
  6. Aivan syötävän suloinen setti teidän tytöllä! Pitääpä itsekin kurkata Blingon sivuille. :)
    Ihana blogi sinulla! Jäin heti koukkuun ja lukijaksi tietenkin myös.

    VastaaPoista
  7. Kesää täälläkin odotellaan. :) Saisi jo nuo lumet sulaa pois. Meidän pojalta hajosivat viime viikolla sekä talvisaappaat, että toppahousut, joten nyt ilmat saisi ihan oikeasti lämmetä. Varavaatteilla nyt mennään, kun ei tässä vaihessa enää viitsisi ostaa uusia.

    VastaaPoista
  8. Kyllä, kesää ja kunnon kevättä täällä odotellaan:)
    Tuntuu, että talvi alkaa nykyään aikaisemmin ja loppuu myöhemmin ja sitten hups vaan, on jo kevät;)
    Aivan ihana setti, pikkutytölle on ihana ostaa nättejä kevät/kesävaatteita:)
    Kivaa viikkoa, kyllä se kevät tulee...:)

    VastaaPoista
  9. Niin suloinen tuo teidän tyttönen!
    Ihanat tossut ja nuo saappaat <3

    VastaaPoista
  10. Valkoiset Converset ois kyllä niiiin saatava! Ihanat <3

    VastaaPoista