15. elokuuta 2013

Puusohva

Moikkis!

Jokin aika sitten tein postauksen kaappi vanhuksesta ja nyt esittelen teille toisen vanhuksen joka hankittiin samalla reissulla. Tätä siis lähdettiin hakemaan mutta kaappi lähti myös extempore mukaan :)


Pitkään olen haaveillut puusohvasta keittiöön. Ja nyt sellaisen vihdoin sain! Mieluisan mallinen ja hintainen :) Vähän vielä mietinnässä maalataanko valkoiseksi vai jääkö noin. Alkuun nyt ainakin noin sillä keittiön pöytä ja tuolit olis tarkotus maalata valkoiseks jossain välissä. Mistä sais muutaman tunnin lisää vuorokauteen? Kertokaa jos tiiätte ;)


Sateen ropistellessa mä taidan alkaa laitteleen keittiöön syksyä. Uutta verhoa, tyynyä ym.

Halit teille!

Ps. Nyt Fb-sivuillani tykkääjiä on kasassa reilu 300 joten piakkoin siellä puolen tulossa ihana GG aiheinen arvonta vain fb-tykkääjille joten jos arvontaan mielii mukaan niin käykäähän tykkäileen :) Blogin puolella myös syksyn mittaan arvonta tiedossa!

19 kommenttia:

  1. Ompa se kaunis! :) Sopppii tuohon ku valettu! :)

    VastaaPoista
  2. Voi mikä ihanuus! Meidän ruokahuone myös suorastaan huutaa moista ihanuutta.. :)

    VastaaPoista
  3. Hei
    älä ihmeessä maalaa sohvaa.. antaa ihanan kontrastin, jos maalaat tuolin ja pöydän valkoiseksi. Aivan ihana näin - jotenkin se vanha fiilis katoaa, laittamalla tyynyä, peittoa jne tulee kivan erilaista. Ihanan näköistä sinulla...

    VastaaPoista
  4. Hieno löytö. Oliko hintava? Tai kysyn niin päin että olin aikeissa ostaa tuon tapaisen ja sen hinta oli 330,00 mutta sinne se kirpparille jäi...olisko kannattanut ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli mahottoman edullinen ja todellinen sattuma löyty..hintaa tällä kaunokaisella oli VAIN vähän reilu 100e! Mutta tosiaan noissa hinnoissa mitä itse kerroit ovat olleet tän tapaset yleensä..

      Poista
  5. Minun vakiokommenttini kaikkiin vanhoja puusohvia käsitteleviin postauksiin taitaa olla; ihanaihanaihana :D. Jätä noin, ilman maalia, aivan mahdottoman kaunis yksilö.

    VastaaPoista
  6. Voi sikke miten kiva! sopii teille ku nenä päähän :)

    VastaaPoista
  7. Ihana puusohva todella kaunis, nyt tulee minullekkin sellainen tylsyys tunne kun meille ei sovi puusohvaa keittön ruokailutilaan ja sellaisesta olen vaan aina haaveillut..olisi ihanaa oikeesti saada toiselle puolelle pöytää puusohva mutta jos sie kysyt mistä saa tunteja lisää päivään, niin mitenhän saisi lisää neliöitä taiottua tähän kämppään..ilman et täytyisi muuttaa isompaan asuntoon...Älä huoli minullakin on vaikka kuinka ja paljon maalamista mutta teen sitten kun oikeesti olen sillä päällä että nyt sen teen..

    VastaaPoista
  8. On nuo puusohvat vaan ihania <3 Maltan tuskin odottaa, että oman sais tuolta autotallin nurkista tänne sisälle ;D Tännekin tarvittais muutamamia tunteja vuorokauteen lisää, kiitos! :)

    VastaaPoista
  9. On se kyllä valtavan kaunis! Minäkin...vannoutunut valkoisen kannattaja olen kyllä sitä mieltä, että älä maalaa! Anna sen nyt asettua taloksi ja silmän tottua. Hurjasti vaan vaaleita tyynyjä ja kauniita täkkejä...niin huoh! Huomaan itse, kun sohva on valkoinen niin siitä ei vaaleat tyynyt erotu oikein kunnolla. Juuri Pilvenhattaralla ihailin puusohvaa ja miten siihen sopii kaikki vaaleat tyynyt...ja voi miten siellä oli kivaa kupsottaa ruuan jälkeen :)

    VastaaPoista
  10. Mikä kaunotar!! Itse haaveilen myös tuollaisesta...

    VastaaPoista
  11. Hienon löydön teit! Minusta puusohva on hieno ja arvokkaan näköinen noin puunvärisenä.Minusta tuo sohva sopii kuvista päätellen teidän sisustukseen hyvi. Minulla itellä on puusohva joka on entisöijä laittanut vaaleaksi ja nyt ei sovikkaan meidän kotiin tällä hetkellä, kun muut huonekalut meillä tummia.

    VastaaPoista
  12. Oi ku kaunis sohva! ♥ Vaikka minäkin mielelläni sudin aina valkoisen maalin kanssa, niin tuon jättäisin sellaisenaan. Sävy on kaunis!

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana. Todella kaunis!
    E-R

    VastaaPoista
  14. Kiitos <3 Tämä on kyllä minun silmäteräni nyt :)

    VastaaPoista
  15. Minkälaiset verhot ajattelit syksyksi laittaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihdoin salusiinit pois ja tilalle pitkät sivuverhot, mukavaa vaihtelua :)

      Poista