4. elokuuta 2013

Rennosti

Ihanaa kun se lämpö tuli takaisin <3 Me ollaan otettu rennosti ja vietetty päivät ulkosalla oman perheen kesken sekä sukujuhlissa, uimarannalla hyvässä sekä jalkkiskentällä! Ja nautittu tästä kaikesta rennon mukavasta touhusta, toivottavasti myös teilläkin on ollut mukava viikonloppu?


 Pihalla nurmikko ja rikkaruohot rehottaa vaan mitä tuosta.. oon tänä kesänä oppinut sen, että hommien voi antaa myös odottaa ja voi väliin vain olla. Siihen onkin tosi iso opettelu mutta pikku hiljaa ehkä.. ne hommat ei karkaa vaikka väliin heittää vaihteen vapaalle ;) Mä olen selaillut sisustuskirjoja ja lehtiä.. etsinyt ideoita tulevaan eteisremppaan. Mun tekis mieli muutan rempata lähes koko talo!


Keskimmäinen lapsista löysi nurmikolta neliapilan. Eiköhän se tiedä onnea nyt <3 Apilaa ihmeteltiin yhdessä siskon kanssa. 


Hän on myös äitiinsä tullut monessakin asiassa kuten tässä.. 


Poitsun kuvauksissa irtosi myös omppupuusta muutama omena (eivät ole vielä valmiita) kun piti saada niitä kuvata ;)


Huomista oon odottanu kuin kuuta nousevaa. Vihdoin ollaan saatu viiden vanhan ystävyksen aikataulut natsaamaan ja treffataan porukalla. Perjantaina me myös järjetetään loppukesän puutarhakemut ystäville. Kaikkea mukavaa tiedossa :) Vielä on kesää jäljellä..


Iloista uutta elokuisen viikon alkua!

19 kommenttia:

  1. Olipa ihana postaus, niin kesäinen ja tuli hyvä mieli...etenkin tuosta apilasta ja sisaruksista sitä ihmettelemässä <3

    Mun kesälomahan vasta alkoi, joten kesää todellakin on vielä jäljellä :)

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva postaus ja mitä ihastuttavia kuvia jälleen kerran <3

    VastaaPoista
  3. Yhdyn edellisiin, ihania kuvia -kuten aina! ♥ Meillä on myös tiedossa perjantaina puutarhajuhlat, naapureiden kanssa kokoonnumme :) Toivotaan hyviä kelejä!

    VastaaPoista
  4. Niin upeita kuvia jälleen, että oikein huokailuttaa! <3 Ihana postaus muutenkin!
    Iloista viikkoa ja ihania ystävätapaamisia! <3

    VastaaPoista
  5. Suloinen tuo viimeinen kuva. Tulee mieleen aika, kun omat lapset olivat pieniä ja vietettiin kaikki vapaa aika Porin Yyterin heikoilla.

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia! Meillä Aaron on myös kova kuvaaja. :)
    Mukavaa viikkoa teille ja tosiaan, onneksi on kesää vielä jäljellä :)

    VastaaPoista
  7. Voi huokaus näitä sun kuvia...! :) Ihania.

    VastaaPoista
  8. Olipas kiva kun täällä on käynyt vieraita myös helteen keskellä :) Kiitos kaikille kauniista sanoistanne. Amatöörihän mä olen kuvauksen kanssa mutta on se kyllä koukuttava ja mukava harrastus ;)

    VastaaPoista
  9. Nämä kuvat ovat kyllä kertakaikkiaan upeita <3 Täällä kans pikku hiljaa opeteltu hölläämään, tosissaan ne hommat kyllä odottaa tekijäänsä, eivätkä mihinkään katoa ;) Pitää tästä kesästä osata nauttiakkin.

    Mukavaa elokuuta <3

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihana tunnelma näistä kuvista välittyy.Todellakin ihana elokuu <3.Niin kauniisti oot hetkiä ikuistanut.
    Toivotaan mukavia kelejä loppuviikolle,että juhlanne onnistuu täydellisesti :)

    VastaaPoista
  11. Ihana Blogi ja aivan upeita kuvia! Hauskoja juhlia teille!

    VastaaPoista
  12. Ihana blogi, osu ja uppos täysin :) meidän tyttärien huoneeseen sainkin hyviä vinkkejä blogiasi selailemalla, kiitos!

    VastaaPoista
  13. Voi kuinka ihana tunnelma välittyy kuvistasi :) Mukavaa viikkoa sinne, toivotaan, että lämpöä riittää...

    VastaaPoista
  14. Huoh, kylläpäs oli taas kauniita kuvia!<3 Täälläkin nautitaan kesäkeleistä sata lasissa, yritetään imeä lämpöä ja aurinkoenergiaa varastoon oikein urakalla. Aurinkoista viikon jatkoa ja rentoa oleskelua sinne siis!

    VastaaPoista
  15. Kiitos Jonna taidokkaasti otetuista kuvista ja mahtavasti inspiraation määrästä!! Vierähti reilu puolituntinen kauniin blogisi äärellä rästiin jääneitä postauksia nautiskellen.

    VastaaPoista