19. elokuuta 2013

Kaikki on vinksin vonksin..

.. tai ainakin heikunkeikun :) Tämä biisi sopii aika hyvin meidän torpan tunnelmiin juuri nyt! Esikoinen koulussa, keskimmäinen pääsi kummitätsyn kanssa uimaan sekä pitsalle joten me laitettiin neidin kanssa hijat heilumaan! Järjestyksen vaihtoa, huonekalujen vaihtoa huoneesta toiseen, verhon vaihtoa ym. Syys lookkia hiljalleen joka kammariin. 

Iskeekö teille näin syksyn tullessa "ostokiima"? Heh, ai kauhee mikä nimitys kaverilta oon tuon nimen bongannut hän tuumi näin aina kun pääsee Ikealle ;) Mun tekis mieli ostaa sitä tätä ja tuota.. tilata verhoa, lamppua, mattoa ja ihan vaikka mitä! Syksy ja kevät on mulla ne pahimmat ajat tässä.. Nettikauppoja tulee selattua tuon tuosta.. Voi kun sais muutaman satkun tai oikeestaan muutaman tonnin ylimäärästä ;)


Touhukasta viikkoa!

Ja muistakaahan, että FB-sivuillani on vielä perjantaihin saakka ihana GG aiheinen arvonta käynnissä :)

28 kommenttia:

  1. Kyllä se ostokiima meinaa väkisin iskeä päälle...ihan kauheeta :)

    Verkkokaupat on kyllä pahimpia tälleen kotona ollessa...mikä se lie onkaan, että syksyllä iskee se pesälaittovaihe ja joka nurkkaan pitäisi saada uudenlaista ilmettä.

    Mukavia puuhailuja neidon kera <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verkkokaupat on todella pahoja.. ees ja taas tulee selattua ja ihasteltua. Ja katoppa kuin helppo on täyttää ostoskoria ja mennä kassalle ilman ruuhkia ;)

      Poista
  2. Tuttua täälläkin! Minulle pahin on juuri syksy, silloin on niin kiva sisustella kotia uusiksi. Syksyllä tulee oltua enemmän sisälläkin kuin kesällä, joten silloin alkaa jonkinlainen pesänrakennus vaihe uudestaan! :D

    Kivaa viikkoa myös teille! :)

    VastaaPoista
  3. Joo syksyllä kun aletaan olemaan enemmän sisällä, niin kyllä iskee ostokiima :) HYvä nimitys kyllä on. Syksy on aina itselleni ollut jotenkin se uuden vuoden aloitus. Ja mikäs parempaa kuin aloittaa se laittamalla kotia vähän erinäköiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö minusta myös hyvä nimitys ;) Itse koen syksyn samalla tavalla kuin sinä!

      Poista
  4. Ihan huono blogi :) Laita enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä... Niin hyvä tulee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka anonyymi! Tämä mun blogi on tämmöinen välii8n enempi kuvia väliin vähempi kuvia ja väliin enempi tekstiä ja väliin vähempi ;) Tää on mun näköinen blogi enkä taitas enkä tahdo muuksi muuttaa! Joten jos tyyli ei miellytä niin kannattaa varmaan alkaa lueskella muita blogeja ;) Kiitos palautteesta kuitenkin!

      Poista
  5. Kyllä, sisustuskiimaa podetaan täälläkin, lähes läpi vuoden. Kesäisin ehkä hiljaisinta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyl totta, että kyllä sitä on läpi vuoden mutta eniten melkein tähän aikaan vuodesta ;) Kesäisin tulee oltua niin paljon ulkona, että tulee sinne satsattua..

      Poista
  6. Kyllä meinaa iskeä ja just syksyllä sekä keväisin! Kesällä on niin paljon muuta touhua ettei edes kerkeä ajatella ostojuttuja, mutta auta armias kun ilmat viilenevät...

    VastaaPoista
  7. Mullekkin iski tänään, toisaalta edellisestä kerrasta (jos muutamaa PompdeLuxin vaatetta ei lasketa) on pari vuotta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau sullahan onkin pitkä pätkä edelliskerrasta ;) Pompin vaatteiden parissa myös iskee samainen tauti.. auta armias kun ens viikolla on kutsut :D

      Poista
  8. Kotoa löytyy kaikenlaista pientä, mitä on piilottanut jonnekin kaappeihin ja piiloon, verhoja, esineitä jne. Vannon kierrättämisen nimiin ja olen ahkera netti-ja live kirppistelijä. Verkkokaupoista tulee ostettua aika harvoin, koska kaiken omaan silmään miellyttävän ja kotiin sopivan, olen löytänyt täältä meidän suunnalta. Juuri eilen vaihtoivat huonekalut paikkaa ja touhua riitti, mutta lopputulokseen olin oikein tyytyväinen eikä mennyt edes rahaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin samoilla linjoilla! Pelkästään sillä, että vaihtelee tavaroiden paikkoja saa jo ihan uutta ilmettä!

      Poista
  9. Juu-u, tunnustetaan; verhoja on jo syksyksi tilattu ja muutama tyynynpäällinenkin... :D
    Meillä Poitsu sanoi minulle perjantaina kun tulin töistä ja sanoin että minulla on sinulle yksi juttu: Ei ainakaan raijata huonekaluja!! Mistähän arvas... ;D

    VastaaPoista
  10. Samaa vika täälläkin... mieli tekis ostaa kaikennäköistä ja uudistella kaikki:)

    VastaaPoista
  11. Voi miten ihana blogi sinulla,pakko oli jäädä lukijaksi!!! Ehkä huomenna piipahdan facebook sivuillasi. Miehesi on kyllä taitava käsistään, ei voi muuta sanoa! Ja yhdesä postauksessa mietit kotimaisen käsityön arvostusta. Ehdottomasti sitä pitää arvostaa ja osata myös pyytää hinta tekemästä työstä! Terkkuja Heinästä heiluvasta, blogimaailmaan tutustuen näin bloggaajan silmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja lämpimästi tervetuloa <3 Miekkonen on kyllä taitava käsistään ja innokas tekemään jos vain aika riittäisi :)

      Poista
  12. Eikku 20. elokuuta 2013
    Syksyn onnenmyyriä sisustusten maailmassa...
    Sitä se syksy tietää. Hirvittävä vimma uudistaa aivan kaikki kotona ja jos ei ihan kaikkea, niin muutamia kokonaisuuksia pitää hieman muutella. Itseasiassa olen laittamassa alakerran vierashuonetta aivan uuteen kuosiin seiniä, sänkypeittoa ja tyynyjä myöden! Vanha sivustavedettävä sänkykin on hakusessa, mutta ei ole vielä oikea osunut kohdalle.
    Energiat ovat olleet puutarhassa kesän ja rakkaiden ruusujen sekä muiden kukkien parissa. Syksyllä on kiva suunnata ne energiat sisustus- ja remontointipuuhiin!
    Hiljattain sain jo pienen insipiraation... Maalasin kuistilta pienen pöydän ja penkin valkoiseksi. Siitähän se sitten taas jo repesi... Kuistin seinät kaipaavat uuden värin, samoin lattia. Ai niin, kaikki lattiathan oli tarkoitus hioo ja käsitellä koko huushollissa... Meillä se tuntuisi menevän hieman kulovalkean tavoin eteenpäin. Ans kattoo, mitä jouluksi on saatu aikaiseksi! Viimekevät oli hautomisen ja suunnittelun sekä vanhan talon tunnustelemisen aikaa. Nyt alkaa oleen jo ihan pää täynnänsä ideoita ja toteuttaminen alkakoon pikkuhiljaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta yhden homman kun aloittaa niin yks kaks homma laajenee ja laajenee :) Mukavia puuhasteluita sinulle!

      Poista
  13. On juu, ihan kauhea, mutta mies on sanonut viimeisen sanan että vähään aikaan ei yhtään rojua tule sisään, on kuulemma hänenkin kotinsa.. ;) mutta onneksi on nettikaupat, niistä voin tilata puketteja töihin ja sieltä pikkuhiljaa kantaa laukussa pikkujuttuja, mistä mies muka huomaa jos pari uutta GG:tä on kaappiin ilmestynyt.. =D hih hihi hiiiii...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) Toihan on kätevä systeemi toi kun töihin tilaa ;)

      Poista
  14. samat ongelmat täälläkin; pää täynnä ideoita ja uudistushalua, mutta liian vähän resursseja niiden toteuttamiseen - tylsää!
    Mutta ihanaltahan teillä kaikki näyttää! Tämäkin nurkkaus <3

    VastaaPoista
  15. Minäkin blogiasi aina tasaseen käyn ihailemassa... Kaunista teillä on! :) saanko udella mistä tuo ihana tapetti mikä tässä postauksessa on?

    VastaaPoista